Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De asta nu mai joci Mahjong?
![]() Schimba mufa si pe urma verifica (mai ai multimetrul ala de pe ebay?) daca mai scoate tensiunea corecta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Dec 2011, 13:23) Mi s-a vutut incarcatorul de la leptop. Adica-ncarcatoru-i bun, doar ca scoate fum din cablu, de linga mufa de intra-n pisi. Meaj plan el! Lasa-ma sa ghicesc: Dell. 3 Dec 2011, 18:46: QUOTE(Markos @ 2 Dec 2011, 23:32) Parca l-a facut Dan Pulea. This post has been edited by marksman: 3 Dec 2011, 18:46 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Neah, HP
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dell dracu' ca e prost! Ia o chinezarie!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 3 Dec 2011, 13:27) Schimba mufa si pe urma verifica (mai ai multimetrul ala de pe ebay?) daca mai scoate tensiunea corecta. Bag pla-n ea mufa, am cumparat altu', 14 euro cu tot cu transport. La noi costa intre 100 si 144 de lei. Ce uotsi!QUOTE(marksman @ 3 Dec 2011, 18:45) Ai ghicit nu, grecu' stie!Haios e ca stateam linistit in pat, cu compu' in brate si tocmai cind incepuse balutsa sa-mi atirne de coltsu' buzei si sa cad intr-un somn adinc, aud un "plici". Deschd ochii si apuc sa vad un firicel de fum iesind din cablu. L-am scos, l-am mirosit, l-am pupat, l-am mingiiat si l-am bagat la loc. Doar ca nu ma mai lua somnu' si am inceput sa joc mahjong (cum zise si moldo' mai sus), ocazie cu care am putut observa un firicel sustinut de fum ce iesea din acelasi loc. Drept pentru care am scos agregatu' sin priza, m-am logat pe ebay si mi-am luat cel mai ieftin incarcator care mi-a iesit in cale. Pa miercuri sau joi ar trebyui sa ajunga ( sosetele de ski au fost comandate pe 29 si au fost livrate ieri, cu posta normala ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
PROTIP: Pentru a avea vechiul layout: http://www.youtube.com/home
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu puneti incarcatoare neoriginale la laptopuri.dalea gen universale si etc and shit.
O sa stricati lectopu. o sa mearga greu. o sa se incinga etc. va spun io ca sunt patit. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
intr-o zi nu am mai gasit incarcatoru'
nu e si pace. aveam unul universal. l-am folosit pe ala. dupa vre-o doua luni, a inceput sa incarce prost bateria, pana nu a mai incarcat deloc. laptopul mergea bine, dar doar in priza. in baterie nu intra pic de curent, daca-l scoteam din priza murea instant. ledurile semnalizau avarie pe baterie. s-a dus, asta e, m-am impacat cu ideea. in final, dupa vre-o 6 luni, am gasit incarcatorul original. l-am folosit pe ala. dupa vre-o saptamana bateria mea a inceput sa dea semne de revenire, dupa vre-o luna functiona ca inainte, dupa vre-o doua luni a disparut si semnalizarea ledurilor. concluzie: incarcatoarele neoriginale pot dauna grav sanatatii laptopurilor. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
E incarcator dedicat, nu universal. Ma rog, e acelasi incarcator pentru citeva sute de modele HP si Compaq.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si ce se agitau baietii
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Ca nu cumva sa folosesti universal, cand tu iti comandasei incarcator dedicat.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ma, dedicat e un fel de a spune... Ia de te uita la lista de compatibilitati
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Fara numar! Fara numar!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Compatibility list: personal laptops
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
19v 3,4 A, aproape universal
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca lectopu' meu are HDD SATA, merge sa i-l schimb cu unu' pe SATA II?
Asta de-l am acum are 5400 rpm, si as vrea sa-l schimb cu unu' la 7200 rpm. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Ti-au ramas bani de la operatie?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
yeap
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca dai jos 2 bile (de la rulment) merge.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Merită să testez developer preview-ul de la windows 8?
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu unul as astepta. Altfel, fa-ti o masina virtuala (daca ai RAM cacalau) si da-i acolo teste.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Trebuie să-i instalez unui prieten w7 și îmi permit să fac niște teste.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Atunci testeaza-l linistit. Eu unul am scapat de windows si la serviciu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
T61-le de la work are un Hitachi de 7200. HP-ul maica-mii are un Seagate de 5400. Nu sesizez nicio diferenta de temperatura, ba chiar as zice ca hp-ul se incalzeste mai puternic decat T61-le.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
Pai depinde si de lectoc..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
E vorba de hdd-uri. Le-am scos pe fiecare din lectoc dupa ce le-am lasat sa functioneze o ora. Cum n-am avut termometru, m-am bazat pe simtul palmei. N-am sesizat diferente. In schimb hp-ul era in mod evident mai cald.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:48 |