Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Google Hangouts (nu e soft, e o sectiune de pe google plus) stie conferintele alea multiple. Si e moca.
Da' n-am testat daca stie si screen sharing. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu folosesc Webex sau WebCollaboration.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu folosesc Sensodyne.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai gresi reclama.... aia e la paradontax.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu am greșit cu nimic. Doar îl întrebam cum arată după ce folosește sensodyne. Să știu dacă-i recomand altceva.
Și este Parodontax, nu Paradontax. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mi-am instalat nod 32.
imi descopera un virus, mi-l baga in carantina, dar de sters fisierul infectat nu o face..ca sa nu mai zic de curatarea lui de virus. Unde pot sa selectez actiunea pe care o are antivirusul asupra fisierelor infectate? Asta e tot ce face un antivirus? imi indica fisierele infestate? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si il stergi din carantina sau umbli la setari
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 395.18k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
Am o imagine .iso de aprox. 8 GB pusa in 100 de arhive cum pot sa montez imaginea .iso fara a o mai dezarhiva?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
N-ai cum, din cate stiu eu. Orice ai incerca, softul respectiv tot dezarhiveaza undeva. Solutia ar fi ca din prima (primele) arhive sa poti citi VTOC (Volume Table Of Contents) si sa vezi astfel arborescenta volumului. Poate totusi exista ceva, dar eu zic sa nu-ti faci mari sperante.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 22 Oct 2012, 21:48) Mi-am instalat nod 32. imi descopera un virus, mi-l baga in carantina, dar de sters fisierul infectat nu o face..ca sa nu mai zic de curatarea lui de virus. Unde pot sa selectez actiunea pe care o are antivirusul asupra fisierelor infectate? Asta e tot ce face un antivirus? imi indica fisierele infestate? da i delete jegului ala de program si ia malware bites ,eu stiu ce vorbesc |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Unu' e antivirus, altul e anti-malware.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
El știe ce vorbește.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Alydor @ 2 Oct 2012, 20:44) Misto, corectezi un cuvant gresit cu altul gresit... http://dexonline.ro/definitie/prenadez |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Era un Stingism (adică o glumă).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
E greu sa intelege la el... Jaaaaaaaaaj
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
Păi nu i-o fi citit jurnalul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
A, scuze, jurnalu' lu ala care sterge toate posturile...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
pot sa comenteze forumistii cat vor, nod32=risipa de resurse
|
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sincer la 8GB de RAM nu prea simt aia 80 de mega pe care ii consuma Nod-ul
![]() Si cam aceasi poveste e si la 4GB |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io am folosit un 2.7 cat si-a mai facut update-uri. Era singuru' cu un crack in care aveam incredere. Versiunile mai noi mi-au facut probleme din punctul asta de vedere. De cand nu mai merge ala, am stat fara nimic cateva luni, apoi am bagat Microsoft Security Essentials. Nu comenteaza ala niciodata nimic, mai dau un full scan pe C: si mai gaseste cate un exploit de java din joi in Paste, sau cate un autorun d-ala idiotic, cand mai bag te miri ce stick-uri de la prieteni in PC. Firewall am Comodo.
Probleme cu "virusi", nu stiu sa fi avut de muuulti ani. Evident ca eu nu dau click pe tot felu' de spamuri care ajung la mine prin YM, mail sau alte forme. E si asta un secret, stiu ce vorbesc. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am si eu o problema un pic diferit. am un pc si laptop si as cam vrea sa vand pc-ul dat fiind faptul ca nu prea il mai folosesc, este posibil sa am si un cumparator. doar ca nu stiu cat sa cer pe el. atasez mai jos configuratia pc-ului obtinuta cu directx diagnostic tool. nu vreau sa tepuiesc persoana in cauza si nici eu sa-l dau pe degeaba, mai ales ca este vorba de un coleg de munca. daca puteti sa-mi dati niste preturi orientative va rog frumos. pe langa unitatea am un lcd acer p193w, cam cat sa cer pe el?
Attached thumbnail(s) pag1.jpg ( Size: 144.49k ) Number of downloads: 140 pag2.jpg ( Size: 127.25k ) Number of downloads: 145 pag3.jpg ( Size: 110.7k ) Number of downloads: 134 pag4.jpg ( Size: 111.12k ) Number of downloads: 45 pag5.jpg ( Size: 152.35k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sunt prea putine informatii despre sistem !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
zi-mi ce sa fac sa obtin mai multe
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Format C
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cauta pe net programelul Everest. Iti zice ala tot.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:43 |