DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> manelisti

1.6
post 23 Aug 2007, 13:43
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Mai mie imi place melodia subliniez melodia asta de la guta! Acum nu mai ramane sa aflu decat de unde a copiat-o?

Legat de asa-zisii manelari-killeri, astia de se basica toti cand prind un subiect de-asta de discutie...mai lasati-o moale cu atatea pilde si ocupati-va mintea cu altceva! Eu unul prefer sa tac decat sa combat de pe margine dandu-ma rotund!

Pe cei de etnie romma, pe cei cu ghiuluri, rasi sau nu in cap, cu ceafa lata si tricouri mulate, pe boratii care "canta"pe strada cate o tiganeasca de-aia de la ei cu inflexiunile alea din gat (c...-m-as in gatu lor) , pe astia care cred intr-o lege a lor mult deasupra noastra a fraierilor de romanasi care se c...imbracati daca se i-a un colorat de ei ....pe astia daca ma enerveaz prefer sa le dau la mufarina...ca nu e placere mai mare decat sa-i spargi goarna unui nespalat de-asta sau a unui smeker care vine in discoteca cu 10 dupa el dar toti isi vad de treaba cand isi ia asta o sticla in glabela!

In rest prefer sa ignor!

--------------------
Dacia Seat Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI 2004 - 2007 - PH 08- GPK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 23 Aug 2007, 14:24
Post #62

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Dar vad de departe ca esti un om destul de violent . Vezi sa nu iti dauneze la sanatate , nu zic ca nu e de condamnat comportamentul celor descrisi de tine , dar nici tu reactionand in aceiasi nota nu esti foarte departe de ei .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
1.6
post 23 Aug 2007, 14:31
Post #63

Membru autentic

Aa.. nu!!! Nu instig la violenta si nici nu sunt neaparat violent! Am vrut sa spun ca daca am ceva cu astia ii combat direct iar cand nu fac asta ii ignor!
Nu-mi plac cei care-i amesteca pe toti in aceeasi oala si zic tigani imputiti si alte cuvinte de genul acesta..daca isi asculta lalaiala in liniste si nu se manifesta public eu nu am nimic cu nimeni!

--------------------
Dacia Seat Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI 2004 - 2007 - PH 08- GPK
+
Jack Daniel's
post 23 Aug 2007, 15:10
Post #64

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asa cum sustineam mai sus , e clar ca o parte si-o merita . smile.gif Problema e ca unii te judeca dupa ce gusturi muzicale ai si cred ca stiu deja totul despre tine . sad.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
AmunDei
post 25 Aug 2007, 22:47
Post #65

Fără turbo viața e pustiu...

From: Cucuveieni Deal

Subscriu la ultima parere. Eu unul urasc manelele, nu neaparat manelistii...ca mai sunt unii si de treaba si care nu se dau in spectacol. Respect pt ei...ca au respect pt ceilalti

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 10:52
Forum Renault