Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E clar, doi alcoolici abrutizati!
Am intrebat eu de unde plm schimb hompeigiu'? SUS, IN DREAPTA FERESTREI IN CARE BAGI ADRESA DE WEB, la mine se afla o fereastra mica (un fel de shortcut la google) un fel de cautare rapida. Acolo ai listate mai multe optiuni de motoare de cautare sau websiteuri. La mine e bifat google, numai ca e google.com si eu as vrea sa-l pun pe google.ro . Este foarte enervant pentru ca bagi repede ce cauti, dai click si in loc sa-ti apara primele rezultatele in romana, te trezesti ca-ti da numa' timpenii inutile in lb. engleza. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când cauți ceva scrie și .ro
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca îti bagai la "Location", în uindouz, "Romania", îti baga automat ce vrei tu.
Da' tu esti fudul, deh... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai schimba tu, atunci
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
E deja pe Romania, togma' am verificat. oricum, intelege cinva despre ce plm vorbesc eu aici sau va fac un printscrin cu telefonu'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mai bine spune-ne și căutăm noi. Tu sit back and relax.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Fa un printscriin la Start -> Control Panel -> Regional and Language Options.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bre marty, da nu mere sa schimbii acolo unde scrie .com in . ro???
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Lostboy |
![]()
|
El vrea în dreapta bre, ce nu înțelegeți?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Merge sa schimbi locatia, din firefox. Dai o cautare oarecare pe google, si îti apare, pe coloana din stanga, o chestie numita "Change location".
Tocmai am verificat, desi nu folosesc firefox, da-l am instalat. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kato @ 1 Dec 2011, 22:40) NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!QUOTE(Markos @ 1 Dec 2011, 22:44) Merge sa schimbi locatia, din firefox. Dai o cautare oarecare pe google, si îti apare, pe coloana din stanga, o chestie numita "Change location". O aparea la tine, la mine nu apare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Marty, setează fraierfox pe Română și va merge (cel puțin, la mine a mers).
Revin cu "vechea" mea problemă ... ce player de filme să folosesc pt 64 de biți? Windows Media Player e singurul care merge perfect, restul merg sacadat ![]() Problema mea la ăsta e că nu ia subtitrările ![]() L.E.: ți-am pus poză cu ce mă refer. This post has been edited by cosmin_2300: 1 Dec 2011, 22:59 Attached thumbnail(s) dasd.jpg ( Size: 84.4k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
VLC merge ok si pe 64.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Dec 2011, 22:56) Si dupa aia cine plm il mai foloseste??? Eu habar n-am ce vrea ala de al mine daca-l pun in romana! Acu' ceva vreme ceream ajutor sa trec jegu' inapoi in inglesa ca nujtu cum ajunsese in romana |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Citește mă mai sus că am editat
![]() Nu să-l setezi pe el în Ro, ci site-urile pe care să ți le afișeze (ce-i drept, în primul post m-am exprimat de-a-m.... ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Dec 2011, 23:01 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Dec 2011, 22:56) Marty, setează fraierfox pe Română și va merge (cel puțin, la mine a mers). Revin cu "vechea" mea problemă ... ce player de filme să folosesc pt 64 de biți? Windows Media Player e singurul care merge perfect, restul merg sacadat ![]() Problema mea la ăsta e că nu ia subtitrările ![]() L.E.: ți-am pus poză cu ce mă refer. ce pachet de codecuri ai instalat? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
marxmane, merci! E prea complicat pentru mine sa creez un "search pluggin" asa ca-mi bag pla-n ma-sa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Dec 2011, 22:56) QUOTE(Marty @ 1 Dec 2011, 23:10) marxmane, merci! E prea complicat pentru mine sa creez un "search pluggin" asa ca-mi bag pla-n ma-sa! Ai făcut mă ce ți-am arătat acolo?! QUOTE(kxz @ 1 Dec 2011, 23:09) Ce a băgat BsPlayer ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Dec 2011, 23:10) marxmane, merci! E prea complicat pentru mine sa creez un "search pluggin" asa ca-mi bag pla-n ma-sa! CODE How do I customize a search engine plugin in 30 seconds ? Say you have already installed a search plugin that uses www.google.com. You want to change the default behaviour so that the same plugin now searches using www.google.co.in or google.es if you are in Spain. Open the searchplugins folder located inside the Firefox installation directory. Open the file google.src with a text editor like notepad and make a simple change in the following line action="http://www.google.com/search" change this to.. action="http://www.google.co.in/search" or action="http://www.google.es/search" Save the file, quite notepad and restart Firefox. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In cazul tau action="http://www.google.ro/search"
![]() |
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Dec 2011, 23:18) ala nu prea baga codecuri. un player care merge fara codecuri, e conceput sa functioneze independent de codecurile calculatorului e mplayer: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Vi...l-Package.shtml sau instaleaza un pachet de codecuri, de ex. k-lite: http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm 1 Dec 2011, 23:37: ce procesor si ce placa video ai? This post has been edited by kxz: 1 Dec 2011, 23:37 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Acum instalez programele, ms!
Procesor: AMD Phenom II X4 955; Placă video: MSI GeForce GTX 560. This post has been edited by cosmin_2300: 1 Dec 2011, 23:40 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Dec 2011, 22:56) Incearca Media Player Clasic Home Cinema (este si pt x64) link |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:17 |