Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am constatat că ASTRO pe de spartfonul meu (Kitkat) nu mai vedea share-urile, odată cu trecerea la Win10 pe pc. Se pare că nu știe SMB 2.0, cerut de uinzece.
Am rezolvat trecând la ES File Explorer, merge brici cu ăsta. În rest totul merge bine. Dacă mai descopăr vreo chestie vă anunț ![]() This post has been edited by Markos: 7 Aug 2015, 16:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cu ocazia asta ai trecut și tu pe smar'foana la un filebrowser mai acătării.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Încă o chestie. Dacă faceți upgrade la Win10, o să vedeți un folder numit Windows.old pe partiție. Yep, e un folder folosit pentru revenirea la versiunea anterioară (și e destul de baban). Dacă sunteți convinși că rămâneți la 10, puteți renunța la el (recomand prima opțiune de aici: http://www.tenforums.com/tutorials/2066-wi...ndows-10-a.html )
Eu am economisit aproape 30 de gigi pe SSD. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Puteai s-o salvezi ca backup pe HDD. Banui ca pe HDD, nu-i asa mult un 30Gb.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Markos |
![]()
|
Mergem înainte, nu ne mai întoarcem în trecut
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(marksman @ 7 Aug 2015, 06:53) WND? serios? CIne dracu citeste porcaria aia de "ziar"? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
Tu poți merge înapoi, e ok și așa.
Cum e corect, vre-o sau vre-un? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
D-a!
|
--------------------
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie de un sfat de la priceputi.
Fiu-meu si-a facut pe leptoc (o prastie de toshiba) update la win 10 si asta nu-i mai gaseste placa de sunet de nici o culoare. A cautat drivere pe net dar la toshiba nu gaseste modelul lui de calculator. Io vad doua optiuni aici...daca ma puteti sfatui la vreuna din ele sau la altceva.. 1) revenire la win 7 daca metoda pusa de Markos mai sus merge 2) cumparare de asa ceva http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Placi-d...yUSB-61309.html in speranta ca se instaleaza pe win 10 3)? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Mai stie cu ce nume aparea placa de sunet sub win 7?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta dupa hardware id, sigur se gaseste pe undeva un driver compatibil.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Salve! Am si eu o problema cu o prastie de asus cu Windows 7, care recent a dobandit o boala: daca e concectat la WiFi, incetineste foarte, FOARTE mult si freaca continuu la HDD (judecand dupa ledul indicator si HDD load).
A fost scanat cu toate antivirusurile existente (exagerez, desigur, dar cu mai multe in orce caz), si nu s-a gasit niciun agent patogen. Ce ar putea fi? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Windows update ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Imi mai face si mie asa, dar se intampla pe mai multe pc-uri. Ai incercat sa resetezi rooter-ul? Incearca sa te pui hotspot cu telefonul si conecteaza-te la el.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sau un program gen uTorrent. Deja sunt 3 variante posibile.
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De-un timp cam crapa street-view pe goagal (ff, xp, dar din ce-am citit cica asa face si pe variantele mai noi) pe motiv de memorie. Ceva solutii ?
Merci. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Inteleg ca si cromul mananca, deci...
|
--------------------
Dacia
1310
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Chrome-ul s-a nascut memorifag. Aveam fostul PC de la work cu 4GB RAM si m-a pus naiba sa instalez Chrome. Halea ala si 2 GB RAM, si tinea procesorul la 35%. Pe asta nou, cu 8 GB RAM n-am mai riscat sa-l instalez.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(maho @ 11 Aug 2015, 15:25) De-un timp cam crapa street-view pe goagal (ff, xp, dar din ce-am citit cica asa face si pe variantele mai noi) pe motiv de memorie. Ceva solutii ? Merci. RAM mai mult sau My Computer -> Properties -> Advanced -> Performace (Settings) -> Advanced -> Change. Modifici campul ''Custom Size'' si adaugi o suma dubla fata de cantitatea fizica de RAM pe care o ai. CATIA-V5-Memory-Allocation4.png |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Markos |
![]()
|
A mai evoluat între timp. Nu e mai memorifag decat altele. Problema e la continutul web, care papa din ce în ce mai mult ram.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
@MOS: merci, acum merge cam de 2x mai mult pana sa crape, deci e acceptabil. Ram mai mult degeaba, ca am 4 GB, dar mai mult de 3.19 nu poate vedea (fiind vorba de xp)
@Markos: sunt nenorociti, cu varianta veche de guglemaps n-aveam nici o problema d-asta, evident ca nu se poate face downgrade la ea. This post has been edited by maho: 11 Aug 2015, 16:32 |
--------------------
Dacia
1310
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Aug 2015, 12:43) Am nevoie de un sfat de la priceputi. Fiu-meu si-a facut pe leptoc (o prastie de toshiba) update la win 10 si asta nu-i mai gaseste placa de sunet de nici o culoare. A cautat drivere pe net dar la toshiba nu gaseste modelul lui de calculator. Io vad doua optiuni aici...daca ma puteti sfatui la vreuna din ele sau la altceva.. 1) revenire la win 7 daca metoda pusa de Markos mai sus merge 2) cumparare de asa ceva http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Placi-d...yUSB-61309.html in speranta ca se instaleaza pe win 10 3)? Trebuie gasit driverul vechi de win 7. Daca e un Toshiba mai vechi mai mult ca sigur e un codec gen Realtek... Eu am avut probleme cu o placa Audigy, dupa instalarea Win10 a trebuit reinstalata placa. Cu drivere de win8, ca astia inca nu au facut drivere de w10 pentru toate prostiile... |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Aug 2015, 16:29) @MOS: merci, acum merge cam de 2x mai mult pana sa crape, deci e acceptabil. Ram mai mult degeaba, ca am 4 GB, dar mai mult de 3.19 nu poate vedea (fiind vorba de xp) @Markos: sunt nenorociti, cu varianta veche de guglemaps n-aveam nici o problema d-asta, evident ca nu se poate face downgrade la ea. Babaieti ... mie imi merge chrome si pe un Atom cu 1.5 GB ram ... Adevarul e ca nu ruleaza ferestrele ... Parerea mea ... daca nu rupeti jocuri dedicate windows nu merita.Prea multe probleme. Iote Chrome care ruleaza de mult ... Screen_Shot_2015_08_12_at_00.41.36.png ( Size: 118.36k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:45 |