DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sunt pasionati de curse pe aici?

alx
post 14 Jul 2005, 12:57
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Berceni

QUOTE(big2003 @ 10 Jul 2005, 16:59)
dar in R ramane impedimentul banilor lipsa asa ca ...
*

io cred ca in R ramane impedimentul ca ai o singura viteza. R de la Reverse, nu?

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 15 Jul 2005, 15:24
Post #32

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(Mini-Teknikus @ 14 Jul 2005, 12:47)
Preturi
Traseu+ornament+manopera = 750 lei
galerii+manopera                    = 1200 lei

Celor pasionati de combinatia cai putere+adrenalina: cand ne intalnim prin Bucuresti la un eveniment organizat? biggrin.gif
*

Spue-mi te rog ca preturile alea nu sunt pentru o SUPERNOVA si ca (,) combinatia mai sus amintita nu se refera iar .. la SUPERNOVA. Daca vrei sa spui ADENALINA .. da ai dreptate .. adrenalina in DSN obtii oricum la peste 150-160 Km/h.

Spor cu tuningul .. dar sa "tunezi" o masina de 5000 EUR (pret nou) mi se pare putin, dar numai putin, exagerat !

"Parerea mea!"

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Daedalus
post 17 Jul 2005, 23:02
Post #33

sound addicted

From: Bucuresti

Atunci ce mai spunem de cei cu Dacii 13xx ? wink.gif Cand ai ceva, incerci sa scoti ce e mai bun din acel ceva, indiferent despre ce e vorba. Fie ca e Dacie, fie ca e BMW, un pasionat de alergatura cu masina va incerca in aceeasi masura sa isi tuneze masina. Totul dupa buget. Asa ca nu vad nici o exagerare aici. Parerea mea. tongue.gif

Am sa spun ceva care m-a motivat destul de bine sa ma gandesc la tuning, chiar daca nu prea este posibil acum. Mergeam intr-o zi cu SLZ mea, mai exact o alergam biggrin.gif si eram pe banda 1 pe la Cutitul de Argint (Eroii Revolutiei), sens catre Tineretului si in curba aia eram cu a 2-a pe la 3000, 3000 si ceva de ture si vad in fata mea un papuc cu o remorca cu butoaie in ea, care bineinteles ca mergea mai incet. Incep s-o calc pentru ca pe banda 2 era unu care mergea paralel dar relativ constant si vreau sa intru pe banda 2 repede sa trec de astia. Ei bine incep sa o calc si incep sa il devansez pe acela de pe banda 2, care avea un VW carosat, tot un gen de papuc carosat, dar era VW si nu cred ca avea motor mai mare de 1.6, era de carat, asta e clar. Si cum ziceam, omul incepuse sa o calce si el dar nu prea l-am observat pentru ca eram ocupat sa o calc bine. Si ajung pe la 4500 de ture spre 5000 si ma uit in oglinda, din reflex bineinteles sa ma asigur inca o data (eram cu a 2-a deci tragea destul de bine) si vad pe respectivul cum tinea acceleratia o data cu mine si mai mai ca usor ma ajungea. Deja am ajuns pe la 5500 si ma apropiam de 6000 cand am tras de volan sa ii tai calea, sa nu se mai apropie de mine, pentru ca eram prea aproape de papucul respectiv ca sa ma pun frana de la 80 km/h cat aveam. Am gresit cu ce-am facut, n-am avut incotro, dar m-am ofticat ca ma facea nebunu ala cu VW de carat marfa asa ca astept pana se termina garantia si leasingu la masina si strang bani pana atunci si idei si neaparat ma bag la ceva ca nu merge.

This post has been edited by Daedalus: 17 Jul 2005, 23:13

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
mirciulik86
post 18 Jul 2005, 10:44
Post #34

Membru incepator

Mai bine vinzi masina si iti iei un Vw d-ala de carat marfa tongue.gif. Mie mi se pare destul de aiurea sa te apuci sa tunezi o Dacie.Totusi,e o dacie.....Acum fiecare cu parerea lui.

--------------------
Renault Laguna Coupe 2011 - B 67 MRK
+
kata uli
post 19 Jul 2005, 16:16
Post #35

Membru incepator

QUOTE(mirciulik86 @ 18 Jul 2005, 12:44)
Mai bine vinzi masina si iti iei un Vw d-ala de carat marfa tongue.gif. Mie mi se pare destul de aiurea sa te apuci sa tunezi o Dacie.Totusi,e o dacie.....Acum fiecare cu parerea lui.
*

tunatul la dacie daca e facut cum trebuie (ma refer la chip, filtru sport, evacuare..) are un avantaj net, mai ales in oras: un raspuns mai bun la acceleratie la turatii mai mici...si cam atat sad.gif
poate merita, daca scopul e sa te intreci cu cineva pe cativa zeci de metri.

--------------------
Opel Astra H Caravan 2007
1.6 TURBO Stage 2 240 CP
+
robertt
post 20 Jul 2005, 09:30
Post #36

bilutze

From: lat44° 26' lon26° 6'

QUOTE(kata uli @ 19 Jul 2005, 16:16)
tunatul la dacie daca e facut cum trebuie (ma refer la chip, filtru sport, evacuare..) are un avantaj net, mai ales in oras: un raspuns mai bun la acceleratie la turatii mai mici...si cam atat  sad.gif
poate merita, daca scopul e sa te intreci cu cineva pe cativa zeci de metri.
*

nu stiu daca se pune problema asa. cred ca tuningul este o pasiune. nu faci tuning doar de dragul de a "te lua" cu lumea la semafoare si nu conteaza masina. toata treaba este sa ai ceva bani si multa pasiune....

--------------------
Opel Vectra 1800 16v 2001 - b xx xxx
+
kata uli
post 20 Jul 2005, 11:47
Post #37

Membru incepator

QUOTE(robertt @ 20 Jul 2005, 11:30)
nu stiu daca se pune problema asa. cred ca tuningul este o pasiune. nu faci tuning doar de dragul de a "te lua" cu lumea la semafoare si nu conteaza masina. toata treaba este sa ai ceva bani si multa pasiune....
*

asta e parerea ta. mie mi se pare inutil (cel putin la dacie) sa bagi bani in masina doar pentru aspect. a, daca ai rezolvat toate problemele de antifonare, etanseitate si alte n, de acord, te apuci si de tunat.
oare carutzele s-or tuna?! blink.gif

--------------------
Opel Astra H Caravan 2007
1.6 TURBO Stage 2 240 CP
+
motorsport_2005
post 20 Jul 2005, 13:29
Post #38

Membru autentic

QUOTE(kata uli @ 20 Jul 2005, 11:47)
mie mi se pare inutil (cel putin la dacie) sa bagi bani in masina doar pentru aspect. 
*

pai fiecare baga cat are si in ce are. dar sa faci o dacie sa "arate" bine, asta si mie mi se pare de prost gust.
ah, ca o ajuti putin la performante, cu asta sunt de acord.
dar in primul rand masina trebuie sa fie pusa la punct tehnic (sa mearga asa cum zice, nu cum face smile.gif , constructorul). apoi te apuci sa o bricolezi.

--------------------
dacia supernova - CT - 19 - VEV
+
Mini-Teknikus
post 26 Jul 2005, 14:23
Post #39

Membru incepator

QUOTE(Liviu @ 15 Jul 2005, 15:24)
Spue-mi te rog ca preturile alea nu sunt pentru o SUPERNOVA si ca (,) combinatia mai sus amintita nu se refera iar .. la SUPERNOVA. Daca vrei sa spui ADENALINA .. da ai dreptate .. adrenalina in DSN obtii oricum la peste 150-160 Km/h.

Spor cu tuningul .. dar sa "tunezi" o masina de 5000 EUR (pret nou) mi se pare putin, dar numai putin, exagerat !

"Parerea mea!"
*

Combinatia mai sus amintita se refera chiar la o SuperNova. A mea. Plus alte mici modificari, nimic la exterior. Doar pentru "adenalina"...

Multumesc pentru urari, chiar daca au fost un pic "exagerate". Care este...

--------------------
Dacia SuperNova - b-15-vol
Daca ai succes nu inseamna ca esti inteligent, ci doar ca o persoana inteligenta ti-a facut reclama...
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 22:21
Forum Renault