Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
am io da nu ii vezi firu si te poti immpiedeca
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai il montez la serviceless autorizat
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai grija sa nu ti-l ude la o spalatorie autorizata!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
rebuia sa zici asa de la inceput.unde il trimit?zi o adresa
pardon-trebuia This post has been edited by dariusz: 8 Aug 2007, 19:40 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
l@u |
![]()
|
Mistocaru' de carton
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De ce sa-l trimita la mine?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Nu e bun mineral trebe' full sintetic
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, se oftica pompieru ca i-ati parasit topicul si v-ati mutat aici.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
pai asta sintetic nu face scanteia la benzinarie....am vazut eu la discovery....da pana la urma ce-mi pasa eu pun motorina
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
In concluzie: acest topic e plin de amabilitate!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
adica se clasifica cu brio la categoria "topicuri tembele"...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
Nu credeti ca aici ar trebui sa posteze numai agricultorii? Ce cauta aici minerii? Se pregateste vreo mineriada?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
am vrut sa mai postez ceva dar amabilitatea ma impidica sa o fac inaintea voastra...deci va rog prioritate de amabilitate de dacioti (vedeti ca nu am zis loganisti....sa fiu amabil)
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
radiane, ce pickamerul meu coci?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tarzy @ 8 Aug 2007, 20:24) daca totusi vrei si parerea mea incerca pe messenger ( YM ionita_2000 , GM tarzy2005 ) Sa nu cazi in capcana os! Vrea sa aiba si el pe cineva in lista de YM! ![]() QUOTE(Sony @ 8 Aug 2007, 21:26) radiane, ce pickamerul meu coci? Floarea soarelui! De mină! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Aug 2007, 17:30) ...Iar in cazul tau nh1980ro ... pe zi ce trece arati in aproape fiecare post (sunt totusi cateva exceptii, recunosc) ca doar de misto-uri is bune post-urile tale..... QUOTE(driverx @ 7 Aug 2007, 19:45) ...Ala cu faza daca se mai gasesc SN/SLZ noi? ... Ca sa citez din clasici! Acuma serios vorbind, nu am vazut vreo intrebare rezonabila care sa nu primeasca raspunsuri demne de tot respectul, iar restul intebarilor... merita cu varf si indesat sa fie mutate la cafenea cat mai repede... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Scrie radian asta in disperare!
![]() Later edit: Ooops! A scris. ![]() This post has been edited by Sony: 8 Aug 2007, 20:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
Ce pocnitoare de portat au gasit si astia de la Steaua , Zapata p..ii mele .
Deci pana la urma vaz ca topicul asta e pus la alte discutii si la cafenea , deci trebuie sa vorbim discutii si sa avem grija sa nu varsam cafeaua pe noi . Hai noroc cu o bere pe chestia asta si HAI STEAUA . Nenea BION nu te mai da mare fan Stiaua , stai si matale cu alde Poli ca e mai bine , sau esti curios cum joaca Plesan ? Nu joaca inca ![]() |
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
OAP |
![]()
|
Au dat la protv reclama aia cu "suna-i ma ca mai au timp sa egaleze" la cine s-o fi referit?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
OOPS, care-i legatura dintre Steaua si amabilitatea colegilor de forum???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
OAP |
![]()
|
pai ceilalti suporteri sunt amabili cu suporterii stelei...si viceversa....doar n-o fi valabil doar la dacioti?
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine, va rog! Care meci? Care Steaua?
![]() Asta daca sunteti amabili, normal! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
Scorul de la Steaua se refera la cotatia branzei la bursa?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
Cu amabilitate va informez ca scorul este 1-1. Steaua....cum care Steaua...sau mai bine stai sa vedem finalul...poate ai si tu dreptate...
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bun, e 1-1. Pentru cine?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 03:32 |