Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
draculafly |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Executron @ 9 Dec 2009, 11:01) Cel mai probabil conectorii aia de pe placa de baza sunt "jos" (aproape de southbridge, pe langa ultimele sloturi PCI). Sunt curios daca oamenii care au facut carcasa le-au facut destul de lungi ![]() QUOTE(Markos @ 9 Dec 2009, 11:04) Mdap, sunt aia doi albastri, de 9 pini. Probabil ca in carcasa o sa gasesti un singur cablu cu mufa de'asta - daca pe carcasa ai 2 sloturi usb. Mufa o poti infige in oricare dintre cei doi conectori albastri. Am gasit conectorii, am gasit cablu. Da' acum care, unde se baga? PS: nu am manual de la placa de baza. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Manualul e pe net, urmează-ți propriul link de aseară...
Oricum și pinii pe de MB sunt marcați... ftp://europe.asrock.com/manual/G31M-S.pdf Poftim:Clipboard01.jpg ( Size: 162.59k ) Number of downloads: 341 Clipboard02.jpg ( Size: 49.7k ) Number of downloads: 342 Să zicem că folosești doar connectorul No.16 VCC1 de pe cablu îl pui la pinul 1, marcat USB_PWR Data1- la P-4 Data1+ la P+4 GND1 la GND Al 2-lea set de mufe îl pui în paralel cu primul, deasupra lui, conectat la USB_PWR, P-5, P+5, GND. După asta ar trebui să ai un singur pin liber, cel marcat DUMMY. This post has been edited by C a t a l i n: 9 Dec 2009, 12:21 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce marcă de hdd extern de 2,5” (alimentare pe usb) recomandați?
http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/f...ig745/last/f1f3 Vreau să iau unul - maxim 320 ron (aprox. 320 gb). ms |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am 3 HDD Samsung portabile, în carcase chinezești. Când le-am luat, am ieșit mai ieftin cumpărând HDD-urile bulk, și apoi carcasele. Plus că sunt medalice, au răcire mai bună.
Ar trebui să compari și acum, poate e mai rentabil așa... |
--------------------
-
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
iti pot recomanda un Prestigio DataSafeI sau II, dar al doilea e mai scumput (si mai bun). Pe langa faptul ca este un hdd toshiba in el, are si o gentuta de piele in care sa-l tii. Riscul de a-l distruge prin scapare e putin mai mic....
tottal de acord, daca te pricepi, sa iei hdd separat si carcasa separata, dar DOAR dca iei hdd western digital sau seagate. maxtor si samsung sunt, sa zicem "incete" PS!! Nu este neaparat ca chipul din carcasa externa (conversie sata-usb2.0) sa fie la fel de un ca unul de la un hdd extern autentic. Poti incerca o carcasa externa MSI. bune si ieftine....si hardul cum iti permiti. Am uitat sa-ti mai sugerez un produs bun si ieftin: Adata. This post has been edited by razvanamza: 9 Dec 2009, 16:17 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu mi se par încete, întrucât bottle-neck e convertorul sata-usb, nu hdd-ul....
|
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Care este diferența dintre astea două:
http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/h...-pWDBAAA3200ABK și http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/h...-pWDBAAR3200ABK |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce parere aveti de http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...negru--pVC374ES ?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai ca la orice comp cu linux instalat de producator, poti sa te c**ci pe el de linux ca-i instalat in bataie de joc. Ceea ce inseamna ca primul lucru dupa achizitie e un format.
In plus, are numpad. Daca e pentru vreun economist, e bine, ca aia tot freaca numerele. Altfel, va fi enervant, ca o sa stai cu mainile deplasate spre stanga cand il tii in brate. L.E. o parte faina ar fi ca are hdd la 7200, chestie care mi se pare cel mai de bun simt speed-up care se poate aduce unui laptop. This post has been edited by bucatzel: 9 Dec 2009, 17:27 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păcat că n-are wireless N.
Tip display: LED cred că se referă doar la iluminare și nu la pixeli. |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel:
Da, e pentru un economist: sora-mea ![]() Linuxul o sa "zboare" oricum, ii pregatesc un Windows 7 pe 64b. @C a t a l i n: Nu conteaza, are cablare Ethernet acasa, si il ia mai mult ca desktop replacement. Cand s-o deplasa, ii ajunge si 802.11g ca sa intre pe net Merci pentru review ![]() This post has been edited by marksman: 9 Dec 2009, 17:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
I-am mai gasit un "defect"
Are mufele de audio in fata, in loc de lateral. dar daca 90% din timp e desktop replacement, n-ar fi o problema. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
draculafly |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce versiune de Windows?
Nu-ți cere nicio parolă pe site-ul oficial Canon... Astea sunt driverele pt Xp și Vista 32bit http://files.canon-europe.com/files/soft29...vst110bea13.exe Dacă ai nevoie pt altă versiune de Windows, tot acolo găsești. This post has been edited by C a t a l i n: 9 Dec 2009, 18:16 |
--------------------
-
-
|
|
draculafly |
![]()
|
daca la mine te referi e xp
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
lostboy, diferenta este data doar de forma carcasei, se pare...deci sunt la fel de ok.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Lostboy |
![]()
|
Deh, marketingul ăsta.
Poate îl asortez (laptopul toshiba) cu ăsta: http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/h...pStorE-Art320GB |
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
stie careva un soft cu care sa copiez peste poze? Ca si hartia de calc? Tot intorc googalu si nu gasesc nimic bun
This post has been edited by kog: 9 Dec 2009, 20:11 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
draculafly |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 9 Dec 2009, 18:09) Ce versiune de Windows? Nu-ți cere nicio parolă pe site-ul oficial Canon... Astea sunt driverele pt Xp și Vista 32bit http://files.canon-europe.com/files/soft29...vst110bea13.exe Dacă ai nevoie pt altă versiune de Windows, tot acolo găsești. am instalat apare ca instalat in calculator ; aceeasi problema :''windows cannot print due to a problem with the current printer setup'' .ce poate fi???????????????? 9 Dec 2009, 20:50: sa fie problema cu port usb de la placa de baza adica sa fie defecte ??/( are doua si am incercat in amandoua ) nimic ![]() This post has been edited by draculafly: 9 Dec 2009, 20:50 |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Placa de baza noua ii acelasi model cu cea veche?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ai instalat toate driverele de pe CD-ul cu care a venit placa de bază?
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vad ca ai XP, daca ai schimbat placa de baza si ai tot felul de probleme sfatul meu e sa lasi lenea la o parte si sa iti pui win din nou. E cel mai corect si mai bine, avand in vedere ca ai schimbat o componenta esentiala. Din cate stiu win instaleaza niste drivere generice prima data, poti incerca sa reinstalezi driverele placii de baza, insa cel mai bine e sa pui un win curat.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 9 Dec 2009, 17:12) Na, si l-a cumparat sora-mea. Aseara mi-am ocupat timpul cu el. Am instalat Windows 7 Professional (x64) si am dat sa instalez driverul pentru placa video. L-am dat jos de pe site-ul HP (da, am dat jos driverul pentru HP ProBook 4515s, versiunea pentru Windows 7 Professional x64) si i-am dat "setup". Zice ca s-a instalat cu succes, cere reboot, dar nu se modifica nimic. Daca ma uit in Program Files vad un folder ATI Technologies care e gol, iar placa video e in continuare "Generic VGA". Idei? This post has been edited by marksman: 10 Dec 2009, 10:46 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@marksman - eu as instala win pe 32 de biti - mult mai putine pb (cu diverse programe si drivere), daca ai proc pe 64 nu e obligatoriu sa folosesti SO pe 64, deocamdata nu sunt avantaje evidente de la versiunea pe 32 la cea pe 64.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, ai nevoie de un modder cu care să modifici driverele. Ia ultimele drivere de pe siteul ATI, cu tot cu Catalyst, apoi le aplici un patch cu asta:
http://www.driverheaven.net/modtool.php Merge garantat. ------------------------------------------------------------------------ Nu are legătură cu ce sistem de operare e folosit, și nici pe câți biți e. E o tâmpenie făcută de ATI sau de producătorii laptop-urilor, nu mai știu exact, ei o numesc protecție la nu știu ce, eu îi zic tâmpenie. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 10 Dec 2009, 10:57 |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Nu merge. Imi zice ca "setup was unable to find hardware on which to install"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu se poate...
![]() Nici cu driverele de pe site-ul HP? |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Pai cu alea imi facea figuri inainte sa postez aici. Ce e interesant e ca placa video apare pe site ca fiind ATI Radeon Mobility HD3200, model pe care nu-l gasesc pe driverheaven.
In Device Manager imi apare "Standard VGA Graphics Adapter" si la "Properties" apare 16 MB memory. WTF? ![]() This post has been edited by marksman: 10 Dec 2009, 11:42 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:33 |