cd-rom
![]() ![]() ![]() |
cd-rom
rata adrian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 November 03 From: galati ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MaxxZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 16 Joined: 20 December 03 ![]() |
ma oameni...gasiti in olanda mp3player portabil care citeste cd audio/mp3/wma si are antisoc sa implinesti 80 ani pana se termina bufferul
-cd audio antishock: 170 secunde -mp3 cd antishock: 510 secunde -wma cd antishock: 1021 secunde -> toate astea is luate de pe un site din olanda si apropo de conectare la cas, eu am o caseta adaptoare si se aude SUPER-MISTO !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cu singura problema ca noi suntem in Romania. Dar stai linistit ca si aici se gasesc
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Olanda colt cu Belgia, vis-a-vis de Germania ??? Si, cum vii din Austria, pe ce parte, pe stinga sau pe dreapta ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cum nu stii ma?
E la coltul ala unde se intretaie doua intersectii! Cum vii pe dreapta faci un pic stanga si opresti acolo! Si scrie mare! Tre sa vezi! Ai trecut pe acolo dar nu ai fost atent! Auzi MaxxZ-ule? Iti aduc eu 100 din USA daca imi platesti drumul dus-intors si cazarea pe 100 de ani! Si le gasesc mai ieftin ca in Olanda! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Repet... remember Shaq ?
Lasati omu' in fanteziile lui... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
Si ce, noi am inceput cu stoul, sau asta care ma trimite in Olanda sa iau mp3 mai ieftin??
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gogu, daca vrei sa-ti cumperi lichid de parbriz, stiu eu o benzinarie unde gasesti asa ceva ieftin si bun, e pe undeva prin nordul Islandei.
Acu' te simti bine ? :wink: :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Da-mi voie sa te contrazic!
Cel mai bun lichid de spalat parbrizul il gasesti la benzinaria: Norsk Hidro Industrivägen 5 981 Kiruna Sverige Tel: +46 980-64400 Asa sa stii!! |
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cat costa?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MaxxZ |
![]()
|
Ma baieti da sa mor eu daca nu sunteti disperati......v-am parasutat eu in olanda sau ce va aprindeti asa ca benzina de la omv din import a? Mie imi aduce unu` da nu va oblig sa va luati de acolo asa ca ar trebui sa va calmati :x
|
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu ne aprindem, dar ce vrei sa intelegem din mesajul tau???
QUOTE ma oameni...gasiti in olanda mp3player portabil care citeste cd audio/mp3/wma si are antisoc sa implinesti 80 ani pana se termina bufferul
-cd audio antishock: 170 secunde -mp3 cd antishock: 510 secunde -wma cd antishock: 1021 secunde -> toate astea is luate de pe un site din olanda si apropo de conectare la cas, eu am o caseta adaptoare si se aude SUPER-MISTO !! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
Poate in propozitie se vorbeste de Mama Olanda, celebra fiica a mamei ei , bineinteles....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Beeei! Aia ie mama Volanta sora lu Injector si Torpedou, cumnata lu Luneta si cuscra lu Stergator!
QUOTE cat costa? Intreaba-l pe MaxxZ ca el le stie pe toate! |
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Avem un regulament. Propun si utilizarea lui. Incalcarea paragrafului 2.c. de catre maxz.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
MaxxZ |
![]()
|
cost 50 euro
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
Daca iti dau 100 de euro te duci sa-mi iei si mie un bidon?
Ca poate intre timp avem si noi liniste! |
|
|
MaxxZ |
![]()
|
da-mi ca ma duc.....da sper sa nu fii nevoit sa iti vinzi msv-ul
|
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Ok baieti. Hai ca am offtopicarit destul. Sa-i acordam circumstante atenuante lui MaxxZ ca e nou pe forum si sigur nu a citit inca regulamentul (te rugam noi: CITESTE-L). Doi la mana l-am împuns destul.
Si ca sa se termine totul frumos, eu zic ca nu va suparati daca inchid topicul. Ne-am lamurit cum e cu cd-rom-ul pe dacie, ce piese trebuiesc si cum se face ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |