Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu nu pricepi ca omu' vrea performant, nu ieftin?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba eu pricep. Tu nu pricepi la și-n 2008 se făcea grafică performantă.
Atunci performanță, acum ieftin. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu stiu asta, dar m-a amuzat copios ce sec ne-a decretat
QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 12:50) dupa ce-i pusesem un link cu o placa de baza "ieftina" rau (zece bulioane jumate). Iar prin ianuarie sapa prin magazinele de sehasuri-jermania dupa pomeni. O fi castigat la loto. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
grecule poti sa te iei de mana cu argon. Tu ai vazut ce rezolutie are monitorul?.
Fa dracu diferenta intre SH si reducere. Plus ca am nevoie de mai mult de 3 sata. E ca si cum ai luat tu aparatul ala foto. A fost reducere nu sh ... Mai si ganditi bai oameni... ce mama dracu.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 13:29) Sata ai destule si la Asus-ul ala, era vorba despre sata3. Esti plin de sata3 acasa, corect? Din pisiul vechi, ala cu Pentiumul. Ma rog, faci ce vrei cu banii tai, nu-i problem. M-a amuzat doar atitudinea. Si nu doar pe mine. This post has been edited by Markos: 2 Apr 2012, 12:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma dispera pc de la birou. daca am conectat hardul extern, stickul usb sau cardul de la camera nu vrea sa le opreasca din safely remove hardware. idei?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe cine nu vrea să le oprească stickul usb sau cardul de la cameră?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
deocamdata am doar un S-ata 3... restul sunt S-ata 2... Greu cu tine grecule... greu... O sa am nevoie de cel putin 4 S-ata 3. Ce e asa de greu de inteles?
Arhi intra in setari la usb si bifeaza aia cu optimize for safe remove. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parinte daca imi explici ce pasi trebuie sa fac intru si la usb. altfel stau si ma uit la monitor ca io sunt bata. nu stiu daca ajuta da am windows xp.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 11:59) Mai am prin el inca 4 Hdd-uri dar alea nu vreau sa le dau, sunt prea multe informatii de mutat de pe ele... QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 12:21) QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 14:32) Pai e greu de înteles, la cum te exprimi. Initial ziceai ca vrei sa pastrezi hardurile vechi, dup-aia ca vrei doua sata3 pentru SO, acum ai nevoie de cel putin (wow!) 4 sata3, sunt curios ce mai urmeaza. PS: alea 4 sata3 se încadreaza si ele în prima de miel? This post has been edited by Markos: 2 Apr 2012, 13:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
grecule.. am deja 3 S-ata 2 si inca unu S-ata3 vreau sa imi iau mai tarziu ( in prima de concediu
![]() Arhi - 1. Right-click the icon for the card reader and choose Properties. 2. Click the Hardware tab. 3. Click the drive name (which may be something like Generic SD/MMC USB Device), and then click the Properties button. 4. Click the Policies tab to reveal your two options: Optimize for quick removal and Optimize for performance. Choose the former, then click OK as needed to exit all the dialogs. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
merci parinte.
aceeasi pasi i am gasit cu googu. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
tz-o fo lene sa cauti...
Revenind la subiect... cu cat s-ar putea vinde configuratia pe care am pus-o mai devreme? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Nu valoreaza mare lucru. O poti dona pentru copiii nevoiasi, avem topic dedicat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu bre, uitasem de googu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
Multumim grecule. Poti sa stai jos. Altcineva?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Io ziceam pe bune. Ar fi un gest frumos, cu un efort financiar minim.
This post has been edited by Markos: 2 Apr 2012, 14:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Te inteleg ca ai nevoie de calculator... o sa ma gandesc la propunearea ta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Ieri am cam patit-o cu pc-ul meu. Nu stiu cum naiba s-a instalat in pc-ul cica asazisul antivirus Smart Fortress 2012.. S-o fi jucat o nepoata.. nu stiu. Problema e ca de cand a intrat ala in pc nu mai pot deschide nici un fisier sau program care se temina cu .exe
Nici macar internetul. Are o emblema care seamana putin cu cea de la Windows Security Alerts. Alta problema e ca nu il gasesc nici in C: nici in D: . Nu reusesc sa il sterg nicicum aveti vreo idee? ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Markos |
![]()
|
Ti-am zis ca nu valoreaza mare lucru. Acum serios, cine ar cumpara o antichitate? Pe cand o donatie pentru copiii saraci, acum de Paste, ar fi un gest frumos. Mai ales ca esti în bani.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
incearca sa ii dai uninstall in safe mode. cand booteaza apesi F8. Daca cumva ai activat recovery, poti sa ii dai restore la o data anterioara
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
La ce sa dau uninstall, ca in safe mode nici urma de el?
![]() ![]() ![]() Calculatorul e partajat la trei useri. Numai pe mine m-a prins virusul. Partitia fratelui si nepoatei merg bine. ce sa mai incerc? Partitia mea era cea de administrator, deci de pe celelalte doua nu pot opera prea multe. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Alydor |
![]()
|
antivirusu nene. da-i cu uninstallu... Vezi ce drepturi ti-a zapacit..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Alydor @ 2 Apr 2012, 10:59) In configuratia actuala este: PB - Asus P5LD2. - 70lei Proc Pentium D 3.4Ghz. - 50lei 4 X 1 Gb Kingmax DDR2 - 800 Mhz -120lei Placa video X700 Radeon.-60lei Placa firewire. Rack extern Ide. -10lei DVD Writer LG. -40lei HDD320 GB Ide. -140lei Cam cat as putea lua pe sistemul asta? carcasa cu sursa, daca e no-name, 50 lei. cam asta e pe componente, pe sistem cu totul, poti cere pentru inceput 4 milioane. 2 Apr 2012, 21:43: cu antivirusu' ala fake, ori il inregistrezi cu serialu' asta: AA39754E-715219CE, ori cauti pe gogu Smart Fortress 2012 Removal Instructions si faci ce zice acolo. This post has been edited by kxz: 2 Apr 2012, 21:43 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gygyscafes |
![]()
|
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
Alydor |
![]()
|
problema e ca toti ramii sunt inalti... cel putin astia din seria de 8 Gb
Cu coolerul e ok, am gasit ceva destul de inalt care sa nu "dea" in ei Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu e o problema, dar e amuzant: http://searchengineland.com/google-bing-is...h-results-62914
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 08:26 |