Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
dacia_amg |
![]()
|
||
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmmm... multumesc
![]() ![]() Catalin, banii nu-i dau eu ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Tare asta
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ba io cred ca la blestemat clonel .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sau poate s-au dus amandoi la Vanessa sa imi faca descantece... sa imi cada relantiu' la cotiga.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iulikk, windouz explorer asta e executabilul care practic gestioneaza interfata dintre SO si utilizator (a nu se confunda cu internet explorer, un brausăr bășit). Din cand în cand mai dă gherle, nimic fenomenal.
This post has been edited by Markos: 16 Dec 2011, 19:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
IE este un browser foarte bun cu ajutorul caruia iti poti downloda cel mai bun browser.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Iulikk |
![]()
|
La mine nu este vorba despre Internet Explorer. Este faza de windows explorer. Cand dau close program se duce dracu' bara de start pt vreo 5 secunde... apoi revine. E nasol ca face balaria asta destul de des...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
Pai asta ti-am si zis. "Bara de start" tine tot de windouz ecsplorer, e normal sa se duca. Pana se încarca din nou balaria.
This post has been edited by Markos: 16 Dec 2011, 21:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dai cu tuica nmimic nu stiti
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai a amestecat cu vodca
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MIe asa-mi facea din cauza hardului busit. Pe linga erori la Win Explorer, mi-l mai baga-n casa si pe Dr. Watson. Dupa care murea dracu' de tot.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Hardul este nou. E cumparat in februarie. Inca e in garantie
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
fa un test cu hardu'
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cu ce program?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
hai ma Iulian da' tu nu ai google sau pescarie ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
reinstaleaza SO.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Asa zic si io, ca-i de la OS, n-are treaba cu hardu'.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Il dau dracu' atunci....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
As dori niste opinii generale despre modelele high end de la Acer (stiu ca cele low end sunt praf ca fiabilitate) si poate daca stie cineva ceva despre calitatea acestui model Acer 8951G. Multumesc
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
Eu cand aud de Acer ma duce gandul imediat la un lucru naspa.Am avut acum ceva timp un Acer luat de nou dar calitatea era execrabila,tastatura se infunda si scriai ca dracu,touchpad-ul mergea foarte greu,a fost un chin laptopul ala dar am scapat de el intr-o luna parca si apoi am luat Asus care era premium pe langa Acer-ul ala.Eu spun ca daca nu ai posibilitatea sa il testezi sa nu te bagi.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum am spus, cunosc faptul că modelele Acer obișnuite sunt praf. Același lucru îl pot spune și despre modelele Asus din aceeași gamă de preț. Însă modelele mai scumpe la Asus sunt foarte bune. Dell sunt praf de la un cap la altul. Mă gândeam că poate și la Acer modelele scumpe sunt OK.
Koldun parcă avea un Acer scump și era mulțumit. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu il am pe asta de ~2 ani si conditiile de exploatare le stii si tu. Singura chestie e ca eu i-am mai pus un HDD de 500 in bay-ul liber si ca de la noi fiind cumparat, a venit OS free. Poate peste un an sa doresc sa il schimb si cu siguranta ma uit tot la un 18.4" de la acer.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
Da' un Toshiba ce-are?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da Fujitsu Siemens nu-s bune? Ca cica e facute in Germany.
This post has been edited by bmwh548: 18 Dec 2011, 11:44 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 17:24 |