Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ciudat, eu foloseam Messenger 7 pana recent, si in afara de niste pop-up-uri in care ma avertiza ca n-o sa mai mearga incepand cu nush ce date(doua date diferite, a mers dupa ambele), nu se manifesta in niciun fel.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si la mine face la fel messu 8.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pe mine m-a enervat ca ma sacaia sa trec la 9, ca l-am lasat sa-si faca damblaua.
acum, problema mea. o configuratie pentru jocuri la un pret bun. am facut asta: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/163418/ io zic ca e ok. alte pareri? sugestii? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
yahoo messenger 9 consuma obscen de multe resurse. La taskman arata consum de 57 de MB RAM. Pai ce plua mea face cu atata RAM? tot XP-ul consuma dublu. Pana si antivirusul activat complet consuma vreoo 50.
@slaici ciprian. Eu as opta pentru mai mult RAM cel putin 4 gb, de preferat 8 ![]() This post has been edited by kog: 4 Oct 2009, 22:36 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai nfs shift cere cu vista 2 giga recomandat. si la urma urmei e ultuma generatie de jocuri. nu cred ca am ce face cu mai mult ram acum. placa de baza insa are 4 sloturi ram si suporta 16 giga. preventiv, pentru viitor.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca nu ai si un sistem de operare care sa stie sa "managiueasca" cei 16 Gb de ram poti sa ii scoti sa ii pui in vitrina..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kog |
![]()
|
ma gandesc ca vista se descurca. Oricum niciodata nu poti avea destul RAM. Mai ales daca folosesti softuri care papa multe resurse cum e messenger 9..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
cine ma poate ajuta cu niste informatii, am un laptop MSI si nu pot instala XP, imi da o eroare.
Attached thumbnail(s) Boot_BSOD.jpg ( Size: 958.09k ) Number of downloads: 252 |
--------------------
.
.
.
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu o saptamana cand am reinstalat Windows ul pe sisstemu de acasa im arata si mie la fel. La mine problema a fost una din cele 2 memorii de 512 MB care si-a dat duhul. Astfel de fiecare data cand boot am , in timpul instalarii imi dadea fel si fel de erori, iar la restart ba imi citea 512 ba 1024. Am incercat reinstalarea cu fiecare memorie in parte si cu cea arsa imi arata meru ecranul ala cand trebuia sa inceapa sa boo teze. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(XMihai @ 6 Oct 2009, 00:02) In urma cu cativa ani am patit si eu la fel. Era nou, in garantie, cu Linux mergea dar nu vroia cu XP, arata la fel. De proba am pus atunci si un WinMe (bineinteles ca nu aveam drivere de Me) si mergea cu el. Solutia a fost ca mi l-a schimbat in garantie. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-are treaba. Cauti in BIOS o optiune de genu' S-ATA Operation Mode. La unele laptop-uri ii zice altfel. Oricum o diclesti usor ca e singura optiune care are setat ori AHCI, ori Enhanced. Tre sa schimbi optiunea, in Compatible, ori IDE mode, gasesti tu p-acolo ca nu-s decat doua. Si n-o sa-ti mai dea BSoD la instalarea XP-ului.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 6 Oct 2009, 00:02) ai cumva hard pe s-ata? daca da, sau folosesti un kit cu driverii inglobati, sau dezactivezi din bios s-ata (ceva cu as ide) si ii pui dupa instalare driverii de s-ata si il reactivezi la loc Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Shush @ 2 Oct 2009, 18:16) Am reinceput sa folosesc Pc-ul de acasa dupa o pauza de 5-6 luni. Ultima oara cand l-am folosit mergea perfect, acum se stinge singur ![]() ![]() Initial am crezut ca e sursa prea solicitata asa ca am scos din el tot ce nu foloseam (fdd, dvd, al doilea hdd, modem, ledurile de carcasa ... ) dar la fel face. Are cineva vreo idee de la ce poate fi ? Nu e mai degraba un sunet metalic decat o bubuitura? Ceva de genul "clonc"? Daca da atunci ar fi hardul care se opreste (sau unul din capurile de citire se opreste intr-un loc). Verifica tensiunile pe care le scoate sursa (cel mai indicat/complicat cu un multimetru, cel mai simplu din Bios). Daca nu sunt in plajele corecte atunci ar trebui sa incerci cu alta. Daca alea sunt ok la inceput e posibil sa cada dupa un timp tensiunea pe vreun rail (supraincalzire, suprasolicitare) si de asta se opreste hardul, daca nici asta nu e problema posibil sa ai vreun bad pe hard si cand acceseaza zona respectiva se blocheaza (exista programe de verificat, dar nu-mi trece niciunul prin minte acum). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu stiu daca e de la hdd. Se stinge cateodata si cand nu fac nimic la el. Sunetul ala nu stiu cum sa-l descriu ... ca atunci cand este scos din priza un televizor din ala vechi cu tub.
Sa-mi recuperez laptop-urile si il arunc pe geam ![]() This post has been edited by Shush: 6 Oct 2009, 16:10 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(kog @ 4 Oct 2009, 23:34) QUOTE(slaiciprian @ 5 Oct 2009, 00:12) pai nfs shift cere cu vista 2 giga recomandat. si la urma urmei e ultuma generatie de jocuri. nu cred ca am ce face cu mai mult ram acum. placa de baza insa are 4 sloturi ram si suporta 16 giga. preventiv, pentru viitor. Dupa cum zice Alydor, degeaba suportă placa de bază enșpe giga dacă SO nu duce. La ora actuală Win pe 32 biți suportă maxim 4 GB (din care doar 3 nativ, restul cu nu'ș ce soft de la Bill), iar ăla pe 64 de bițișori vro' 192 GB. Dacă ai de gând să folosești sistemul (doar) pentru jocuri și ai deja un televizor bun, ia în considerare și un PS3 pe care îl poți face un sistem de entertainment f. bun cu un Linux pe el. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
kog |
![]()
|
cine mai foloseste xp? Mai ales daca isi cumpara un asa sistem. Eu folosesc xp, dar am 512 MB RAM care si aia dau rateuri, Daca as avea un computer cat de cat bun as trece la vista/7 fara stres. De la 1 GB in sus si un procesor decent se foloseste vista, am vazut insa ca mai nou e si asta demodat ca a aparut windows 7. La cum evolueaza tehnologia xp e obsolite de ceva vreme, il folosesc doar cei care nu a suportul necesar pentru a rula un OS mai nou.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Alydor |
![]()
|
Eu folosesc XP. Vista mi se pare prea impopotonat si Windows 7 la fel. Ma fac ceva pe efectele lor vizuale. Pe mine ma intereseaza sa ruleze repede, bine si sa nu dea gherle, nu sa imi apara cu "x" efecte scrisul, ferestrele si alte labareli...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Si eu folosesc xp in continuare. Mult mai rapid ca urmatoarele dupa el. Banuiesc ca stiti deja de ce. Un e7300 cu 2 GB ram nu s-a plans de xp pana acum
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Win7 nu se compara cu Vista, a fost lansat tocmai din motivul ca Vista era o nebunie mancatoare de resurse, aiurea.
Eu folosesc in continuare XP, din motive de licente ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da corect mai esti ...
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Windows 7 nu mai e free Markos?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Oct 2009, 23:45) Win7 nu se compara cu Vista, a fost lansat tocmai din motivul ca Vista era o nebunie mancatoare de resurse, aiurea. Pot confirma că laptopul meu Dell Inspiron 1520 (C2D T5450, 2GB RAM, NVIDIA 8600M GT) se mișcă SENSIBIL mai bine cu Win7 în loc de Vista. Am efectuat instalarea în circa 1/2 oră ![]() Consumul de memorie este la 40-50% din ceea ce era folosit în Vista - am mai pus și un stick USB pt ReadyBoost. UAC nu mai este atât de enervant, iar interfața are câteva chestii foarte interesante (și utile). Singura problemă mare întâmpinată a fost cu uTorrent (în 90% din timp procesul papă 50% din resurse) - aseară am trecut la BitTorrent și la prima vedere am scăpat... Deocamdată singurul joc jucat pe Win7 este BioShock - funcționează perfect. Sunt curios la ce dimensiune ajunge folderul Windows după câteva seturi de update (în Vista ajunsese la vreo 20 GB). Am senzația că Vista e un fel de Windows ME, iar Win7 este versiunea finală (și corectă), așa cum XP a fost pt. ME. Deci pt un calculator cu resurse hardware decente (și minim 2GB RAM) aș merge pe Win7; în lipsă de hardware (sau licență ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si eu ca Win7 merge mai repede ca XP-ul. Si merge si pe calculatoare mai vechi.
Vorba lui @Alydor, nici eu nu sunt pasionat de efecte lor vizuale, dezactivez tot, indiferent daca am un sistem performant, eu sunt de moda mai veche, las chiar si "Classic Start menu" ca la Win98. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu stiu daca merge mai repede ca XP'ul (ma indoiesc), insa clar este o mare imbunatatire dupa Vista. Tot nucleul a fost reproiectat, toata arhitectura. Motivul fiind tocmai marea deceptie numita Vista. Vista cerea resurse hardware serioase, pe care le si risipea deampolea. Rezultatul a fost un esec in vanzari.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau un maus uaiărless care sa mearga in paralel cu mausu cu fir (se poate asa ceva?) Vreau sa duca vreo 3-5 metri ca sa il folosesc din pat, atunci cand ma uit la un film... recomandari? Dispun de 50-70 lei. Multumesc anticipat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
toate merg in paralel
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poți să pui oricâte mouse-uri vrei în paralel, ele vor mișca același cursor, fără probleme.
Wireless sunt multe modele și mărci. Eu sunt mulțumit de 2: Logitech și Microsoft. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |