Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
atunci spector pro, eblaster samd
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc tuturor. Acum le scot la mine pe lectoc... sa vad ce si cum
![]() PS: foarte fain avatar ai Markos ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e primit de la corbecs
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
poate-i momentul sa-i povestesti despre albinute, berze...
de proxy-uri stie sigur. |
--------------------
*
*
*
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Plm... eu intreb pentru niste cunostinte
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu-i bai, te pregătești pentru viitor. Dacă ai băiat, cauți programe din astea, dacă ai fată .... îți iei o pușcă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ce e l@u-le? ai ramas fara gloante? Sau nu s-a mai prezentat C@talin la usa matale cu sticla de vizichi?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai, frate, compu' meu nu vrea sa se potoleasca. Am facut ce zicea pe site-ul ala, am reinstalat faiarfoxu'.... nimic, tot se blocheaza-n firefox. Eu tot trimit rapuarte d-alea de eroare, da' nimic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu dispera, la tine nimic nu merge normal
![]() Faifoxu o ia pe ulei, zmarfonu nu face apdeit etc. Deja ne-am obișnuit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Base e de vina.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 19:42) Bai, frate, compu' meu nu vrea sa se potoleasca. Am facut ce zicea pe site-ul ala, am reinstalat faiarfoxu'.... nimic, tot se blocheaza-n firefox. Eu tot trimit rapuarte d-alea de eroare, da' nimic. Rid mai lips end marc mai uordz: FRAIERFOCS! Treci si tu pe ceva brausar decent (nu dau nume Opera...). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
A renunțat Băse la tricoul albastru.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu's pe jegu' ala de sexplorer si pot sa zic ca-s foarte multumit de el.... pijamaj pe el de jeg inutil si absolut cretin la utilizare!
18 Jul 2012, 19:15: Ah... si din cind in cind imi da mesajul asta: This post has been edited by Marty: 18 Jul 2012, 19:15 Attached thumbnail(s) flash.JPG ( Size: 455.83k ) Number of downloads: 423 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Reinstaleaza Flash playerul sau fa-i update ca lumea.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Exact, nu mai fi delăsător
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 18:42) Bai, frate, compu' meu nu vrea sa se potoleasca. Am facut ce zicea pe site-ul ala, am reinstalat faiarfoxu'.... nimic, tot se blocheaza-n firefox. Eu tot trimit rapuarte d-alea de eroare, da' nimic. la mine se blocheaza din cauza lipsei de RAM, cu doua taburi de youtube la un film de 1080p mai bine resetez calculatorul decat sa ma agit, dar am trecut pe chrome ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
nu a facut screenshot, l-a folosit drept vesta anti-glont
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ce ar putea avea rabla mea ? Daca incerc sa "ajustez" ziua si ora ceasului (pe taskbar, sau din control panel, nu conteaza), dispare ala de pe ecran dupa cateva fractiuni de secunda. La fel si cand accesez Properties, pe desktop, dispare fereastra "Display properties" cand accesez tabul "Desktop".
xp. L.E.: Nimic, nici o idee ? This post has been edited by maho: 20 Jul 2012, 08:50 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 17 Jul 2012, 15:44) Orice aș face primesc 3 erori la update clean windows 7: [attachmentid=1627824273] [attachmentid=1627824274] [attachmentid=1627824275] Care ar fi cauza? Ms. Am descărcat unul dintre update-urile care nu s-au instalat și am încercat să o fac manual ( ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Pai ți-am explicat de ce-i posibil.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vechiul și bunul meu prieten Thinkpad R51 s-a hotărât să rămână fără acumulator, după ce vreo lună cred că nu-l mai deschisesem.
Asta e, zic eu. Numa' că am pățit-o ca ultumul imbecil: nu mai știu parola cu care se intră în BIOS, o știu doar pe cea normală pe care o cerea la boot-area normală. Acu', rămânând fără accu, simte nevoia să intre-n BIOS să-i pun ora și data. Și nu pot. Am făcut ce scrie aici, dar fără nici un rezultat: am deconectat bateria micuță și ciuciu, parola tot o cere. Fiind vorba de "supervisor password" cică tre' să schimb placa de bază sau să-mi amintesc parola. Dacă aveți și alte idei nu vă sfiiți și spuneți-le. Eu deja mă uit după un laptop. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iti dau adresa de livrare unde sa trimiti agregatu ? ma ofer eu sa platesc trnasportul
![]() This post has been edited by C@talin: 21 Jul 2012, 13:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bmwh548 |
![]()
|
Un service unde se pricep baietii sa rescrie cipul?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
Hiren's BootCD ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu mai chinuiti omu, e mai usor sal trimita la mine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
exact !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 03:22 |