Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai e o problema documentata pe forumuri cu aceste routere din segmentul home user. Alimentatorul nu e capabil sa furnizeze curentul necesar pentru a tine simultan trafic pe wifi, routing, multe conexiuni LAN si vreun HDD extern, astfel ca apar blocari sau restartari.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
stit careva ce a patit RDS? A limitat downloadul la fix 1 MB/s de la 8 cat era
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu am scos cu 5MB acum jumatate de ora (pun asta pe seama lipsei de seeds).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
alexTM |
![]()
|
Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 11 From: Bucuresti ![]() |
ce alegeti intre AMD FX 4100 si Intel Core i3 2100?
|
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
i3
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
i3
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
i3
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
i3
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca nu existau i7 si i5, recomandam si eu tot i3.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dintre alea 2 toar'su C a t a l i n.
![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cand ai de ales intre 2 urate, mai bine cauti in alta parte.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu fi rau. Pentru mine, am luat i7, ca io gasesc cu ce sa fac procu' sa se inroseasca de nervi.
Da' pentru nevasta-mea, luam linistit si i1, dac-ar fi facut cineva. This post has been edited by bucatzel: 21 Mar 2012, 18:28 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Idem. Pentru mine am luat i7, pentru nevasta celeron. Pentru navigare pe net, citit un mail si vazut un film ii ajunge. Plus ca are spatiu cacalau.. 500 gb..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
alexTM |
![]()
|
Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
pentru lamurit partea de performanta in dileme din astea exista http://www.spec.org/cpu2006/results/
|
--------------------
*
*
*
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu am sunet in browsere... winamp-ul merge, player filme tot. In schimb pe internet e mutulica... Xp home licenta. Are cineva idei ca de pe internet am incercat o sacosa de solutii si nimic... Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
control panel >> inet options >> advanced -> multimedia >> bifeaza play sounds in web pages
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 22 Mar 2012, 12:41) Mersi de raspuns, asta incercasem mai demult... singura rezolvare pentru cine vrea sa fie sigur e asta: sound_browser_fix.JPG ( Size: 158.34k ) Number of downloads: 355 A functionat in xp... probabil din cauza unui virus a sughitat... De preferat sa aveti la indemana de pe un alt sistem fisierul respectiv pentru a fi introdus in system32. Avantajul a fost ca in windows exista deci am creat doar cheia in registri. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se da un router D-link 524 (setat pe WPA-PSK) si un laptop care se conecta fara probleme la router pe vremea cand avea instalat Vista.
de curand pe laptop a fost instalat Windows 7 si de atunci nu se mai poate conecta la router. In lista de tipuri de acces de pe laptop nici macar nu mai apare PSK (doar AES si TKIP). in acelasi timp un alt laptop cu Windows 7 se poate conecta la router. aveti idee ce as putea face in afara de schimbarea tipului de securitate din router? driver-ul placii de retea wireless pare sa fie la zi. |
-------------------- |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Același router am și eu acum, cu criptarea tot wpa-psk și n-am probleme nici cu xp nici cu w7 nici cu linux.
Încearcă alt driver pentru wi-fi. This post has been edited by DragosP: 23 Mar 2012, 13:21 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa caut unul mai nou. cel existent era de prin 2010 (e vorba de o placa intel wifi 5100 agn) si la Update driver spunea ca e ultimul, dar poate gasesc ceva mai nou pe la intel pe site.
ps: routerul e trecut drept "Not compatible" pe site-ul M$: http://www.microsoft.com/windows/compatibi...20524&os=32-bit |
-------------------- |
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
@ Smiley "nu mai apare PSK (doar AES si TKIP)."
Stai putin, PSK/Enterprise si AES/TKIP se refera la doua lucruri complet diferite. PSK se refera la autentificarea statiei, AES (de fapt CCMP, derivat din AES)/TKIP sunt algoritmii de criptare a comunicatiei. La mine in W7 am la Wireless Network Connection properties - security -advanced - o bifa care spune "Enable FIPS...etc". Incearca sa debifezi optiunea asta si sa restartezi laptopul. Daca nu merge nici asa incearca sa stergi tot ce tine de driverul de retea wireless si sa-l reinstalezi. 2. Incearca totusi WPA2+CCMP, daca nu ai vreun motiv anume sa ramai cu WPA. Dorin This post has been edited by Eclipse: 24 Mar 2012, 20:40 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
Smiley |
![]()
|
multumesc pentru raspuns. am verificat pe un alt laptop conectat la un router cu WPA-PSK si ai dreptate, am pe acolo doar AES si TKIP (iar laptopul respectiv se conecteaza la router fara probleme).
o sa incerc reinstalarea driverului, daca nu va trebui sa resetez routerul (nu l-am configurat eu si s-a pierdut parola de admin) si sa incerc sa modific setarile de securitate. |
-------------------- |
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
Succes! Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM si vedem cum facem.
Dorin |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am si io o intrebare pentru aia care mai stiau ce-i aia PC si-n mileniul trecut.
Am vreo doua compuri pe la lucru care stau si strang praf. Anu' nasterii lor e undeva prin 2004, daca-mi aduc aminte, au ceva ceva semproane la 2000 ,512 ram, si naiba mai stie in rest... Si amu' vine intrebarea devastatoare. Mai am sanse sa gasesc eu drivere de WinME pentru asa ceva? Daca aveti ceva sugestii de locuri pe unde sa sap, multzam' fain in avans. Nu de alta, NFS V stiu ca avea certuri cu xp-ul , sub Virtuabox mileniumul merge ca porcu', 98 (sau 95, nu mai tin minte precis) parca avea si el problemele lui existentiale cu procesoare "prea puternice". Parca nici GP2-ul nu se impaca cu dos-mode-ul XP-ului. In caz ca nu-i inca destul de clar, ma mananca sa-mi fac un pc pentru jocuri de cand eram si io mai tanar. Sper sa nu dau naibii foc la casa cu vechiturile astea. ![]() This post has been edited by bucatzel: 26 Mar 2012, 16:37 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am pus eu de curând un 98 pe un P4 și n-are nici o greață.
Drivere găsești, caști bine ochii la ce e prin calculator și te bazezi pe pretenu' google. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe alea merge lejer un xp mai light. eu cu sempron de 1.4 ma descurcam admirabil, si gp2 mergea struna. nfs nu am incercat ca nu sunt fan. Da red alert 3 mergea bine
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
La niciunul din jocurile la care ma gandesc, problema nu-i resursele.
Par examplu, GP2 mergea decent si pe 486 la 50MHz. Da' pe xp incepea sa faca figuri la sunet. Acelasi comp cu Melenium, mergea ok. @DragosP. Multzam' fain. Daca zici ca inca se mai gasesc, n-ar trebui sa am probleme, ca au prin ele componente cat de cat uzuale. This post has been edited by bucatzel: 26 Mar 2012, 16:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:25 |