Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
e degresant si lubrefiant. bun ar fi un ningrin cu bisulfura de molibden. era prin real la tub. la uns mi s-a parut mai bun ca WD.
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ți se pare că degresarea și lubrifierea sunt chestii total opuse?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
atunci citeste pe el, e degresant degripant si lubrefiant. d-aia e sprayul minune, nu?
[/I]You can use WD-40 to protect, clean, and lubricate thousands upon thousands of items wherever you go! [I]Official List of 300 Uses From Gum, Sticker and Crayon Removal, to Cleaning Grease and Corrosion Protection! This post has been edited by tzepesch: 6 Dec 2011, 16:51 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In dilunatul ala cu rol degresant e dizolvat si un ulei. Diluantul se evapora, ramine uleiul. Dar nu e pentru piese aflate continuu in miscare, mai degraba uleiul ala are rolul sa impiedice oxidarea contactelor electrice. Dar are si un pic de rol de lubrefiant.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ventilatoarele merg la mii de rotatii pe minut. Extrapoland, tu ai pune WD40 ca ulei in motorul masinii tale?
Ventiatoarele se curata demontandu-le complet si apoi se greseaza cu ulei de mecanisme fine. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yhattori |
![]()
|
pe linga asemanarea "mii de rotatii pe minut" mai exista si niste diferente intre ventilatorul uzual intilnit intr-un PC si motorul de masina.
LE: adica nu prea poti extrapola nimic. LE2: na, cutra batrina, acu mai poti intelege pe dos? This post has been edited by yhattori: 6 Dec 2011, 16:54 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ventilatorul e mai mic?
![]() Pelicula de ulei care ramine dupa WD40 e asa, mai mult o ideie. Nu te poti baza pe ea. E drept ca bucsa ventilatorului e de teflon autolubrefiant. This post has been edited by corbex: 6 Dec 2011, 16:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stiu. Nu am spus ca e perfecta comparatia.
Pe de alta parte, eu desktopul nu l-am oprit de buna voie de la Pasti (cand am facut o curatenie serioasa in interior). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tzepesch |
![]()
|
sau cu vaselina de mecanisme fina, d-aia alba siliconica.
eu folosesc wd la laptop de 4 ani, 1 data pe an. n-are nici pe drk, merge perfect la ventilator., am ales wd ca ultima solutie pt ca nu pot desface ventilatorul cu absolut nimic. si ca atare cu wd e f bine. fiecare face cum vrea sau cum poate. n-am de ce sa nu folosesc wd in continuare o luati prea ad literam cu wd-ul. inclusiv curata f bine si jantele de aluminiu f imputite, apoi spalate cu spuma activa si apa This post has been edited by tzepesch: 6 Dec 2011, 16:56 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
WD40 ăla e degripant, nu degresant. Face multe dar nimic foarte bine. Poate fi folosit ca lubrifiant de moment, în lipsă de altceva.
|
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tzepesch |
![]()
|
THE FIVE BASIC FUNCTIONS:
LUBRICATES: WD-40's lubricating ingredients are widely dispersed and hold firmly to all moving parts. CLEANS: WD-40 gets under dirt, grime and grease to clean. It also dissolves adhesives, allowing easy removal of labels, tape, stickers, and excess bonding material. PROTECTS: WD-40 protects metal surfaces with corrosion-resistant ingredients to shield against moisture and other corrosive elements. PENETRATES: WD-40 loosens rust-to-metal bonds and frees stuck, frozen or rusted metal parts. DISPLACES MOISTURE: Because WD-40 displaces moisture, it quickly dries out electrical systems to eliminate moisture-induced short circuits. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ptiu, a mai fost una
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tzepesch |
![]()
|
revenind la subiect, eu intrebam de fapt de RAMI de laptop. kingmax, kingston sau corsair 2+2GB DD2 667mhz
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Noroc că nu scrie pe tub că dacă dai pe Auris ți-o face Avensis, că tu, în bezna ta, credeai și aia...
Nu vezi că enumeri niște procese contradictorii? Nu mai crede toate reclamele... |
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Dec 2011, 17:00) Noroc că nu scrie pe tub că dacă dai pe Auris ți-o face Avensis, că tu, în bezna ta, credeai și aia... Nu vezi că enumeri niște procese contradictorii? Nu mai crede toate reclamele... lasa ma jupane ca am dat la balamale. dupa prima iarna scartaiau. tot mai bun a fost Ningrin. si as zice sa te mai abtii cu replicile de mai sus pt ca nu isi au locul. si bdw, as prefera s-o faca lexus This post has been edited by tzepesch: 7 Dec 2011, 10:25 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 6 Dec 2011, 15:48) ce are wd-ul. merge perfect in lipsa de altceva... explain. recomand vaselina era o gluma catre argon cu W98. folosesc 7 pe 64bit. nu e centrino duo, e core 2. si mom. are 3Giga, si vreau 4. am si eu o intrebare , daca iti pui 4 gb , sa-mi spui si mie daca iti vede windows'ul 4 GB ram , eu mometan am xp pe 32 , si imi vede doar 3 gb , desi in bios scrie clar 4 gb , din cate stiu ar trebui sa instalez un windows pe 64 sa-mi vada 4 gb insa parerile se impart...cica unele programe nu as putea sa le rulez in 64... multumesc |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cred că e "by the way", dar scris cum se citește ...
This post has been edited by cosmin_2300: 7 Dec 2011, 11:43 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tzepesch |
![]()
|
corect BTW. my bad
eu folosesc w7 64 si ca atare vede 4G. primele bios-uri vedeau doar 2. acum sunt recunoscuti 4 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
yhattori |
![]()
|
"my bad"?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
wtf?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
pompatus of love
|
--------------------
*
*
*
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 9 Dec 2011, 08:46) Una din diferențe este că atunci când dai remove la un hdd extern - fie cu alimentare usb, fie cu alimentare externă - windows 8 îi ”taie” alimentarea, spre deosebire de w7 care nu face asta. Depinde de modelul hdd extern. Am un hdd la care cand ii dau remove imi taie alimentarea si din WXP. La altul nu ii taie alimentarea nici in W7. Modelul la care ii taie alimentarea este un Asus Vento Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 02:31 |