Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
Braveheart |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Strandul Iosia mai merge? Tare pofta am sa imi iau de acolo o inghetata de vanilie la paharel......
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
personal nu am fo la strand in iosia de 7 ani, deh, prefer felix.. dar aud in fiecare an cum isi prajesc pe acolea gagicile organele..sensibile..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Aug 2007, 10:34) Cand am avut eu ceva cu berlinele? Ba chiar am scris pe undeva ca si berlinele aveau temporizator la stergatoare, doar ca mi-a sters un moderator postul.. Eu am boala pe cei care si-au luat Logan si cred ca si-au luat masina. Nu va mai faceti iluzii, tot Dacia e (basina adica). Chiar, Kia Ceed o avea filtru de polen? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.599 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Aug 2007, 20:56) Eu am boala pe cei care si-au luat Logan Se numeste prostie! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Aug 2007, 20:56) De ce? Vrei sa sti in ce categerie sa pui si masina asta? Asta dupa o atenta, obiectiva, documentata analiza a ei folosind cunostintele de agronomie, diploma in economie si doctoratul in stiinta rachetelor de hartie Apollo? Unde crezi ca ar intra? In ce categorie? Masina sau Besina? This post has been edited by driverx: 12 Aug 2007, 20:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
Basina sparcaita !
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 12 Aug 2007, 20:48) personal nu am fo la strand in iosia de 7 ani, deh, prefer felix.. dar aud in fiecare an cum isi prajesc pe acolea gagicile organele..sensibile.. Cool. Pacat ca nu mai merg curand la Oradea sa iau benoclele lu' tata sa ma holbez. Desi balconul meu e putin departe de strand. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TMihai @ 12 Aug 2007, 11:14) Ca sa nu mai deschid alt topic si sa vad cat de amabili sunteti, cine imi poate spune daca si mai ales unde se gaseste asa ceva pe la noi? Raman dator ![]() dremel.jpg vezi ca aveau la conex electronic si la vitacom, + la restu din tarlaua doamna-ghica-lizeanu-tei. etc e ceva de genul: http://www.conexelectronic.ro/content/cate...pageID_0/0.html http://www.conexelectronic.ro/content/cate...pageID_0/0.html http://www.conexelectronic.ro/content/cate...pageID_0/0.html etc.. gasesti de toate felurile.. cele mai ieftine, si cele mai proaste , incep de pe la 80ron |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi frumos. P-aia i-am gasit si eu. O sa le fac o vizita cand dau de bani.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
CAutai pe gps
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Aug 2007, 19:56) Cand am avut eu ceva cu berlinele? Ba chiar am scris pe undeva ca si berlinele aveau temporizator la stergatoare, doar ca mi-a sters un moderator postul.. Eu am boala pe cei care si-au luat Logan si cred ca si-au luat masina. Nu va mai faceti iluzii, tot Dacia e (basina adica). Chiar, Kia Ceed o avea filtru de polen? ![]() hai sa-ti stric bucuria: ha ha ha da ce crezi tu ca daca iti iei cee'd iti iei masina si nu bashina? (citat din gandirea unuia cu un audi a4 ceva mai potent) asa ca mai usor cu aprecierile astea ca si masina aia a ta tot basina poate fi. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Deocamdata nu mi-am luat nici Ceed nici altceva, dar prefer sa-mi iau o masina la care sa nu fie nevoie sa-i mai adaug eu chestii si, de obicei, la masinile mai rasarite nici nu e nevoie sa bricolezi in fata blocului.
Vad ca sunt unii pe aici care n-au nici o problema sa mai taie putin plastic, ca sa poata pune un filtru de polen sau sa mai bricoleze putin ca sa activeze nu stiu ce functii pe la CB si alte porcarii. Eu vreau sa-mi iau masina si sa o folosesc ca atare, nu sa stau sa bricolez la ea. Adica te duci platesti rata la banca sau dai banii toti deodata si apoi in fiecare luna mai cumperi cate ceva de prin targ ca sa pui pe masina, pentru ca cei de la Dacia n-au fost in stare. N-o fi ea Kia Ceed super masina, dar targetul ei nu e Dacia .. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 14:33) N-o fi ea Kia Ceed super masina, dar targetul ei nu e Dacia .. ![]() Nici n-ar avea cum, doar nu cumpără Dacia mașina! ![]() Poate doar utilizatorii de Dacia. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 14:33) Eu vreau sa-mi iau masina si sa o folosesc ca atare, nu sa stau sa bricolez la ea Nu ca esti in stare, dar ma rog ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Si cum ti-ai dat tu seama ca n-as fi in stare?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 13:33) ...Eu vreau sa-mi iau masina si sa o folosesc ca atare, nu sa stau sa bricolez la ea... ... in fiecare luna mai cumperi cate ceva de prin targ ca sa pui pe masina... Mai, cei de la Dacia n-au fost in stare, aste e, dar ce drac de masina vrei tu , la care sa nu bricolezi (teribil iti place cuvantul asta...) nimic dar sa-i cumperi una alta din targ in fiecare luna??? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 14:41) Si cum ti-ai dat tu seama ca n-as fi in stare? Cate tutoriale sau alte diferite imbunatatirii ai pus tu pe forum ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai la sectiunea SLZ ce sa mai pun, ca s-a cam discutat tot?. Si apoi cu manualele tehnice potrivite si ceva indemanare, nu prea ai nevoie de tutoriale. Si aici ma refer la remedierea unor probleme simple care apar si nu la insonorizare si alte balarii, care personal mi se par pierdere de vreme si munca inutila. Pentru chestii complexe, gen schimbat curea de distributie and shit prefer sa merg in service autorizat, ca sa am si ceva garantie ( de 24 de luni
![]() Ii admir pe cei care au avut timp sa faca tutoriale si sa le posteze si le multumesc pentru asta pentru ca pot fi de folos. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La cei 52k km rulati de tine cu masina, cate curele de distributie ai schimbat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 15:34) ...prefer sa merg in service autorizat, ca sa am si ceva garantie ( de 24 de luni ![]() Țin să te dezamăgesc! Garanția e de 18 luni! ![]() L.E. Ei, în cazul ăsta chiar e o afacere! ![]() This post has been edited by DragosP: 13 Aug 2007, 14:52 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nh1980ro |
![]()
|
1(una)+inca vreo cateva chestii pentru ca masina a implinit 4 ani. Vezi lista pe topicul referitor la revizia de 60.000km. Si totul a costat cam 1600RON ca sa-ti faci idee cam cat va fi la Logan
![]() @DragosP La Dacoserv Militari garantia e de 24 de luni pentru piesele luate de la ei si Dacia ofera 12 luni la piesele comercializate. This post has been edited by nh1980ro: 13 Aug 2007, 14:51 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
La lgn este vre-o 1200RON cu piesele de la ei. Dar cum Logan-ul nu-i masina si Solenza este ... aa ma scuzati, domnu' isi permite la fel cum si-a luat si Solenza sh la pretul de una noua.
This post has been edited by IRONICK: 13 Aug 2007, 14:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nh1980ro, cu amabilitate zic, si cu tristete totodata, constat ca totusi Solenza, supermasina, superrobobestia, superadevaraciunea etc, nu prea te mai satisface.
Pai dai tu frumusete de chintesenta de dragoste automobilistica ca sa-ti iei ce? O rapandula de Kia? Da ce are mai solenza aia de nu-ti mai place in halul asta de vrei sa-i faci vant? Plus ca este si peste Kia, vorba aia... Daca ar stii masinuta aia ce tradare ii coci matale... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Aug 2007, 17:56) Cand am avut eu ceva cu berlinele? Ba chiar am scris pe undeva ca si berlinele aveau temporizator la stergatoare, doar ca mi-a sters un moderator postul.. Eu am boala pe cei care si-au luat Logan si cred ca si-au luat masina. Nu va mai faceti iluzii, tot Dacia e (basina adica). Chiar, Kia Ceed o avea filtru de polen? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da-mi adresa ta de acasa,iti trimit pe posta un filtru de polen ptr Logan sa ti-l pui breloc la cheia de la Kia,dar asta numai dupa ce ti-o cumperi ![]() Va fi si asta second?Ca sa stiu sa-ti timit un filtru nou sau second ![]() This post has been edited by LC_TM: 13 Aug 2007, 16:15 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
De Nubira merge, dacă-i vorba de SH? Nu de alta, da' mă pun ăștia să fac revizia la 6 luni la limuzină și deja am doo!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 13 Aug 2007, 17:14) nh1980ro, cu amabilitate zic, si cu tristete totodata, constat ca totusi Solenza, supermasina, superrobobestia, superadevaraciunea etc, nu prea te mai satisface. Pai dai tu frumusete de chintesenta de dragoste automobilistica ca sa-ti iei ce? O rapandula de Kia? Da ce are mai solenza aia de nu-ti mai place in halul asta de vrei sa-i faci vant? Plus ca este si peste Kia, vorba aia... Daca ar stii masinuta aia ce tradare ii coci matale... Inca n-o dau pentru ca abia am facut revizia de 4 ani, dar ma bate gandul sa-mi iau Kia. SLZ e prima mea masina personala , cumparata din banii proprii si urmatoarea va fi la fel. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DragosP |
![]()
|
"La fel" ce? Cumpărată din banii tăi sau personală?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:11 |