suruburi ambutisate/sudate, cum se pot monta ulterior?
![]() ![]() ![]() |
suruburi ambutisate/sudate, cum se pot monta ulterior?
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) palpator0012.JPG ( Size: 92.97k ) Number of downloads: 210 |
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
acest tip de surub se regaseste si in portbagaj, de el e fixata mocheta in zona stopului cu o piulita-fluture din plastic.
chiar nu stie nimeni cum se pun alea pe caroserie? This post has been edited by kAndrei: 19 Jun 2007, 07:15 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DomnulK |
![]()
|
chiar nu stie nimeni?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Sunt sudate,exista un špistolšspecial.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
DomnulK |
![]()
|
bun, si unde pot sa imi sudez unul cu acel pistol?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Sunt sudate electric, dar un tip de sudură mai special.
Problema e că sunt sudate înaintea vopsirii. Încearcă o asamblare demontabilă: o gaură străpunsă și un șurub prins cu o piuliță. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
DomnulK |
![]()
|
as vrea sa il sudez ca din fabrica. revopsesc eu ulterior zona respectiva. imi poti spune unde as putea face operatia, daca e vin si la pitesti.
prefer sa nu dau gauri in masina. This post has been edited by kAndrei: 5 Aug 2007, 13:25 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
În industrie se mai folosește sistemul.
E un soi de clește ce exercită o presiune mare și prin el trece un curent de asemenea mare. Dacă nu, merge și un punct făcut cu sudură MIG/ TIG, etc. Se curăță, se sudează se vopsește. Despre ce șurub e vorba, cel din poză? PS: Cred că despre asta e vorba: http://en.wikipedia.org/wiki/Welding#Resistance_welding http://www.weldingengineer.com/1%20Resistance.htm This post has been edited by lulu_tanase: 5 Aug 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
DomnulK |
![]()
|
e vorba de surubul de la pasajul rotii, cel care tine carenajul de plastic fixat de peretele antifoc. pe undeva prin zona pragului.
prefer sa fie montat cu pistolul respectiv. in plus nu mai am surubul. eu i-am constatat doar lipsa. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |