sunt pasionati de curse pe aici?
![]() ![]() ![]() |
sunt pasionati de curse pe aici?
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Mini-Teknikus @ 14 Jul 2005, 12:47) Preturi Traseu+ornament+manopera = 750 lei galerii+manopera = 1200 lei Celor pasionati de combinatia cai putere+adrenalina: cand ne intalnim prin Bucuresti la un eveniment organizat? ![]() Spue-mi te rog ca preturile alea nu sunt pentru o SUPERNOVA si ca (,) combinatia mai sus amintita nu se refera iar .. la SUPERNOVA. Daca vrei sa spui ADENALINA .. da ai dreptate .. adrenalina in DSN obtii oricum la peste 150-160 Km/h. Spor cu tuningul .. dar sa "tunezi" o masina de 5000 EUR (pret nou) mi se pare putin, dar numai putin, exagerat ! "Parerea mea!" |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci ce mai spunem de cei cu Dacii 13xx ?
![]() ![]() Am sa spun ceva care m-a motivat destul de bine sa ma gandesc la tuning, chiar daca nu prea este posibil acum. Mergeam intr-o zi cu SLZ mea, mai exact o alergam ![]() This post has been edited by Daedalus: 17 Jul 2005, 23:13 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
mirciulik86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 December 04 ![]() |
Mai bine vinzi masina si iti iei un Vw d-ala de carat marfa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2011
- B 67 MRK
|
|
kata uli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirciulik86 @ 18 Jul 2005, 12:44) Mai bine vinzi masina si iti iei un Vw d-ala de carat marfa ![]() tunatul la dacie daca e facut cum trebuie (ma refer la chip, filtru sport, evacuare..) are un avantaj net, mai ales in oras: un raspuns mai bun la acceleratie la turatii mai mici...si cam atat ![]() poate merita, daca scopul e sa te intreci cu cineva pe cativa zeci de metri. |
--------------------
Opel
Astra H Caravan
2007 1.6 TURBO Stage 2 240 CP
|
|
robertt |
![]()
|
![]() bilutze Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 05 From: lat44° 26' lon26° 6' ![]() |
QUOTE(kata uli @ 19 Jul 2005, 16:16) tunatul la dacie daca e facut cum trebuie (ma refer la chip, filtru sport, evacuare..) are un avantaj net, mai ales in oras: un raspuns mai bun la acceleratie la turatii mai mici...si cam atat ![]() poate merita, daca scopul e sa te intreci cu cineva pe cativa zeci de metri. nu stiu daca se pune problema asa. cred ca tuningul este o pasiune. nu faci tuning doar de dragul de a "te lua" cu lumea la semafoare si nu conteaza masina. toata treaba este sa ai ceva bani si multa pasiune.... |
--------------------
Opel
Vectra 1800 16v
2001
- b xx xxx
|
|
kata uli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robertt @ 20 Jul 2005, 11:30) nu stiu daca se pune problema asa. cred ca tuningul este o pasiune. nu faci tuning doar de dragul de a "te lua" cu lumea la semafoare si nu conteaza masina. toata treaba este sa ai ceva bani si multa pasiune.... asta e parerea ta. mie mi se pare inutil (cel putin la dacie) sa bagi bani in masina doar pentru aspect. a, daca ai rezolvat toate problemele de antifonare, etanseitate si alte n, de acord, te apuci si de tunat. oare carutzele s-or tuna?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra H Caravan
2007 1.6 TURBO Stage 2 240 CP
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kata uli @ 20 Jul 2005, 11:47) pai fiecare baga cat are si in ce are. dar sa faci o dacie sa "arate" bine, asta si mie mi se pare de prost gust. ah, ca o ajuti putin la performante, cu asta sunt de acord. dar in primul rand masina trebuie sa fie pusa la punct tehnic (sa mearga asa cum zice, nu cum face ![]() |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Mini-Teknikus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 15 June 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Jul 2005, 15:24) Spue-mi te rog ca preturile alea nu sunt pentru o SUPERNOVA si ca (,) combinatia mai sus amintita nu se refera iar .. la SUPERNOVA. Daca vrei sa spui ADENALINA .. da ai dreptate .. adrenalina in DSN obtii oricum la peste 150-160 Km/h. Spor cu tuningul .. dar sa "tunezi" o masina de 5000 EUR (pret nou) mi se pare putin, dar numai putin, exagerat ! "Parerea mea!" Combinatia mai sus amintita se refera chiar la o SuperNova. A mea. Plus alte mici modificari, nimic la exterior. Doar pentru "adenalina"... Multumesc pentru urari, chiar daca au fost un pic "exagerate". Care este... |
--------------------
Dacia
SuperNova
- b-15-vol Daca ai succes nu inseamna ca esti inteligent, ci doar ca o persoana inteligenta ti-a facut reclama...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:21 |