Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă dai click pe "View details in Windows Activation" nu zice nimic de licență? Dacă nu, zilele astea-l bag și eu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ar trebui sa se numeasca windows 7 touchscreen editon.
kxz vad la tine o scurtatura de cs 1.6. Cum plm joci cs pe o tableta ![]() This post has been edited by 4x4: 4 Jun 2012, 16:57 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
fereastra din stanga e ceea ce apare cand dai click acolo. Dupa cum vezi, nu zice nica de licenta.
Folosesc butonul fizic, inca nu l-am incercat pe ala de pe tastatura. @saispe: pai e tableta beemwe, nu o depaseste nimic. This post has been edited by kxz: 4 Jun 2012, 16:59 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(4x4 @ 4 Jun 2012, 17:57) Ce tabletă visezi tu mă? ![]() QUOTE(kxz @ 4 Jun 2012, 17:58) Mersi mult, o să-l bag și eu! Nu mai merge "clasicul" Alf+F4? Uite un clip în care arată cum să-l închizi ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Simplu, nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Doamne ferește.
|
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
mai simplu si mai sigur: setati butonul de la sursa pe pozitia 0 sau off
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
16...lamureste-ne si pe noi: tu exersezi pentru un rol, vreun rialitishou ceva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
Bre, win 8 e doar pentru divaisuri cu taciscrin!
Nu ai ce face cu el pe altceva. Daca il numeau win 7 tablet edition nu mai era problema asta. Daca vrei sa iti arate calculatorul ca un telefon si sa fie la fel de greu de folosit ca unul pentru treburi de pc, baga frate win 8. Apoi ai sa vezi ca interfata metro e greoi de navigat si ai sa o dezactivezi. Si ai sa ramai fix cu un win 7, dar cu mai multe buguri si neajunsuri. Se misca exact la fel ca win 7, pentru ca asta si este, nu ai sa ai 30 fps in plus in cs 1.6. Dar asta ai sa vezi si tu singur dupa cateva zile si apoi ai sa vii aici sa imi dai dreptate. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Lasă-l mă să dezvolte, de ce te bagi?!?!?!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Bă ești nebun? Prima versiune de evaluare s-a lansat în Februarie 2012!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
4x4 |
![]()
|
Tragi tu concluzia.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kxz |
![]()
|
ca esti un mincinos ordinar?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
4x4 |
![]()
|
Nu, ca am pus mana pe win 8 cu muuult inaintea ta, si fata de altii care isi dau cu parerea pe aici, eu nu imi iau cunostintele de pe wikipedia...
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ni ma ce bine vorbeste romana Bill Gates.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
Primul leak parca a fost asta:
7850.0.winmain_win8m1.100922-1508 Se poate vedea si data versiunii, 2010! Dar voi vedeti mai intai cum se da shutdown. This post has been edited by 4x4: 4 Jun 2012, 20:47 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bre saispe treaba asta e ca aia cu balastu' la halogen ca io nu mai inteleg nimic,,,deja iti spun prea multi sa te duci la culcare !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
V-a facut jaijpe de buala copiilor, ce fraeri sunteti...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 4 Jun 2012, 21:44) Primul leak parca a fost asta: 7850.0.winmain_win8m1.100922-1508 Se poate vedea si data versiunii, 2010! Dar voi vedeti mai intai cum se da shutdown. Ăla a fost un fake ordinar, scos de un indian tuciuriu, l-au testat mulți, dar numai idioții l-au luat de adevărat ![]() Ete niște opinii semnificative: QUOTE its nothing like win 8, but infact its fake and its only windows 7 with build 7850 edited !!!!!! QUOTE i downloaded the file...its a fake its windows 7 QUOTE This is FUCKING RUBBISH !!!!!!!!!! QUOTE nthng . just a remake of win 7 ... Ia povestește-ne, ce gunoaie de pe piratebay ai mai testat, meseriașule? ![]() This post has been edited by Markos: 4 Jun 2012, 22:48 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Eu am zis doar ca am testat Windows 8, in anul 2011. Nu am zis cand a aparut, dar intra implicit in conflict ce a urmat sa posteze un coleg de forum.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Care parte n-o înțelegi? Nu ai testat Windows 8, ai testat un Windows 7 modificat de un "nenea".
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Poate il ajuta un desen?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
Io am testat noul Logan anu' trecut, belea masina
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poze nu ai facut ca ai luat prea tarziu bridge ala......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 21:21 |