Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
stie cineva daca trebe facute ceva setari la modemul speedtouch de la romtelecom cand leg un router wireless? Imi scoate peri albi ca nu se leaga nici cum la net
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Parca la router trebe, nu la modem, sa-l pui pe modul Bridge.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
hmm... n-am vazut optiunea de bridge da ma mai chinui
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai putea da mai multe detalii cred.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
pai zice ca nu se poate conecta la WAN, isi obtine adresa ip, dar conexiunea e refuzata si zice sa contactez providerul de net. La mine acasa merge, eu am autentificare pe MAC de la rds si in 5 minute l-am conectat si zbarnaie, dar cu speedtouch-ul ala de la romtelecom e problema. Acu am gasit setarea de bridge, am s-o incerc maine
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Era util să spui modelul routerului si de ce nu, al modemului.
În locul tău aș lăsa la router portul WAN liber și aș conecta modemul într-un port LAN din același router. |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
routerul e un asus nt r10 iar modem 516v6 speedtouch de la tomson, chestia ce venea cand iti trageai net de la romtelecom. Am sa incerc si in lan sa vad
This post has been edited by kog: 7 Jan 2012, 23:10 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
RT N10 adică.
7 Jan 2012, 23:19: http://event.asus.com/2009/networks/dummy_...de_Content.html Acolo selectezi Acces Point Mode și faci conexiunea cum am spus. This post has been edited by C a t a l i n: 7 Jan 2012, 23:19 |
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
salutare , ma intereseaza si pe mine un program care sa tina alimentate porturile USB cind calculatorul este oprit , am incercat citeva dar nu merge nici unu placa de baza este asus P8P67LE
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu știu dacă poți implementa din software așa ceva.
Sunt modele de laptop la care unul din porturi are funcția asta de USB charging când computerul e oprit. De exemplu Toshiba Qosmio. |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
trebuie sa fie setari in bios pentru asa ceva. Deobicei placile de baza asus au aceasta functie, de a alimenta usb cand calculatorul e oprit
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e din soft si probabil nici din Bios daca e desktop, e un jumper pe placa de baza, ia manualul ei sa vezi care.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
in manual nu are asa ceva l-am parastudiat cartea aici poate ma luminati si pe mine
![]() la calculatorul care l-am avut mergea , cei 5 V pentru usb erau luati dintr-o sursa permanenta This post has been edited by bygy007: 12 Jan 2012, 13:53 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Jumperi pe MB nu mai există de multă vreme. Poate la PC-uri argonisite.
Excepție cel de șters CMOS. This post has been edited by C a t a l i n: 12 Jan 2012, 13:58 |
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
jumperi pe MB (in afara de cel de sters sram-ul cu setarile bios-ului) exista in continuare,
@bygy007 pagina 74 din manualul tau are exact ce-ti trebuie tie. This post has been edited by yhattori: 12 Jan 2012, 15:17 |
--------------------
*
*
*
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi-am facut in ID de mess nou. Nu pot adauga contacte. Imi spune ceva de genu: "Operatia a durat mai mult decat trebuia. Verificati lista pentru a vedea daca operatia a reusit". Pe idul vechi pot adauga persoane fara nici o grija, dar pe asta nou nu. Are cineva solutii?
Asa imi zice: This post has been edited by Iulikk: 12 Jan 2012, 15:14 Attached thumbnail(s) asd.PNG ( Size: 58.7k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Puteti incerca asus ai charger cei care vor sa incare prin usb
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 12 Jan 2012, 15:10) Mi-am facut in ID de mess nou. Nu pot adauga contacte. Imi spune ceva de genu: "Operatia a durat mai mult decat trebuia. Verificati lista pentru a vedea daca operatia a reusit". Pe idul vechi pot adauga persoane fara nici o grija, dar pe asta nou nu. Are cineva solutii? Asa imi zice: Nu te lasă să adaugi mai mult de 5 contacte odată. Dacă îl lași o vreme, mai bagi 5 și tot așa.. Nu știu dacă e bug sau așa vor ei. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
se da urmatoarea placa de baza: http://www.gigabyte.com/products/product-p...spx?pid=1906#ov
Pot sa ii pun un procesor dual core mai vechi? de exemplu un d-asta: http://www.around.ro/produse/94/20740/0///INTEL-BX80571E5800 momentan am un single core de 3 Ghz. Vreau sa mai imbunatatesc pputin sistemul asta, cat se poate fara mari investitii si sa il las asa. M-as pregati pentru un laptop, si chiar daca de banii aia as face un desktop tare as avea un consum mare de curent si mobilitate zero |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
Păi dacă te uiți mai atent pe pagina plăcii de bază, vezi un buton numit CPU Support List. E și al tău E5800 în lista aia, deci merge.
This post has been edited by Markos: 12 Jan 2012, 17:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
sa ma fi batut si nu ma uitam acolo
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mersi Markos. Asa am sa fac... o sa astept
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
yhattori ms am rezolvat am activat alimentarea tastaturii si implicit porturile usb
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bygy lasa pisiurile si spune cum o sa fie vremea sambata in Bucuresti ca am un drum de facut
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
iete asa Untitled.jpg ( Size: 84.38k )
Number of downloads: 156
deci un pic de soare cu dinti si mai mult nor fara precipitatii |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
l@u |
![]()
|
Ms !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
da ce crezi ca-s ambreiaje de reno ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 20:40 |