Programul rabla 2007, Putin ajutor in legatura cu acest program, va rog??
![]() ![]() ![]() |
Programul rabla 2007, Putin ajutor in legatura cu acest program, va rog??
bogdanu_mec |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
n-am
inca
masina
- -
|
|||
bogdanu_mec |
![]()
|
chiar nimeni
![]() |
--------------------
n-am
inca
masina
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Uai ficior di om viclean, da' pentru ce m-am luptat eu cu bolidu' sa ti-l traversez autostrada?
M-am oprit din suta-n suta de metri ca sa-i torn apa, m-o 'nebunit de urechi cu tiuitu' ala, ca sa-l dai tu acum la cimitir??? Atata-ti trebuie!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
soshetu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 November 06 ![]() |
bogdanu_mec, trage un ochi pe Ordonanta asta:
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,5 DCI
- B53***
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca e valabila chestia cu 2 ani....eu anu trecut cand mi-am luat logan am dat rabla din '82 care era cumparata doar de 1 an(de 1 an eram propietar) asa ca....
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bogdanu_mec |
![]()
|
gata am aflat ce vroiam multam tuturor
![]() |
--------------------
n-am
inca
masina
- -
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
deci conteaza sau nu vechimea propietarului? eu zic ca nu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ar fi aiurea sa nu conteze. Cumperi o toroapa de masina cu 5-10 mil si incasezi pe ea 30. Ma rog...
Si cam ce ar vrea d-l bogdaneatsa_mec sa primeasca in schimbul bolidului?!? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca sunt 2 topicuri de peste 50 de pagini pe tema asta. Daca vrei Dacia mai bine renunta de pe acum
![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
bogdanu_mec |
![]()
|
pai nu vreau Logan
![]() |
--------------------
n-am
inca
masina
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(bogdanu_mec @ 31 Aug 2007, 07:13) Da' ce Doamne ierta-te-ar i-ai facut??? ![]() Repede la mine cu un mail si zi-mi ce ai mai stricat. ![]() Si acum serios... Masina aia era buna. Cutia ok, motorul excelent... Iti recomand s-o lungesti cu ea cat mai poti. Daca deja ai nenorocit-o sa nu crezi ca una noua va avea alta soarta. Alta soarta vei avea tu, cand va fi nevoie s-o repari. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Aug 2007, 10:28) Asa si? scopul a fost atins, parcul auto are cu o rabla mai putin, a cui a fost nu conteaza. Si tu nu incasezi nimic, ci economisesti 3000 ron numai daca cumperi o masina noua ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
arab |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 29 December 05 ![]() |
Am si eu o intrebare:cum pot opta pt un anumit tip de masina cand in orasul meu sunt numai trei dealeri autorizati?Trebuie neaparat sa ma apuc sa calatoresc prin tara!?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010
- bv-02-tap VAND UN DUSTER!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:49 |