Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
virusssp |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Am patit-o. Am un laptop Hp Pavillion 7000. M-a lasat placa grafica: GeForce Go 448. E o placa dedicata cu 64 ram. Habar nu am ce sa fac! Sa merg la un electronst, poate reuseste sa o schimbe, sa-l dau pe componente, sau ce saracie sa fac cu el?
This post has been edited by sinaxis: 23 Feb 2008, 15:16 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Din pacate la majoritatea laptopurilor placa grafica nu este separata si nu se poate schimba decat impreuna cu toata placa de baza. Pretul este insa prohibitiv.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
argon ce placa de baza ai mai exact? Ce chipset?
Cat despre problema lui sinaxis, probabil e iremediabila. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Sinaxis, verifica daca nu cumva mai este in garantie. Daca nu mai e...nasol moment dar singura varianta e sa ii vinzi memoria si hdd-ul si restul sa arunci.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Feb 2008, 11:44) Am o intrebare, merge un hard IDE ATA133 de 250 de giga pe o placa cu specificatia IDE UltraDMA 133/100/66/ , cu ultimul update de bios facut? Sau sa nu risc si sa iau un hard de 160...?! Trebuie sa scrie in manualul placii de baza capacitatea maxima suportata pt. hdd. De mers merge sigur, dar s-ar putea sa nu-l "vada" la capacitatea maxima. Pe vremea cand aparusera hdd-urile de 40 gb erau niste utilitare software care le faceau sa mearga pe placile vechi si mai aveau un jumper care i-l limita la 30gb. 23 Feb 2008, 20:21: QUOTE(sinaxis @ 23 Feb 2008, 14:44) Am patit-o. Am un laptop Hp Pavillion 7000. M-a lasat placa grafica: GeForce Go 448. E o placa dedicata cu 64 ram. Habar nu am ce sa fac! Sa merg la un electronst, poate reuseste sa o schimbe, sa-l dau pe componente, sau ce saracie sa fac cu el? Cum ai ajuns la concluzia ca este placa video defecta? Se mai pot repara placile de baza dar numai daca nu au defecte componente majore (chipset) care sunt lipite multistrat. This post has been edited by fnp: 23 Feb 2008, 18:21 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cartea de la placa nu o mai am, am luat totusi un hard de 250 si merge, il vede ok.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am următoarea problemă.
Vista, Firefox, filtru firefox-addblock. Am dezactivat toate mesajele publicitare : 1.JPG ( Size: 152.38k ) Number of downloads: 44 și 2.JPG ( Size: 147.94k ) Number of downloads: 36 și tot apare 3.JPG ( Size: 69.58k ) Number of downloads: 60 . Doar cadranul acela frez (sau mov, ce daq de culoare este) apare, fără flash. ms This post has been edited by Lostboy: 23 Feb 2008, 20:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si mie la fel
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
E normal sa apara, pentru ca e de pe daciaclub chenarul, nu de la aia cu reclama.
![]() La ce culoare are, probabil l-au pus adminii pentru teste si dupa aia l-au uitat acolo... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am un sistem mai vechi ( Duron 1.2, 256 sdram ) si din cand in cand se blocheaza, asta destul de des. De multe ori dupa blocare ii dau reset si nu raspunde, nu vrea sa booteze . Am formatat tot hardul ntfs si renstalare win . Ce credeti ca are ?
![]() This post has been edited by big2003: 24 Feb 2008, 10:45 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde. Memoria pe duca, placa de baza pe duca, sursa... Trebuie explicat mai bine sau si mai bine vazut.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
Sau poate fi o problema cu hard-diskul... daca ai o conectivitate imperfecta in slotul ide de pe placa de baza sau la mufa tata de pe hard disk... Trebuie verificat cablul ide - aceasta poate fi cauza "nebootarii", "blocarii calc"
|
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Pe iesirea secundara, cu un alt monitor, se vede. Arata cum buteaza, cum incarca, si cand ajunge la pagina de start, si celalalt monitor se stinge... Am incercat in Safe mode, am reusit sa intru in win, sigur pe celalat monitor, am mers la setarile placii, pe care nu o mai vedea de nici o culoare, am dezactivat toate acceleratiile hard si de suprascriere iar la o noua butare nu am mai reusit sa intru nici in safe mod. Se blocheaza cand incarca nu stiu ce driver... Asa ca am apelat la Linux. Am reusit, cu greu, dupa mai multe restarturi de unul singur, sa instalez Knoppix. Merge pe alt monitor. Nu vede placa grafica. Am luat ce mi-a trebuit urgent de pe el si... o sa ma duc sa caut un electronist. Daca merge pe iesirea secundara, se pare ca cipul grafic nu e chiar mort. Poate sunt cablurile de legatura, ar fi usor de refacut. Sau poate s-a dus inverter-ul. Si acela, am inteles ca se rezolva cu vreo 50 de eur. Ce sa zic...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai, dati-mi si mie un sfat.
Ce parere aveti despre internetul de la UPC prin modem de cablu TV? Printre alte variante gen retea de cartier (cu fir exterior, pe langa bloc) sau RDS (tot prin acelasi fir exterior care este al meu, ca RDS nu are cablaj in bloc) cu obligarea unui contract pe 2 ani. Nu am pe cine sa intreb cum ii merge. Stiu pe cineva in bloc care a incercat in urma cu o luna varianta cu UPC si a renuntat pt. ca in 4 saptamani nu au reusit sa ii mearga internetul. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
pai sunt 2 topicuri intregi cu informatii despre UPc, asa are UPC-ul peste tot, e fibra, si de pe casa scarii in casa e prin cablu coaxial.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca ei nu au fibra optica. Altceva vroiam sa aflu, daca merge bine, daca se intrerupe, etc.
Am sa caut topicele respective, multumesc. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
depinde de zona, de oras. Mie mi-a mers 2 ani perfect, dar am renuntat din cauza altei oferte mai bune.
Nu am fost multumit de viteza download la torente, desi banda era 9-10 mega reali, torentele se downloadau cu maxim 200 kb/s. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bill |
![]()
|
Da, eu am TV de la UPC si preferam internet tot de la acelasi furnizor. Reteaua de cartier unde am fost pana acum a fost cumparata de RDS si ma obliga sa fac contract pe 2 ani cu ei, prin firul meu exterior si locul in switch cumparat de mine. E cam aiurea. Imi da un telefon mobil din reteaua lor, dar nu am nevoie de el, mai stau si cu grija lui.
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
nu-ti pune rds pana nu vin cu cablajul in scara, asa pe afara e pe infrastructura vechii retele, o sa mearga indoieltnic, si nu se stie cat dureaza pana vin cu cablul in scara. Presupun ca nu iti da si telefon fix in situatia asta cu firele pe afara?!
This post has been edited by argon: 29 Feb 2008, 09:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bill |
![]()
|
Ba da, imi da dinacela mobil. Reteaua de cartier a mers bine pana acum. Nu cred ca vor fi probleme.
Stiu de RCS-RDS ca mai am o locuinta si acolo sunt f. multumit de ei. Pt. cablaj in bloc e nevoie de aprobare asociatie locatari, etc. Vecinii au trecut pe RDS. Alte retele de cartier iau 40 lei. Eu am platit pana acum 35 lei si mergea binisor pe StrongDC. O sa vad ce hotarare iau. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
daca esti cu downloadul gen dc++, cu torentele, cu alea alea, sa nu-ti pui mari sperante in UPC. Daca esti cu navigatul, si download de pe web, e OK.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bill |
![]()
|
Au variante de 1, 10, 20 MB cu 25, 35, 60 lei. Probabil cea mai mica merge mai greu.
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
pentru 10 lei in plus de ce nu ai inzecii banda?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bill |
![]()
|
Sigur, as lua varianta de 10MB bineinteles. Eu am o parere f. proasta despre UPC, de asta am intrebat. Vecinul despre care spuneam, pe 20 ian. a facut contractul si pe 20 feb. inca nu reusisera sa ii conecteze internetul+telefonul (pachetul de 75 lei). A reziliat contractul si le-a pus in brate aparatele si in aceiasi zi in 2 ore reteaua de cartier de peste drum ia instalat internetul (cu fir aerian bineinteles).
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Poate ma sfatuieste cineva priceput... Am pe calculator o placa video GF FX5200 128 M (AGP). Am vrut sa-i fac un upgrade, adica sa o inlocuiesc cu o placa Radeon seria 9550 256 M (AGP) si nu a mers deloc, in sensul ca nu vede placa, parca nu ar fi alimentata. Daca o pun la loc pe cea veche merge normal , cind pun Radeonul nu misca nimic. Mai trebuie facuta vreo setare prin placa de baza?
Multumesc |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
argon |
![]()
|
poate nu duce placa de baxa 8x..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Doua intrebari:
1.Am un hdd de 80G si am mai pus unul de 160 "definit" ca slave, adica am pus contactorul pe pinii aia in pozitia indicata. il detecteaza, il vad in "manager" dar nu il afisaza in "my computer" deci nu il pot accesa...oare e doar din cauza setarilor din bios? sau e altceva? 2. La celasi pc am montat iari un dvd-burner Lg. merge ok, l-a recunoscut imediat dar, nu il mai vad pe cel vechi, asta fara sa dezactivez eu nimic. Multumesc anticipat pt raspunsuri |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
1. Un hard e master si unul slave? incearca sa pui slave-ul pe cable select.. mai conteaza si ordinea pe panglica IDE, prima mufa, aia de unde merge mai departe e Slave, si ultima e master.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:13 |