Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Frumos negru, merci.
Intrebare de baraj - se simte in vreun fel diferenta intre laser si optic? Am un laser acum si in afara faptului ca daca ma uit sub el nu vad lumina aia rosie nu e nicio diferenta ![]() Stiu ca laser e la moda, dar merita cautat neaparat un laser, e un must-have sau doar un bonus sa zicem? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi se par ceva mai precise. Plus ca la optice te mai trezesti ca tremura cursorul incet pe ecran fara sa misti mausu, la laser n'o sa vezi asa ceva.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
E mic bre. Eu cred că o să-l iau pe ăsta pentru că:
1. Este numai bun de ținut în palmă - are 11 cm; 2. Este wireless; 3. Are receiver nano - nu mai trebuie să-l scoți; 4. Bateriile ”țin” 3 ani (așa susține producătorul). 30 Dec 2009, 21:26: E bun de ceva back-up-ul din windows 7? ms This post has been edited by Lostboy: 30 Dec 2009, 21:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Lostboy, al tau e ok, insa e pe la 230-240 de lei.
Eu m'am impacat foarte bine cu un MX620, e suficient de mare si e supercomod. Nu are insa receiver Nano, l'am folosit la desktop. This post has been edited by Markos: 30 Dec 2009, 21:32 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Interesant ce au facut astia de la Logitech cu receiverul ala universal - poti sa mai aduci alte echipamente (mouse, tastaturi) care se vor conecta la acelasi receiver, deci nu mai sati cu multe usb-uri ocupate sau nu mai e nevoie sa schimbi receiverele. Cool!
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cele laser consumă mai puțin, și teoretic merg și pe suprafețe fără striații, acolo unde opticele cu led se poticnesc.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Cei de la a4tech se lauda ca mausii lor laser merg si pe sticla. Hint: lasati cateva amprente inainte. Culmea, functioneaza! Am verificat personal.
raman la opinia ca daca nu te deranjeaza firul, nu scapa de el. Sunt deja plin de baterii si acumulatori. Am deja cateva telecomenzi, vreo 2 soareci, 2 calculatoare. Nu-mi imaginez ce-ar insemna sa fie toate cu baterii sau acumulatori. un maus wireless foarte tare este cel care-si ia curentul din pad. Dragut, am si eu. Dar se misca cam greu, si nu poti parasi padul. Bun pentru cei care vor cu fir, dar ii deranjeaza...sau pentru cei care vor fara fir, dar nu suporta bateriile Il cheama a4tech NB-99Dmaus.jpg ( Size: 34.3k ) Number of downloads: 306 Era sa uit, l-a inlocuit un lase cu fir: x6-60D. pentru laptop. un laser tot cu fir: Logitech .......am uitat cum. This post has been edited by razvanamza: 30 Dec 2009, 23:04 |
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Catalin, tare-mi este teama ca asta cam este reclama pe fata. Un moderator n-ar trebui sa se supere?
Iar dumneata, in calitate de calculatorist, ar trebui sa nu expui membrii acestui forum la tepele si magariile garantiilor de la emag. This post has been edited by razvanamza: 31 Dec 2009, 19:52 |
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De cand vinde daciaclub piese de calcuator la juma' de pret ca sa-i ia aia cascavalu'? Raluleee, manca-te-ar viermii ma, ia uite ce-ai facut cu astia!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mousii aia de la A4Tech numai laser nu sunt. GLaser ii zice la tehnologie, in practica e doar un senzor optic banal cu lumina invizibila ochiului uman. Nu ca asta ar fi rau, da' ca idee. Singurele laser adevarat din oferta lor sunt vreo doua-trei de gaming, X-750F fiind ala mai cunoscut.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(razvanamza @ 31 Dec 2009, 19:51) Catalin, tare-mi este teama ca asta cam este reclama pe fata. Un moderator n-ar trebui sa se supere? Iar dumneata, in calitate de calculatorist, ar trebui sa nu expui membrii acestui forum la tepele si magariile garantiilor de la emag. Sper că ai făcut ceea ce trebuia, adică ai apăsat Report. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Cu ce program comprim si eu o filmare cu aparatu? Filmuletu are vreo 14 minute si 3 gb :/, nu stiu ce format e....
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
virtual dub
|
-------------------- |
|
razvan_3asy |
![]()
|
am incercat sa bag filmarea si imi da eroarea asta
Attached thumbnail(s) asdf.JPG ( Size: 107.29k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nicio eroare, iti spune ca nu poate citi formatul ala (.dvsd) si trebuie instalat un codec.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
cum pot lua acel codec ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu ai prin CD-urile cu care a venit camera ceva pentru acel format?
|
--------------------
-
-
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
Am gasit codecu ala sinsa nu prea mai stiu cum sa foloseste virtual dub pentru compresi cu apa rece
![]() mersi |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un program pentru conversie filmulete? Tot VirtualDub? Formatul final va fi 3gp sau mp4.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc.
Foloseam Super (freeware), dar la mkv-uri da rateuri (nesincronizare sunet-video, cateodata le converteste doar pe jumatate...). |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
si vlc citeste mkv-uri, fara prea multe probleme.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Vlc face conversie?
|
--------------------
.
.
.
|
|
razvanamza |
![]()
|
nu, doar ca reda aproape orice format...stiam ca un programel numit youtube downloader convertea in mp4 si 3gp
|
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Stie cineva ce router functioneaza cu net de la RDS ?
Am atat desktop cat si laptop si n-as vrea sa am 2 cabluri prin casa ![]() M-ar interesa un router wireless ( pt laptop ) dar care sa aiba si o iesire de cablu ( pt calc ) si sa mearga pe RDS* . Astept sfaturi si pareri ! Multumesc anticipat ! ![]() * eu ca sa am net trebuie sa ma conectez " manual " la net .... trebuie router special sau "merge" orice router ?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
eu am rds si am msi rg60se, e aprox 150 ron, mi l-au recomandat si altii tot pe rds, merge fara probleme de aproape 1 an, pe wireless am de obicei ~2mB/s, maxim 2.4 am vazut cred
se conecteaza automat la net, nu mai trebuie sa faci ce faci acum (apropo, si acum ai putea sa faci sa se conecteze automat) This post has been edited by ArtVandelay: 1 Jan 2010, 18:53 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Debifezi "prompt username & password" sau ceva de genu' asta, faci o scurtatura la "my internet connection" si o pui in startup folder...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:05 |