Aveti 1 milion de euro. Ce e de facut?, Castig la 6/49
![]() ![]() ![]() |
Aveti 1 milion de euro. Ce e de facut?, Castig la 6/49
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius_MCA @ 22 Oct 2004, 16:45) Eu nu pot sa-mi dau cu parerea ca n-am inteles ceva. Si anume: 1 mil euro sa-mi ramana in mana dupa ce am platit impozitul la stat sau sa-l platesc din acest milion ? Reportul de saptamana aceasta la 6/49 este de 57 miliarde, adica 1.390.000 euro Chiar daca nu e suma finala, oricum poti sa-ti dai cu parerea pentru o suma in vecinatatea unui milion de euro. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cumparat casa si teren in tara cu apa calda + mutat in ea. Restul bagat la banca si trait toata viata din dobanda.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi platesc datoriile !!!
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
I-as dona unui azil de batrani...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca s-o fi imprumutat la fratii camataru', atunci sigur s-au adunat dobanzi ...
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(northwood @ 22 Oct 2004, 15:56) Reportul de saptamana aceasta la 6/49 este de 57 miliarde, adica 1.390.000 euro Cu banii astia poti lua 170 loganuri (ambition metalizate!) pe care le revinzi la suprapret (+10%) si uite-asa faci repede 1.53 mil cu care iei 190 loganuri, pe care... |
-------------------- |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai vor chiar nu stiti poanta ?:
Ce faci mai cu 1 mil de Euro ? Imi platesc datoriile ! Bine-bine, datoriile , si cu restul ce faci ? Restul da-i draq sa mai astepte ... ![]() In alta ordine de idei, mai intai imi fac o casa "pe pamant" ca m-am saturat de vecini bezmetici, achizitionez o balta pentru pescuit sportiv ... si ce mai ramane .... la banca. Si voi continua sa ma duc la munca ... cel putin asa cred acum...Si sa nu uit - imi iau o masina noua (TT ca mi-a placut mereu ). Asa e mai bine ? |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
northwood |
![]()
|
QUOTE(Ant @ 22 Oct 2004, 17:49) Hai mai vor chiar nu stiti poanta ?: Ce faci mai cu 1 mil de Euro ? Imi platesc datoriile ! Bine-bine, datoriile , si cu restul ce faci ? Restul da-i draq sa mai astepte ... ![]() In alta ordine de idei, mai intai imi fac o casa "pe pamant" ca m-am saturat de vecini bezmetici, achizitionez o balta pentru pescuit sportiv ... si ce mai ramane .... la banca. Si voi continua sa ma duc la munca ... cel putin asa cred acum...Si sa nu uit - imi iau o masina noua (TT ca mi-a placut mereu ). Asa e mai bine ? Partea cu munca e un subiect interesant, cred eu. Nu stiu ce salariu ai, dar presupunand ca e , sa zicem, 400-500 de euro pe luna (si sunt foarte optimist cred), ar fi oare posibil sa suporti in continuare hachitele clientilor, ale sefului, si rigorile serviciului stiind ca ai putea sa n-o mai faci? |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
era bancul ala stupid la divertis parca:
" - Ce faceti daca castigati <nu mai stiu cati> dolari? - Imi iau 2000 de Dacii - Si daca nu castigati? - Asta e, vand daciile" |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu fac ca evreul din bancul ala cu Dumnezeu si Lozul. Ma rog sa castig la loto da' de jucat n-am mai jucat de anul trecut.
Plus ca eu am o teorie, ca poturile cele mai mari se strang doar in campaniile electorale. Chestie verificata si prin tarile vecine. Asta nu inseamna neaparat ca banii se duc pe la vreun partid, dar nici imposibil nu e (ba daca stau bine sa ma gandesc la ce grozavii fac astia e chiar plauzibil) Alta chestie. Topicul se numeste daca ati avea un milion, nu neaparat castigat la Loto. Eu m-as comporta diferit in functie de provenienta lui. Daca l-as castiga din noroc, probabil ca l-as cheltui imediat,conform zicalei Easy Come- Easy Go, daca l-as scoate din afaceri, probabil l-as cheltui cu chibzuinta. In orice caz, nu l-as baga in case sau masini scumpe. Dupa gustul meu, orice casa mai scumpa de 200.000 si orice masina mai scumpa de 20.000 sunt mofturi. A! Si doua luni pe an, daca as mai gasi vreo doi nebuni as face niste reportaje gen "Lonely Planet" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mi-as cumpara :
- un Mercedes Benz S 55 AMG - una bucata dacie 1300 tunata astfel incat sa prind suta cat mai repede - una bucata dacie 1300 [ pe care o am ] imbunatatita in stilul in care a facut-o Daddy pe a lui . - un Porsche 911 Carrera Bi-turbo din '95 - una vila cu piscina complet mobilata ![]() - restul de bani i-as pune la banca si as trai din dobanda ![]() Un porsche este ca un magnet pentru femei , deci se rezolva cu fetele . As avea profesor personal pentru fiecare materie care ma intereseaza . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
exact ca rapperii de la MTV, right? wake up kids
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
n-as rezista tentatiei si mi-as lua un BWM seria 7
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE(SiloS @ 22 Oct 2004, 20:04) Mi-as cumpara : - un Mercedes Benz S 55 AMG - una bucata dacie 1300 tunata astfel incat sa prind suta cat mai repede - una bucata dacie 1300 [ pe care o am ] imbunatatita in stilul in care a facut-o Daddy pe a lui . - un Porsche 911 Carrera Bi-turbo din '95 - una vila cu piscina complet mobilata ![]() - restul de bani i-as pune la banca si as trai din dobanda ![]() Un porsche este ca un magnet pentru femei , deci se rezolva cu fetele . As avea profesor personal pentru fiecare materie care ma intereseaza . Am uitat sa bag urmatoarele vise : - una bucata impala , ca din totdeauna mi-au placut lowriderele si suspensiile hidraulice . - de asemenea , imi trebuie si un iaht - sa nu mai aducem vorba , dar ar trebui sa imi deschid si o firma de tuning ![]() - haine de rapperi - pentru ocaziile speciale ar prinde bine si un escalade cu jenti cromate de 24" |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cumpar teren si fac 8-9 vilute de bun simt pe langa bucuresti in zona buna (otopeni, tunari, cernica etc.).
ce inseamna viluta de bun simt: minim 500 mp curte, doua garaje la subsol, eventual piscinuta, cinci-sase camere, living urias, bucatarie mare, cel putin un dormitor cu baie en suite etc. - in nici un caz unele din vilele pe care le-am vazut facute de "developeri" si care sunt extrem de inghesuite si finisate de mantuiala. le fac pe toate la un loc, le declar parc rezidential (cu strada privata, teren de tenis dedicat etc.) si le vand cu 250k euro bucata. La anul pe vremea asta ar fi toate vandute. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
silos , nu te cheama mutu cumva ? ca ala si-a luat pe rand tot ce ai enumerat tu mai sus.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
northwood |
![]()
|
Newsflash:
Nu s-a castigat nici saptamana asta, reportul la categoria I este 70 miliarde, adica 1.700.000 euro. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda, cu intrebarile astea ale voastre m-ati pus pe ginduri! Asa ca m-am gindit: imi cumpar citeva hectare de pamint arabil si-mi fac o ferma de legume 100% NATURALA, in conformitate cu standardele Euro. Gramezi de bani se scot din asta! Bine, si investitia trebuie sa fie pe masura!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Oct 2004, 10:14) Mda, cu intrebarile astea ale voastre m-ati pus pe ginduri! Asa ca m-am gindit: imi cumpar citeva hectare de pamint arabil si-mi fac o ferma de legume 100% NATURALA, in conformitate cu standardele Euro. Gramezi de bani se scot din asta! Bine, si investitia trebuie sa fie pe masura! Si dupa aceea cultivi gramezile acelea de bani si astepti sa rodeasca. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adso @ 23 Oct 2004, 13:02) cumpar teren si fac 8-9 vilute de bun simt pe langa bucuresti in zona buna (otopeni, tunari, cernica etc.). ce inseamna viluta de bun simt: minim 500 mp curte, doua garaje la subsol, eventual piscinuta, cinci-sase camere, living urias, bucatarie mare, cel putin un dormitor cu baie en suite etc. - in nici un caz unele din vilele pe care le-am vazut facute de "developeri" si care sunt extrem de inghesuite si finisate de mantuiala. le fac pe toate la un loc, le declar parc rezidential (cu strada privata, teren de tenis dedicat etc.) si le vand cu 250k euro bucata. La anul pe vremea asta ar fi toate vandute. Nici daca te cheama Mitrea Anele nu reusesti sa scoti 8-9 vile intr-un milion la ce vrei tu sa bagi in ele. Numai terenul (8x 500)=4000 +1000 viabilizare x min 80 Euro (la mama naibii) te costa 400mii Vila descrisa de tine are intre 250 si 300 mp si costul constructiei la standardele descrise ar fi pe undeva pe la 600/mp. minim 150mii bucata. Adica dupa ce iei terenul ar mai ramane bani de 4 in cel mai bun caz. Evident ca poti sa faci precontracte pe ele si sa mai faci bani de altele, iar daca le vinzi repede dai drumul si la urmatoarele si tot asa... Asa ca paranteza, si eu tot la stilul asta de afacere ma gandisem. Problema e ca e mare inghesuiala pe piata, iar mafia e foarte puternica. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ake: pamant in otopeni, intravilan, scos din circuit, 27-28 euro. daca te intereseaza, da un mesaj pe pm.
am facut (cu ai mei) in regie proprie, doua case. una pe coclauri, una pe langa bucuresti. asta de langa bucuresti (care e ridicata la rosu)-7camere+2 garaje semiingropate temelie zidarie parter placi + centuri zidarie etaj unu membrana lemnaria pentru acoperis ------ ~13k euro (nu ma crede nimeni cand spun chestia asta. dar gandeste-te ca temelia e turnata de mine cu taica-meu, zidaria e facuta cu zilieri R Moldova - la negru ![]() o vecina in shimb, o tipa cu bani adevarati, a dat un miliard jumate numai pe cifele de beton gata preparat pe care le-a adus. parerea mea este ca, cu tot cu finisari, nu va trece de 50k euro. cred deci ca cifrele se pot pastra. ma gandeam la o vila de 90 de mp. pe etaj, deci suprafata desfasurata pe la 220 cu tot cu mansarda. am inteles insa ca un teren de tenis costa incredibil de mult, asa ca aici chiar nu stiu ce sa spun. si intr-adevar, nu poti face piscina in banii astia. This post has been edited by adso: 25 Oct 2004, 10:18 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Ake |
![]()
|
Pana la urma cea mai buna afacere e sa cumperi astfel de teren de toti banii. La cum se dubleaza preturile an de an e de departe cea mai buna investitie. La pretul asta de un milion iei trei hectare
QUOTE(adso @ 25 Oct 2004, 10:16) ake: pamant in otopeni, intravilan, scos din circuit, 27-28 euro. daca te intereseaza, da un mesaj pe pm. Daca s-a castigat duminica asta la Loto nu ma intereseaza, da nu vorbim luni. ![]() QUOTE(adso @ 25 Oct 2004, 10:16) ~13k euro (nu ma crede nimeni cand spun chestia asta. dar gandeste-te ca temelia e turnata de mine cu taica-meu, zidaria e facuta cu zilieri R Moldova - la negru ![]() Sansele sa iasa o treaba profi in conditiile astea e mai mica decat sansele la loto. Cand iti faci casa pentru tine, mai merge, cand ai o afacere din treaba asta trebuie sa ai contract cu o firma suficient de bazata, ca atunci cand Nea Gheorghe a turnat casa cu cinci centimetri mai la hacana decat in proiect, sa aiba capacitatea financiara sa o darame si sa o faca la loc ca lumea. Oricum, felicitari, suma asta e aproape egala cu zero la cate ai reusit din ea. Daca iti raman suficienti bani mai cauta-ma cand te apuci de interioare. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:50 |