Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(gabize @ 20 Aug 2014, 09:45) [...] În fine, voi să pun pe un netbook (lenovo s10-3) cu clasicul Atom de 1,66 și 2GB ram un linux cât mai lite, însă să nu îl văduvească de minimum de multimedia, office și browsing necesare. Adicăcam ce-i nevoie în concediu. Am încercat până acum un ubuntu, mint și linux lite, rămânând, încă, la ultimu'. Dacă aveți alte sugestii, înafară de a arunca netboaka, adicătelea strict legate de distribuții linux, postați aici că eu intru din când în când și mă uit ![]() Mulțam fain! Am eu un netbook Toshiba cu aceeasi configuratie. Am pus Linux Mint cu xfce. Poti incerca si Xubuntu dar eu am un dinte contra celor de la Canonical din cauza Unity-ului si le-am dat viteza de mai bine de un an. Daca te tine sa sapi prin configuratii poti incerca si un Debian minimal install pe care sa pui Xfce-ul, dar eu in configuratia asta n-am reusit sa customizez deloc GDM-ul. E drept ca se misca foarte repede pe desktop fata de Vista Ultimate (cu licenta) dar la capitolul grafica n-am reusit nicicum sa-l fac sa arate mai mult decat decent. Ai mai putea incerca Linux Mint Debian Edition dar la mine in varianta cu Cinnamon mi se pare ca sa taraie cu 4GB RAM. Poate cu MATE sa fie mai ok dar nu mai am nervi sa-l incerc. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am făut update la chrome (v 37). De porc, fonturile sunt de toată scăderea. Pe DC abia reușesc să citesc fără zoom de 120%
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu folosesc chrome asa ca nu stiu ce sa iti spun.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() EDIT: Am umblat nițel pe la mărimea fonturilor și parcă e mai ghinișor. Dar tot de bulă e. Pe alte siteuri e ok, probabil și platforma forumului e divină. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Fa rezolutia mai mica la monitor... si mie mi s-a fwtut fontu , dar se vede.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
Am mărit dimensiunea minimă acceptată de la 9 la 12 și e relativ OK acum, doar că fontul e diferit, e mai condensat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai imbatranit. Acusi ajungi sa tastezi precum Corbex...
old-man-old-computer.jpeg |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Razi tu, razi, Harap Alb, da' las ca imbatranesti su tu!...
![]() Io recunosc c-am vazut babe cu lupa, investigand produsele de pe rafturile de la Carrefour! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 27 Aug 2014, 15:04) Am făut update la chrome (v 37). De porc, fonturile sunt de toată scăderea. Pe DC abia reușesc să citesc fără zoom de 120% ![]() Am instalat si eu Chrome 37.0.2062.94-1. Nu am problema de care zici. Linux Mint 16 Petra cu Xfce. browsers.png ( Size: 125.71k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
La mine problema e pe desktop cu w7.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Daia.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Din ce-am navigat, doar pe DC face figuri.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marksman |
![]()
|
@gabize: eu mai folosesc Windows numai pentru cateva aplicatii dedicate, care n-au suport de Linux. Mai am si vreo 5 masini virtuale cu WinXP/7/Vista pentru diverse teste.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
Și de-aș vrea să renunț la MS, nu se poate.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Are cineva combinatia Opera 23 si Flash player 14? Merg clipurile video pe alte site-uri decat Youtube? Spre exemplu pe 220.ro si 4tuning.ro...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dintr-un motiv oarecare pe un PC cu XP a fost dezinstalat driverul unei interfețe wi-fi pe usb. Driver adus de pe net de la Asus.
Apoi a fost pus driverul de pe cd-ul din cutie, cel care l-a pus neștiind că ăla nu funcționează. Într-un final, când a venit cu laptopul la mine, când încerc să-i pun iar softul de pe net îmi dă tot felul de erori gen "permision denied", nu pot șterge din device manager interfața etc. Ce s-ar putea face, altceva decât s-o arunc? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Reinstalarea SO nu e o optiune? Din Safe Mode ai incercat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Il stergi din registry.
Si stergi si fisierul .inf aferent. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Am șters tot ce-am găsit gen "asus" și "ac53" cum cică-i zice.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Uita-te in inf-ul driver-ului ca sa vezi ce si unde isi pune.
In registry trebuie sa te uiti in partea de HKLM\System\CurrentControlSet. This post has been edited by paul_p: 9 Sep 2014, 13:49 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Inf-ul lu' pește.
Kit-ul de instalare n-are nici un inf, are doar un exe și ceva fișiere. Face el ce trebuie când instalează. Chestia e că acu' nu mai vrea să ruleze. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Pui un linux și gata!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau spui "doamne-ajuta" . La mine a mers.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 09:26 |