Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am belit DRM-ul unei carti pe care am cumparat-o, tocmai din acest motiv. Din pacate am schimbat laptopul si nu am salvat programelul, insa in mod sigur se gaseste pe net. La urma urmei, daca ai platit continutul, e dreptul tau sa-i faci ce vrei, cat timp nu-l redistribui. Tot de Adobe era vorba si in cazul meu.
This post has been edited by marksman: 31 Jul 2014, 16:31 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Aia de la elefant.ro nu au specificat nicaieri ca iti trebuie autorizare Adobe sau alte labareli... So pe ei si da cu ei de pamant...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Se pare ca pe tableta nu vrea nicicum in schimb am putut descarca link-ul si pe laptop..Tot e ceva..Ideea este ca orice carte contra cost este protejata prin Adobe DRM..Nu conteaza site-ul..Practic o carte este oferita prinntr-un link asa ca nefiind descarcata ca si un folder nu merge copiata intr-o tableta..Si culmea este ca pe laptop,dupa instalarea Adobe Digital Edition,n-am facut autorizarea computerului pt ca am refuzat si chiar si asa am deschis link-ul si am citit cartea..Ciudat..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Fratilor am nevoie de ajutor, pentru ca....forumul e bun la toate.
Am o problema cu MicroSD-ul de pe telefon.Telefonul era conectat la pc si dupa ce l-am scos nu mai imi vede SD-ul. L-am pus intr-un adaptor, l-am bagat in laptop. Led-ul pentru card reader se activeaza, apare si iconul de card in Devices and Printers dar nu se dechise. Orice alt card merge. Sper ca nu s-a ars, pentru ca aveam cateva mii de poze pe el. Ceva experiente de genu asta aveti? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, două carduri distruse de mărețul android 4.0. Irecuperabile.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ceva povesti fericite?
4.4.2+pc-ul de la munca care are niste restrictii si nu puteam sa citesc cardul. Faptul ca totusi vede ceva ma face sa sper ca e cumva corupt si are nevoie de un fix, nu ca e ars cardul. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sa nu vada adaptorul *card readerul*.......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Arhimede |
![]()
|
Vede alte carduri microSD. Cu asta e probel. Nu imi apare drive-ul cu litera atribuita cardului. Desi da semne ca il vede, dar nu il poate activa.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-o fi stricat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Arhimede |
![]()
|
Prea mult negativism.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 6 Aug 2014, 22:22) Poti sa-i dai si mobil si fix si ce vrei tu; daca telefonul nu vede cardul si pe calculator se intampla acelasi lucru e bun de aruncat (ca e prea mic sa-l faci breloc). Ledul card-reader-ului se aprinde pentru ca se fac niste contacte cand bagi cardul, dar daca integratul pe care se stocheaza datele e ars ramai doar cu palpaiala ledului. Nu stiu cum ardeti voi cardurile ca eu inca n-am reusit sa stric vreunul. Ce-i drept eu dau "disconnect" din telefon inainte sa scot cablul... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu stiu cum ardeti voi cardurile ca eu inca n-am reusit sa stric vreunul. Ce-i drept eu dau "disconnect" din telefon inainte sa scot cablul...
Asta-i de tinut minte.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Se poate încerca așa ceva…funcționează uneori.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca e defect hardware nu cred ca mai merge nici cu mama si tata utilitarelor software.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Am facut un torrent ca sa nu ma chinui sa copiez 100 GB cu un stick de 16. L-am facut cum scrie la carte cu trackere si tot ce trebe, dar se tot deconecteaza mizeria. Face upload 10 secunde, se opreste 20, iar face iar se opreste. Solutii?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
Un stick de 128.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Solutia ar fi fost un rack usb 3.0 dar din motive de constructie vaporene s-a desprins mufa din el. Pe bune acuma. Unde sa caut problema?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare. Ce dispozitiv (TV tuner sau similar) ar fi mai ieftin, cu care as putea vedea pe PC (eventual - doar eventual- cu posibilitate de inregitrare) TV de la cablu direct sau de la un decodor Humax SD ? - numai sub 200 lei tramvai.
Eu am un Kworld pe care am dat fo 150 lei acu trei ani, dar merge doar pe XP nu si pe Win7 This post has been edited by Ake: 19 Aug 2014, 20:46 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unul extern, combo parca le zice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da sa stie digital (DVBC) da la banii aia nu prea gasesti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
M-o mâncat undeva zilele trecute și mi-am băgat iar nasu' în gredina lu' linux. Să mori, nu alta, câte distribuții și încrucișări au apărut.
În fine, voi să pun pe un netbook (lenovo s10-3) cu clasicul Atom de 1,66 și 2GB ram un linux cât mai lite, însă să nu îl văduvească de minimum de multimedia, office și browsing necesare. Adicăcam ce-i nevoie în concediu. Am încercat până acum un ubuntu, mint și linux lite, rămânând, încă, la ultimu'. Dacă aveți alte sugestii, înafară de a arunca netboaka, adicătelea strict legate de distribuții linux, postați aici că eu intru din când în când și mă uit ![]() Mulțam fain! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poți încerca și Manjaro Linux. Eventual versiunea cu xfce.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Și linux lite e cu xfce. O să încerc și mojaru'...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Da ce te-a nemultumit la LinuxMint?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exact pe netboaka cu configuratia aia am Windows 7. Merge fara probleme de 2 ani, iar ce se intimpla sa nu mearga, e din cauza hardului modest.
Stiu, sint off topic, windows nu e Linux. ![]() This post has been edited by corbex: 20 Aug 2014, 09:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
@dacis: absolut nimic, deocamdată testez mai multe distribuții.
@corbex: până acum tot W7 și W8 (cu micile probleme legate de rezoluție) a rulat și a mea. Doar că e la limită cu resursele și caut alternative. Mai mult de plictiseală, firește. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Ake @ 19 Aug 2014, 21:44) Intrebare. Ce dispozitiv (TV tuner sau similar) ar fi mai ieftin, cu care as putea vedea pe PC (eventual - doar eventual- cu posibilitate de inregitrare) TV de la cablu direct sau de la un decodor Humax SD ? - numai sub 200 lei tramvai. Eu am un Kworld pe care am dat fo 150 lei acu trei ani, dar merge doar pe XP nu si pe Win7 nu sunt mare maestru in ale pc-ului dar ai incercat sa deschizi cu programul de compatibilitate inclus din win 7? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Cred că cu driverele e buba (nu există).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 09:14 |