Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pentru cine se pricepe si poate sa dea un sfat: e bun de ceva laptopul asta?
Cod produs: X58C-AP001D Model procesor: Intel Celeron 220, Frecventa CPU: 1200 MHz, Cache: 1024 KB, FSB: 533 MHz, Tip display: WXGA, Diagonala: 15.4 inch, Chipset video: SIS 671, Rezolutie optima: 1280 x 800, Tip memorie video: Shared, Reproducere culori: 16.7 milioane, Tip: SATA, Capacitate HDD: 160 GB, Viteza HDD: 5400 RPM, Tip memorie: DDR2, Frecventa: 667 MHz, Memorie RAM standard: 2048 MB, Memorie RAM maxima: 4096 MB, Unitate optica: DVD+/-RW SuperMulti Double Layer, Audio: HD Audio, Cititor carduri: Da, (8 in 1), Retea 10/100: Da, Modem 56k: Da, Iesire casti ... |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@vioara - configuratia e destul de slaba, dar pentru web, office, filme, muzica e OK. Nu pentru jocuri pretentioase (adica o sa poti juca jocuri gen solitaire nu gen Need For Speed cu grafica 3d).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
[QUOTE]@vioara - configuratia e destul de slaba, dar pentru web, office, filme, muzica e OK. Nu pentru jocuri pretentioase (adica o sa poti juca jocuri gen solitaire nu gen Need For Speed cu grafica 3d).
Bafta! asa slab zici ca e? pretul ar fi an jur de 1600 lei |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce anume vrei să faci cu el? La ce îl vei folosi? În ce fel de aplicații?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e ca nu merita 1600 ron.
Eventual cu un mic efort poti lua asa ceva mult mai performant: http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook...b-3gb-hd3470-l/ Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
vioara, ăla de l-ai pus tu pare orientat mai mult spre autonomie; Acer-ul pus de Andy_ACS e mai puțin portabil, dar e mult mai performant. Ai vreo limită de preț în care să te încadrezi?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
vioara |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 4 Aug 2009, 11:45) pai chestiile obisnuite: net, muzica, filme, jocuri an principiu m-ar interesa sa se miste repede 4 Aug 2009, 14:17: QUOTE(adilehanceanu @ 4 Aug 2009, 12:41) vioara, ăla de l-ai pus tu pare orientat mai mult spre autonomie; Acer-ul pus de Andy_ACS e mai puțin portabil, dar e mult mai performant. Ai vreo limită de preț în care să te încadrezi? nu ar fi vorba de limita de pret pentru ca este un schimb This post has been edited by vioara: 4 Aug 2009, 14:17 |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă vrei laptop pentru jocurile actuale îți trebuie vreo 5000 RON.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vioara |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cine ti-a propus ala la schimb nu e prietenul tau.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vioara |
![]()
|
mai zice ca a fost cumparat acum 6 luni si ca bateria tine 4 zile
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inchis noaptea?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vioara |
![]()
|
4 ore ...greseala mea
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Seria X51RL va pute? am eu si se misca excelent. si acuma e sub 20 de mil. mai exact x51rl-ap152L
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
De unde ai mai scos si expresia asta....tradu
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
http://www.logmax.ro/laptop-asus-x51rl-ap152/ deocamdata nu-l gasesc decat cu 21, dar stiu sigur ca am vazut si cu 19....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi poate spune si mie cineva cum pot afla MAC-ul unui router wireless? Am un D-Link DI-524...mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Andy_ACS |
![]()
|
intr-un cmd (consola) tastezi comanda 'arp -a'. Iti va arata toate masinile legate la computerul tau. Cred ca si macul e prezent in output.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
AM si eu o intrebare de robot:
Cineva si-a luat un Acer Asprire 5738zg (adica d-asta ) si vreau sa ma interb si eu, pe laptori merge orice fel de windows, ca la pc? sau trebuia sa ii dea aia de unde l-a luat cd cu windows? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merge orice fel de Windows, trebuie doar sa aiba driverele pentru respectivul windows.
Cel prezentat in link vine cu Linux, daca lua din alta parte poate venea cu Windows. This post has been edited by Serje: 16 Aug 2009, 10:43 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Este luat din Olanda si i-au dat doar cd cu drivere. Multumesc serje pentru promtitudine (sper ca am scris bine
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt drivere pentru el, pentru XP si pentru Vista.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am o problema. V-am zis mai sus despre laptopu ala. Acum omu si-a luat un router wireless. Am conectat routerul, dupa care am formatat pcu (nu laptopu), dar routerul l-am lasat conectat la pc si cand am vrut sa bag driveru de la router (dupa formatare), mi-a dat o eroare (cva de genul ca pcu' este deja conecat la un router). Cum pot sa fac pc-u "sa uite" ca este conectat la routeru ala si sa pot pune driveru?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
razvanamza |
![]()
|
Pai intri in router prin interfata de retea. ceva gen 192.168.0.1. de acolo selectezi ce ai nevoie. Dar dupa ce spui eu cred ca nu e vorba de router...
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un router linksys WRT54GL v1.1 cu firmware linksys v4.30.11 si 3 computere conectate la el.
1. PC prim cablu - aici merge netul fara probleme 2.Pc prin wireless- placa ASUS -> net cu probleme 3.Laptop Acer prin wireless incorporat -> net cu probleme Folosesc laptopul de 1 an jumatate numai prin wireless si a mers fara probleme pana acum. Pc-ul al doilea l-am luat acum 2 saptamani. Totul a functionat bine vre-o saptamana pana cand dintr-o data a inceput sa faca figuri. Se conecteaza la retea, totul ok, dupa 2-3 minute merge netul jalnic. Ping in router intre 1 si 2000ms. Am dat reset to factory settings, am reconfigurat-> nimic Am reinstalat firmware -> nimic. Ce sa mai incerc? Mentionez ca Pc si laptopul care sunt la 1 metru unul de altul, conectate prin wireless la un perete distanta de router- aproximativ 2m. Attached thumbnail(s) router1.JPG ( Size: 303.06k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vreun soc de tensiune?
E posibil ca partea wireless a routerului sa fie dusa, iar cea pe cablu sa fie in regula. Incearca ori o conectare wi-fi cu alt dispozitiv - PC, notebook, telefon- dar cred ca rezultatul va fi acelasi. Daca poti, imprumuta un router despre care stii sigur ca functioneaza si inlocuieste-l pe al tau. Daca merge, cumperi un router nou si ramai cu un switch cu 4 porturi. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Soc de tensiune nu cred sa fi fost, nu mai e nimic afectat prin casa.
Cu alt router sunt convins ca va merge bine cum a mers si cu asta 1 an jumatate fara probleme. Nu sunt convins ca s-a bulit partea hardware sau e vre-o problema software. This post has been edited by St: 27 Aug 2009, 20:21 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Iulikk |
![]()
|
D-asta are pretena mea. Aceiasi problema: netu prin cablu merge brici, dar cand sa se conecteze la retea prin uaiarles zice: "limited or no conectivity"...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:41 |