Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ar trebui sa sune..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Intrebare: si-a comandat cineva Raspberry Pi 2? Se simt imbunatatirile la viteza de rulare a aplicatiilor?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cele vreo 5 review-uri de le-am citit pana acum zic ca da.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi dacă e să te iei după cei de la raspberry, cică de cel puțin de 6 ori ar trebui să fie mai rapid.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel, DragosP: daca ma iau dupa review, da, se simte. Ma gandeam ca are cineva experienta live.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
așteptăm cu interes review-ul tău.
![]() This post has been edited by gabize: 4 Feb 2015, 14:30 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marksman |
![]()
|
@gabize: atunci o sa asteptati mult.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Feb 2015, 11:30) Ce nu e clar? Laptopul vine pregatit pentru sistem 3G/4G incorporat (si prin urmare are slot de sim, in spatele bateriei, cu tot cu mecanismul de fixare). Firma insa, a decis sa nu ne dea laptopuri cu modem incorporat ![]() This post has been edited by Liviu: 4 Feb 2015, 14:47 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Hai man fii serios, e un quad-core, cu un giga de ram la ~EUR 40 + shipping. nu se ezicsta alta jucarea la pretul asta si cu ditai comunitatea in jur.
Daca ar fi aparut acum juma' de an, probabil ca asta as fi avut, si nu odroid-ul. Ca dupa capabilitati, singura chestie care o vad ca diferenta serioasa de capabilitati e suportul de emmc de-l are odroid-ul. Care, daca-l folosesc ca si home server, cum fac deocamdata, nu se simte, probabil diferenta mai puternica va fi daca vreodata il trec la android, sau ii instalez un gui si-l leg la TV. ceea ce ma cam indoiesc ca o sa fac... Poate prin toamna, daca lubuntu 15.10 va avea lxqt, cum se preconizeaza. This post has been edited by bucatzel: 4 Feb 2015, 14:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i mai simplu sa verifici în Device manager? Daca n-apare modemul integrat, poti sa bagi ciunga-n fanta aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 4 Feb 2015, 14:10) Vroaim mai multe detalii, pentru ca am si eu un Lenovo mai vechi (X61T) cu slot de sim si cand am bagat simul n-a miscat nimic. N-o fi avnd nici asta modemul? ![]() Pai de ce nu ai spus asa? E clar ca nu are modemul. Partea buna e ca poti cumpara unul de pe ebay ... si nici nu e scump ![]() This post has been edited by Liviu: 5 Feb 2015, 21:47 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
Cât mai costă un stick USB de 32 gigi? Să știe USB 3.0, să fie de-ăla nano și produs de-o firmă decentă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
breeeeeeeeeeeee, tu erai ala cu raspunsurile, nu cu intrebarile!!!!!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Ai dreptate, am găsit, am dat comanda
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Cum fac si eu un back-up la program files? Vreau sa reinstalez win7 si am un rahat de program licentiat pe care daca il pierd nu il mai pot baga fara stres si telefoane la firma. Ma pot baza pe cel oferit de windows?
This post has been edited by kog: 7 Feb 2015, 17:58 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nu e suficient să faci back-up la p.f.
Programele din win pun diverse prostii prin sustem32, system, te miri pe unde. Și mai scriu și diverse chei ciudate prin registry. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Ma gandeam eu. Eh asta e. Incerc sa fac totusi. poate am noroc.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
marksman |
![]()
|
Cauta in registry cheile pentru programul respectiv si exporta-le. Nu stiu ce sansa vei avea, in special daca programul e instalat cu un installer dedicat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
Nu e installer dedicat. L-am rezolvat pana la urma. Programul era complet in program files, iar pentru stickul cu key-uri am gasit driver pe net.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un HDD extern care dintr-un motiv necunoscut a ajuns sa fie in format RAW (banuiesc ca deconectat de la USB fara sa fi fost deconectat din windows inainte)
Cand il conectez la PC primesc eroare: Screenshot_2015_02_16_12.46.16.png ( Size: 15.57k ) Number of downloads: 319 In disk management vad HDD-ul. Reusesc sa recuperez datele de pe el cu diverse softuri, dar cum este plin, chiar si scanarea dureaza cateva ore, copierea nici nu vrea sa ma gandesc. AM mai avut in trecut aceeasi problema cu alt HDD si stiu ca am reusit sa-l aduc la NTFS fara sa pierd nimic de pe el. Am tot cautat pe net, dar nu mai reusesc sa gasesc solutia. Imi amintesc ca schimbam manual un atribut pe undeva + restart...dar nu stiu unde si ce atribut. Any option? This post has been edited by St: 16 Feb 2015, 14:09 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Markos |
![]()
|
În Disk Manager cum apare?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, am uitat sa scriu asta si pana am editat ai postat tu. Il vad in disk management, apare RAW.
Screenshot_2015_02_16_13.05.13.png ( Size: 78.25k ) Number of downloads: 311 Si CHKDSK. Niste sectoare sunt busite, din fericire nu multe. Screenshot_2015_02_16_14.17.58.png ( Size: 65.91k ) Number of downloads: 273 This post has been edited by St: 16 Feb 2015, 15:22 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pateam asa cu un cititor de carduri. Isi revenea dupa ce bagam/scoteam de mai multe ori cardul in card reader si mufa USB in PC. Am dat vina pe ceva contacte murdare, iar solutia merge de fiecare data cand apare problema.
Daca folosesti cablu prelungitor USB, recomand sa incerci direct in mufa USB a PC-ului sau un alt cablu preferabil cu ferita langa mufe ca sa elimini din ecuatie legatura USB. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
St |
![]()
|
Nu folosesc prelungitor pentru USB, am incercat si alt cablu + am incercat si in celelalte porturi USB, acelasi rezutat de fiecare data.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
dacis |
![]()
|
Am si io doua probleme:
1. Unul din laptopurile e care le folosesc (rar, ca-i lesinat rau, ca resurse; insa are doar un kg!) este un pispirel de Asus de 11 toli, care are instalat pe el un W7 Home Basic. Am incercat sa instalez ca browser si Chrome si Vulpea de foc. Le-am instalat, dar ecranul este alb. Insa linkurile sunt active, ca vad asta si dupa schimbarea imaginii iconului de maus, si dupa linia de omanda din bara. Chiar pot "ghici" unde-i cautarea la google, sa scriu ceva (care nu se vede), sa dau enter si sa vad ca se executa comanda. Solutii, sugestii, ceva? ![]() 2. Lucrez alternativ pe patru laptoape. Doua mai vechi si doua noi (inclusivAsusul cu problma - cel de pe caretastez acum). Dupa cum se vede, desi scriu corect si complet, anumite caractere uneori le ia, alteori ba. Solutii? Ca e vorba de dua laptopuri vechi si Asusul asta nou. Multm frumos! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Schimba laptopul sau pune un Linux.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Dacia-OEM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 February 15 ![]() |
Mai degraba prima varianta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 10:20 |