Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci trecea pe Euro2.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Asa era si la primul meu PC. La urmatorul a fost 133 cu 166 sau 166 cu 233 nu mai stiu exact. Apoi au disparut si butonul de turbo si cheita aia
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Voi n-ati vazut cum arata un Hdd de 10 mega, care nici nu era IDEE. Nu mai stiu cum se chema standardul vechi. XT-ul avea o memorie foarte extinsa, pina la 640 Kb. N-avea turbina, era pe carburatie.
Ma simteam ca un rege (sau presedinte, ma rog!). This post has been edited by corbex: 3 Jan 2013, 19:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Erau placi de baza la care butonul turbo schimba frecventa de tact. Insa erau scumpe si destul de rare. Cum insa carcasele erau standard, in general schimbau doar afisajul, la marea majoritate, ca de, trebuia sa faca si el ceva
![]() HDD-urile pe 5,25" au aparut tarziu, si au fost "editii limitate". Daca nu ma insel, doar Quantum Bigfoot a avut aceste dimensiuni. Standardul de 3,5" a fost utilizat inca de la arhitecturile 8086. This post has been edited by gabizegrean: 3 Jan 2013, 20:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu m-am putut abține
![]() Da-l montez în uikend, acu' n-am răbdare. Attached thumbnail(s) 2013_01_03_19.09.11.jpg ( Size: 528.3k ) Number of downloads: 308 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Faină jucăria, mă bate și pe mine gândul să-mi iau un SSD.
Cât fu "dicstracția"? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
439
E retail, cu kit de prindere pe 3,5", plus soft de clonare (cu care n-am ce face, că trec de la XP la Win7). This post has been edited by Markos: 3 Jan 2013, 20:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
facatura...poza e de pe net,uite si io o am
![]() Attached thumbnail(s) 2013_01_03_19.09.11.jpg ( Size: 78.51k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.311 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu multiplicatorul nu era Bejan?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Tu esti cu ale tale, eu cu ale mele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Instalarea daca se face de pe DVD dureaza tot cam atat. De pe stick e o diferenta maricica insa, conditia sa fie si stick-ul ala cat de cat decent ca viteza de citire.
Boot-ul ulterior nu mi se mai pare mare smecherie, la mine cu SSD-ul "antic" din dotare nici nu prea conteaza. Da' e nepretuit momentu' cand deschid sapte aplicatii in acelasi timp si se incarca frumos si repede fiecare, si nu mai aud hardu' caraind nestiind incotro s-o apuce. Urmatorul SSD o sa fie unul de 120Gb, mai mare chiar nu mi-ar fi util. Da' peste vreun an asa... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Butonu' de turbo era util la jocurile antice (de alea scrise pt 286 sau mai rau...) care deveneau de nejucat pe 486-5x86-Pentium din cauza ca se miscau precum Fruit ninja pe metamfetamina
![]() Cu butonul ala reuseai sa domolesti jocul la o viteza "normala" |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
se da urmatoarea problema
![]() nefericitu subsemnat, posesor de desktop subtirel, procesor dual de vreo 2 ghz, tot vreo 2 gb ram si un sublim Windows7 se confrunta cu: intra smecheru in standby, se blocheaza, solutie: restart. incercat: umblat pe la power management, pe la rezolutie, pe la o mie de alte probleme pe care le-am uitat, rezultatul fiind nul. ceva pareri? |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu aș bănui placa de bază care nu ”știe să doarmă”.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
placa ar fi ceva de genul ACPI x64 ... cred
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Discutie avuta cu un prieten:
- Iulian, am un calculator destul de vechi, în ultimele săptămâni se închide singur și merge destul de greu. - Când a fost curățat ultima dată? - Niciodată. Pozele vorbesc singure ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 203.14k ) Number of downloads: 153 2.jpg ( Size: 81.66k ) Number of downloads: 164 3.jpg ( Size: 63.56k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Daca il consideri p-ala foarte jegos, inseamna ca nu ai vazut cum arata cu unu' cu adevarat jegos.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intr-adevar, nu stiu cum arata un PC jegos, eu il curat pe al meu o data la 6-7 luni.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Am vazut PC-uri cu noroi in ele. Ziceai ca le-a tarat posesoru' pe camp. Am vazut cateva cu gandaci morti, cu zecile. Aia e nimic ce vezi tu acolo. Un cioroi venise cu un PC si povestea ceva de "Jerry". A zis prima oara, nu eram atent si n-am inteles. A doua oara cand a zis "Jerry" si mi-a aratat ca i-a ros cablurile sursei un soarece, plus ca se vedea cenzuratu' soarecelui prin carcasa l-am rugat sa iasa in mortii lui cu el din pravalie. Singura data cand am injurat un om la locu' de munca.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vai...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Merced |
![]()
|
Eh, da' nu e o regula. Putea prea bine sa fie white and proud.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ca tot veni vorba despre curatat... as vrea sa curat un pic si lectocu... cum e bine sa fac? Am un spray cu aer comprimat (de fapt am multe, ca pot sa fac rost usor)... daca suflu pe la ventilator, pe unde scoate aeru' cald, e bine? Parca mi-e frica sa-l desfac, mai ales ca-i in garantie.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Merced |
![]()
|
Ce laptop e? Daca sufli pe unde scoate aerul, praful care poate s-a acumulat fix pe partea opusa a radiatorului o sa fie aruncat inspre ventilator. Acu' daca-i putin, nu e nicio problema, daca e mai mult, poate faci mai mult rau.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Merced |
![]()
|
Nu-mi dau seama si nici nu gasesc poze cu partea de jos sa vad daca are capac pe spate, si daca dupa indepartarea aluia ai acces facil la cooler, cum cam au Asus-urile, e floare la ureche sa-l desfaci. Daca n-are sigilii de la producator/vanzator n-ai nicio treaba.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu are sigilii.
Attached thumbnail(s) DSC00371.JPG ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 53 DSC00369.JPG ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:41 |