Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Bulldog |
![]()
|
||
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Înseamnă că îl folosești mai mult la priză și nu te afectează cât ține acumulatorul. Oricum, acumulatorul e considerat consumabil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Intrebare: Cum configurez mozilla thunderbird v16 astfel incat sa-mi pot accesa contul de yahoomail?
Am reusit cu outlook express 2010 dar dupa cateva zile nu mai vrea sa mearga. Am cautat pe net tutoriale pentru thunderbird si am gasit cateva variante. Una dintre ele n-am incercat-o pentru ca este super complexa fata de celelalte. Am urmat instructiunile dintr-un tutorial pentru thunderbird v10 dar tot nu merge. Am dezinstalat thunderbird v16 si am pus v10 dar surprize dupa instalarea celei de a doua variante tot interfata de v16 apare |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Nov 2012, 13:28) Cand il folosesti mult in priza se zice ca e mai bine sa scoti bateria din el, dar sa o mai bagi la lucru din cand in cand, ca nu-i bine nici sa stea cu lunile degeaba. Da de unde e asta ? Laptopul meu de 3 ani de zile a fost folosit 90% priza, 10% baterie si bateria inca tine cam 60% din cat tinea in prima zi. Pur si simplu sunt unele marci de laptopuri care nu isi prea dau interesul (ca sa zic asa ) cand vine vorba de baterii. Aici pot mentiona cu succes HP. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Teoretic orice baterie are un numar de cicluri de incarcare-descarcare pe care le face pana se alege prafu'. Pentru aia care-s obsedati si vor sa tina bateria mai mult decat restul laptop-ului, este o solutie sa o mai traga pe dreapta.
Nici eu n-as face-o daca as avea laptop, da' pe de alta parte nici nu as spera sa il tin un deceniu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu sper sa il tin
![]() Desi mai am doua laptopuri in casa mult mai performante tot pe asta prefer sa lucrez. Ma gandesc acum la black friday sa ii fac cadou un SSD si poate dupa sa comand de pe Ebay balamaua rupta ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
o placa de captura video buna ce imi recomnadati? vreau sa iau continutul de pe o camera miniDV dar sa am calitate foarte buna.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
@b3uen, e buna placa aia de tvtuner daca ai deja
daca nu, ia-ti o placa cu ieee 1394 fireware cu de-astea scoteam eu ce aveam de pe camerele video miniDV.. |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cu ce program iti iei de pe camera?Vreau sa zic ca am un Sony DCR-HC23 si cu CyberLink PowerDirector iese orice vrei
This post has been edited by daniM: 20 Nov 2012, 18:47 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Manene are cineva un d-asta de vandut/dat?
Imi trebuie un filtru de praf de 80mm (firma e mai putin importanta), am cautat prin Iasi de m-am plictisit, nu mai are nimeni in stoc (si evident ca nu vor sa dea comanda pentru unul singur, FMC). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mă bemve, dacă nu găsești, ți-l cumpăr eu și-l pun la poștă (costă câțiva lei) și scapi ieftin cu transportul.
L.E.: vezi că pcgarage.ro avea transportul gratuit prin curier rapid (condiția era să plătești cu cardul, online). This post has been edited by cosmin_2300: 20 Nov 2012, 21:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Am dat un search rapid la garaj si cica nu au in stoc... Mai incerc maine la un magazin si te anunt, merci.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ajutați-mă vă rog cu un sfat.
- Router 10/100; - Laptop cu rețea cablu gigabit; - 2 hdd-uri externe legate momentan la laptop; - Media player legat prin cablu la router. Ca viteză, ce este de ales: hdd-urile legate la laptop (laptop-ul wired) sau hdd-urile legate la un router gigabit cu porturi usb? |
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Laptop.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
HDD-urile sunt oricum limitate de interfata USB 2.0, oriunde le-ai lega. Poti face mici teste, da' nu stiu daca vei vedea diferente per total.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 24 Nov 2012, 15:40) Ajutați-mă vă rog cu un sfat. - Router 10/100; - Laptop cu rețea cablu gigabit; - 2 hdd-uri externe legate momentan la laptop; - Media player legat prin cablu la router. Ca viteză, ce este de ales: hdd-urile legate la laptop (laptop-ul wired) sau hdd-urile legate la un router gigabit cu porturi usb? E tot aia. Mai pe larg, mai jos. LE: acum vad ca zici de router ca e gigabit. Deci routerul e sau nu gigabit. Daca e, atunci chiar si cu USB2, mai bine muti hdd-urile pe router. (cu amendamentul de la ultimul paragraf cu privire la controller). Cand legi doua porturi de viteze si/sau duplex diferit(e), viteza si duplexul se stabilesc la valorile inferioare. Adica tu degeaba ai port gigabit, ca tot la 10/100 merge (cel mai probabil va fi 100, ca n-am mai vazut echipamente functionand la 10 Mbps de ceva vreme). Daca ai USB3 pe laptop, pentru transferul local probabil vei observa ceva performanta, dar daca te apuci sa iei prin retea esti limitat la viteza retelei, in cazul tau 100 Mbps. La fel si daca ai USB 3 pe mediaplayer. Daca ai USB2 idem, atunci viteza iti va fi limitata de USB2 (care teoretic e > 100Mbps, practic depinde de controller si de convertorul IDE/SATA->USB), si desi poti "umple" conexiunea FastEthernet, nu vei ajunge niciodata sa "umpli" conexiunea gigabit, pe care oricum nu o ai in configuratia ta. This post has been edited by marksman: 24 Nov 2012, 19:51 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
Momentan am așa:
- router 10/100; - laptop cu gigabit (neimportant dat fiind router-ul); - hdd-uri externe usb 2.0. Și aș vrea: - router gigabit cu 2 porturi usb; - hdd-urile legate la router; - laptop-ul să facă download pe hdd-urile externe conectate la router; - media player-ul să ruleze de pe hdd-urile externe conectate la router. |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bottom line: USB 2.0 are viteza maxima teoretica de 0.2Gbps. Practic nu atingi vreodata viteza asta. USB 3.0 are 0.4 GBps teoretic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
@Markos: ai dreptate, stiam de vreo 3 Gbps teoretic, pe wikipedia scrie 5 Gbps teoretic si 3.2 Gbps practic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am nevoie de putin ajutor pentru un joc LAN. Impreuna cu vreo 2-3 prieteni jucam minecraft, pe lan. Avem conexiune ppoe de la rds, dau de fiecare data ip si portul care si-l aloca jocul si se pot conecta toti.
Pana acum eu tineam serverul pentru ca eram singurul fara router. Acum am instalat routerul si nu stiu ce sa ii fac sa se mai poata conecta la server. Idei? |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Lostboy |
![]()
|
Deschizi un port în router, adaugi aplicația în lista de excepții la firewall. Și vezi dacă poți hosta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cauta setarile de "port forward" din router si pui acolo portul folosit de joc
|
-------------------- |
|
Shush |
![]()
|
Sa forwardezi portul respectiv din router.
LE : au fost altii mai rapizi ![]() This post has been edited by Shush: 25 Nov 2012, 22:28 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E chestie de port.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
Oricum, trebuie să fie un port popular, care să-l recunoască toți.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
portul alocat e de fiecare data altul, si le spun eu pe skype care este
This post has been edited by kog: 25 Nov 2012, 22:44 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Activezi uPnp pe router, poate merge. Sau activezi DMZ (deschizi toate porturile pe router) - dar e mai putin placut
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am băgat routerul (aveam nevoie de uaiărles), iar uploadez cu 4-5 mega pe secundă!
![]() Dacă scot panarama de router, uploadez cu 100 k/s (maxim), dar downloadez cu 12 mega.... acum, doar cu 5-6! This post has been edited by cosmin_2300: 25 Nov 2012, 23:47 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Vreau sa imi iau un mouse. De calculator ca sa fie clara problema.
Ce ma intereseaza: Wireless, nu vreau sa fiu legat de cablu. Autonomie cat mai mare la utilizare 10-15 ore /zi. Scroll. Musai! Cel putin un buton programabil. Ideal ar fi daca ar mai avea inca doua butoane laterale pentru back-forward. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:23 |