Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Varianta doi.
Apropo, nu vei avea licenta Win 10 pe viata ![]() ![]() This post has been edited by Markos: 28 Jul 2015, 12:33 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cu observatia ca upgrade-ul de la Win 8 la Win 10 e gratuit doar un an, din cate stiu eu.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Salutare, problema, poate stie careva cauza...se aude un tiuit continuu din difuzorul ala mic de pe placa de baza, mentionez ca am fost o perioada plecat de acasa ,s a adunat praf considerabil pe coolerul de la procesor si de la placa video, iar madama mea n a avut nici o treaba, l a folosit asa, ieri l am curatat, dar tot se aude..banuiesc ca ar putea fi o alarma de supraincalzire, dar ar fi trebuit sa dispara dupa curatare..
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi în BIOS ce alarme ai active.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
n am nici o alarma..totul e ok, temperatura procesorului e la 49 de grade...asta ma enerveaza..are ceva ca tiuie, dar nu stiu ce...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cauti pe net cartea placii de baza si vezi ce inseamna acel bip continuu. Mi se pare ca e vorba de RAM.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Jul 2015, 12:32) Varianta doi (fara a mai fi necesar pasul 8.1). Apropo, nu vei avea licenta Win 10 pe viata ![]() ![]() E cam pe viață (mă rog, cât o ține laptop-ul)....dar pentru a beneficia de acest lucru trebuie sa faci upgrade-ul în primul an de la lansare (ăsta e șpilul). "Yes, free! This upgrade offer is for a full version of Windows 10, not a trial. 3GB download required; standard data rates apply. To take advantage of this free offer, you must upgrade to Windows 10 within one year of availability. Once you upgrade, you have Windows 10 for free on that device. Windows 10 Upgrade Offer is valid for qualified Windows 7 and Windows 8.1 devices, including devices you already own. Some hardware/software requirements apply and feature availability may vary by device and market. The availability of Windows 10 upgrade for Windows Phone 8.1 devices may vary by OEM, mobile operator or carrier. Devices must be connected to the internet and have Windows Update enabled. Windows 7 SP1 and Windows 8.1 Update required. Some editions are excluded: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, and Windows RT/RT 8.1. Active Software Assurance customers in volume licensing have the benefit to upgrade to Windows 10 enterprise offerings outside of this offer. To check for compatibility and other important installation information, visit your device manufacturer’s website and the Windows 10 Specifications page. Additional requirements may apply over time for updates. Security and features are kept automatically up-to-date which is always enabled. See the Windows 10 How to Upgrade page for details." Sursa Respecte. This post has been edited by RZV: 28 Jul 2015, 12:23 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
Un aspect important:
QUOTE For certain third party applications, the “Get Windows 10” app will scan for application compatibility. If there is a known issue that will prevent the upgrade, you will be notified of the list of applications with known issues. You can choose to accept and the applications will be removed from the system prior to upgrade. Please copy the list before you accept the removal of the application. 28 Jul 2015, 13:31: QUOTE(RZV @ 28 Jul 2015, 13:15) E cam pe viață (mă rog, cât o ține laptop-ul)....dar pentru a beneficia de acest lucru trebuie sa faci upgrade-ul în primul an de la lansare (ăsta e șpilul). Ai dreptate, citisem eu în diagonala. Mai multe detalii: QUOTE Windows 10 will come as a free upgrade from Windows 8.1, Windows 8, Windows Phone 8.1 and Windows 7 for the first year. Once a device is upgraded to Windows 10, it’ll be supported for the lifetime of the device. ■ Windows 7 Starter, Home Basic, Premium and Windows 8.1 users will be upgraded to Windows 10 Home ■ Windows 7 Professional, Ultimate and Windows 8.1 Pro users will be upgraded to Windows 10 Pro ■ Windows Phone 8.1 users will be upgraded to Windows 10 Mobile ■ Windows Enterprise, Windows RT and Windows 8 users are not eligible for a free upgrade This post has been edited by Markos: 28 Jul 2015, 12:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
It's official: Windows 10 will not be free for pirates
Asta dupa ce au zis initial ca: Windows 10 will be a free upgrade for software pirates, too This post has been edited by kum: 28 Jul 2015, 12:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu parca n-as risca ca-n primul an dupa lansare W10, sa fac upgrade. Nu stiu de ce, da' prevad c-o fi plin de bugs si va dura ceva pana va deveni SO ''matur''.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Poti astepta 10-11 luni
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
RZV |
![]()
|
Io nu prea am nimic de pierdut pe laptop-ul respectiv (îl folosesc doar pentru ceva office, multimedia & shit).
"Tancul" de "produs" rămâne pe 7. Oi vedea de mâine (sau de când își va face sistemul update) încolo, cum a fi cu Windows 10. Respecte. <span class='edit'>28 Jul 2015, 15:06:</span> QUOTE(Markos @ 28 Jul 2015, 12:32) Se pare că nici-nici. Recovery image nu mai e nici necesar de avut, nici de actualitate în viitor. Sper doar ca după upgrade de la Windows 8.1 (și 8 implicit), sistemul să aibă exact aceleași caracteristici ca un Windows 10 "fresh". "We are also redesigning Windows’ Refresh and Reset functionalities to no longer use a separate recovery image (often preinstalled by manufacturers today) in order to bring Windows devices back to a pristine state. This reduces Windows’ storage footprint further as the recovery image on typical devices can range in size from 4GB to 12GB, depending on the make and model." Sursa This post has been edited by RZV: 28 Jul 2015, 14:07 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
Primele impresii
QUOTE "I’d suggest you wait six weeks. By then, Microsoft will have swatted most of the bugs, and many of your favorite software companies will have released Windows 10-compatible versions," Pogue writes. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe netbook stă la 83% download de aproape 3 ore. În ritmul ăsta, aproape că mă încadrez în recomandările de mai sus.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca te mananca.
![]() Cand o sa am timp, il pun si eu pe o VM sa vad ce stie. This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Jul 2015, 15:56 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
de plictiseală, că-i vremea nefavorabilă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar Linux sau OSx va pute? Ce o tot dati atat cu windows de parca ar fi a doua venire?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E prima venire. Cea adevarata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
Să zicem că e parte integrantă din activitatea numită muncă? Și că din echipamentele administrate, exceptând SO-urile proprietare de pe câteva echipamente de rețea, restul e MS? Și că autoperfecționarea face parte din fișa postului?
Sună bine, nu? De fapt, cum spuneam, mă plictisesc! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am niste "legacy apps" care necesita Windows si nu merg cu Wine, iar sotia nu poate renunta la Office. In rest, Xubuntu is the way. Perfect pentru browsing, mail, office (am MS Office instalat cu Wine: Excel, Word, Powerpoint).
LE: is curios cum s-ar misca 10-le pe un netbook cu 7 Starter si 2GB RAM. This post has been edited by marksman: 30 Jul 2015, 17:18 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Mai sunt și jocuri care vor neapărat windoze (vorbesc despre pc-urile de acasă, evident).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Trebuie sa aiba si virusii ce invada.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Și ea se plictisește.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 30 Jul 2015, 17:33) Absolut deloc, da' noi la sectie folosim Windows. Si numa ce-am terminat sa ne dotam cu W7 de la XP, si deja sa facem update la W10? Cand nici pe W7 n-am rezolvat bugurile ERP-ului. C-acasa, mi-e indiferent de ce folosesc. This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Jul 2015, 19:16 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Nu, da' trebuie cate-un calculator serios, cu posibiltati media, ca sa nu te plictisesti pe tura de noapte. Mai bagi un YT, mai un YP.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu, cand ajentul Mo(i)s(h) scrie raportul. Au renuntat la scris cu indigo si creion chimic ca se manjesc pe maneci si dejte si ii recunoaste infractorii. Si mai un Skype in Piata sarbeasca.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 21:35 |