Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Inca 100 de zile am timp. Am ajuns in Triunghiul Bermudelor, a stat ceasul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sa nu dispara si vaporu , am auzit ca pe acolo se intimpla frecvent
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu confunda cu România.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu se scufunda, da-l fura somalezii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
numa daca face calatoria in timp cu tot cu vapor
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
He he, cu armamentul de la bord, daca s-ar mai apropia vreun somalez, i s-ar dubla greutatea.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Aveti armament la bord?
![]() Ceva detalii? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Arhisuficient impotriva somalezilor. Vorba aia...codul de bare (kume nu mai lasa arhivele alea la vedere ca uite ce fac din cauza ta).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vezi la Piracy Countermeasures
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE According to a Stratfor source, armed guard contracts are very lucrative, with guards earning $350-400 per day. 64.gif |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ai noștri sunt britanici, câștiga 550 lire pe zi.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cat ma costa sa fac si eu o echipa de mercenari ? fac o agentie dasta gen cia ,cu 2-3 si porma cresc eu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
Si prestati pe flota lui Băse
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Jan 2012, 18:33) cred ca mai degraba armament greu Attached thumbnail(s) teava_cu_cornete3.jpg ( Size: 104.46k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Vreau sa creez un punct de acces Wi-Fi folosind laptopul, astfel incat sa pot intra pe net de pe telefon via laptop.
Posed W7. Am gasit o optiune cum sa setez o retea wireless temporara, telefonul o gaseste dar cand ii dau connect zice nush-ce not supported. WTF? |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
esti la portocalii?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nyky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 March 10 From: Tm ![]() |
Salut, am si eu o problema cu sunetul la calculator, adica vreau sa vorbesc cu prietena prin feisbuc cu web.camu , treaba e ca nu se aude nimic,dar o pot vedea. Pana recent a functionat. Acum o saptamana am instalat windowsul iar(acelasi sistem de operare, aceleasi drivere, iar ea nu a modificat nimic prin calculatorul ei), a mai patin cineva?; sunetul in celelalte aplicatii se aude.
|
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
2002 . 1.2 16volti , 80 de cai./ 2.4 jtdm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca incerci sa inregistrezi ceva cu Sound Recorder folosind microfonu' din webcam, inregistreaza ceva?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
nyky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 March 10 From: Tm ![]() |
Nu mai pot sa incerc fiindca ieri am spart camera, dar si fara camera si fara softu camerei si tot a functionat inainte sa reinstalez windowsu(adica eu o vedeam si auzeam iar ea citea ce tastam eu) , acum problema e ca nu.mi dau seama ce ar putea sa aiba, fiindca toate driverele ce le instalez le am intr-un folder si acelea le pun intotdeauna, cand am vazut ca nu mai functioneaza am incercat cele mai noi drivere, dar tot nu a functionat. Maine incerc cu camera unui prieten ca e la fel ca cea din care mai am cateva bucati. .
This post has been edited by nyky: 30 Jan 2012, 19:56 |
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
2002 . 1.2 16volti , 80 de cai./ 2.4 jtdm
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Am primit o imprimanta de la cineva, un Hp 1022. Nu ma pricep deloc la imprimante, n-am avut pana acum. Din ce imi dau seama, e pe toner, nu pe cerneala. Astea se pot re-umple, sau cand se termina trebuie schimbat cartusul? Daca da, cam cat ar costa re-umplerea ? Cartusul cica se numeste "Toner Q2612A"
O alta intrebare ar fi cum pot sa vad cat toner mai are. Cine mi-a dat-o mi-a spus ca are vreo 200-300 de pagini trase, cat ar trebui sa tina tonerul ? This post has been edited by ArtVandelay: 14 Feb 2012, 18:53 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Asa:
sau te duci la un centru de reincarcare cartuse. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Batranul meu Scythe Kama, dupa mai bine de 4 ani de munca necontenita, a început sa protesteze. Motiv pentru care azi l-am pensionat, înlocuindu-l cu Arctic F12 (29,50 ron). Cel vechi va fi pastrat la loc de cinste, în colectia de vechituri de prestigiu
![]() This post has been edited by Markos: 14 Feb 2012, 20:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Feb 2012, 18:49) Am primit o imprimanta de la cineva, un Hp 1022. Nu ma pricep deloc la imprimante, n-am avut pana acum. Din ce imi dau seama, e pe toner, nu pe cerneala. Astea se pot re-umple, sau cand se termina trebuie schimbat cartusul? Daca da, cam cat ar costa re-umplerea ? Cartusul cica se numeste "Toner Q2612A" O alta intrebare ar fi cum pot sa vad cat toner mai are. Cine mi-a dat-o mi-a spus ca are vreo 200-300 de pagini trase, cat ar trebui sa tina tonerul ? Reumplerea 65-70, cartus nou neoriginal 120 ron. N-ai cum sa vezi cat mai are, dar cand incepe sa faca figuri poti sa il mai scuturi si mai listeaza vreo 50 de pagini. ______________ Am si eu problema, ceasul la calculator imi ramane in urma cu 8 minute, cum plm il repar? |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Il dai sa fie inainte cu 8 minute
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 12:15 |