manelisti
![]() ![]() ![]() |
manelisti
1.6 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Dar vad de departe ca esti un om destul de violent . Vezi sa nu iti dauneze la sanatate , nu zic ca nu e de condamnat comportamentul celor descrisi de tine , dar nici tu reactionand in aceiasi nota nu esti foarte departe de ei .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Aa.. nu!!! Nu instig la violenta si nici nu sunt neaparat violent! Am vrut sa spun ca daca am ceva cu astia ii combat direct iar cand nu fac asta ii ignor!
Nu-mi plac cei care-i amesteca pe toti in aceeasi oala si zic tigani imputiti si alte cuvinte de genul acesta..daca isi asculta lalaiala in liniste si nu se manifesta public eu nu am nimic cu nimeni! |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Asa cum sustineam mai sus , e clar ca o parte si-o merita .
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Subscriu la ultima parere. Eu unul urasc manelele, nu neaparat manelistii...ca mai sunt unii si de treaba si care nu se dau in spectacol. Respect pt ei...ca au respect pt ceilalti
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 10:52 |