Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 16 Aug 2007, 13:19) E fix atitudinea aia de merge si asa... Mai ales ca Logan se fabrica si in alte tari si o parte din probleme la ei nu exista (de finisare mai ales). Asta o zici avand la baza ce? O statistica a problemelor din alte tari?Pai impartaseste-o si cu noi, daca o ai ... QUOTE(nh1980ro @ 16 Aug 2007, 13:19) Aici probabil faci comparatie cu Solenza, ca la logan eu nu am vazut sa se intample asa ceva, dar la DSN/SLZ am vazut... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 16 Aug 2007, 12:19) 1)Da' acuma sincer, crezi ca 30RON filtrul ala si inca vreo 10RON montarea lui si activarea temporizarii aleia chiar era asa o mare diferenta? Nu mai zic ca daca ei comandau multe filtre de polen costau undeva la 20RON... Dar faceau o diferenta mai mare decat pretul mai mare cu 30-40RON. Si o mai mare atentie la finisjae si alte porcarii care erau ieftin de implementat? 2)E fix atitudinea aia de merge si asa... Mai ales ca Logan se fabrica si in alte tari si o parte din probleme la ei nu exista (de finisare mai ales). 3)La Ceed nu se indoaie usile cand le deschizi si cand le inchizi. 4)Si daca compari Audi ala de cati CP vrei tu cu un Mercedes tot acolo ajungi nu? Ce sa mai zic daca il compari cu un Porsche sau ceva de genul. Sunt convins ca au ajuns la multi km, dar daca sunt in garantie, piesele se schimba pe banii Dacia. 1) aici recunosc ca in unele chestii s-au zgarcit la tarate, da nah asta e, am stiut ce luam nu? 2) care probleme de finisare? ca plasticul cred ca tot la fel e. si oricum mi se cam rupe, in general is atent la drum ![]() 3) ha , asta imi aduce aminte de niste omuleti cu santa fe care cand parcau cu cele 2 roti de pe o parte pe trotuar nu reuseau sa inchida/deschida "usa" portbagajului. cica are de a face cu faptul ca are caroserie moale sau ceva de genul asta 4) vezi ca te-ai prins? intotdeauna este cineva cu o masina mult mai buna care sa-ti spuna ca ai fost prost ca nu ti-au luat masina lui in loc de gioarsa pe care o ai. asa ca , pana una alta sa judecam masina in clasa ei de pret nu in aia la care mai dai 3000 de euro in plus pe putin This post has been edited by aphophis: 16 Aug 2007, 12:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Aug 2007, 13:26) Aici probabil faci comparatie cu Solenza, ca la logan eu nu am vazut sa se intample asa ceva, dar la DSN/SLZ am vazut... Deschide tu o usa mai tare la Logan sa vezi cum se balangane. La DSN si SLZ au dimensiuni mai mici usile si nu se vede chiar atat de tare. QUOTE 3) vezi ca te-ai prins? intotdeauna este cineva cu o masina mult mai buna care sa-ti spuna ca ai fost prost ca nu ti-au luat masina lui in loc de gioarsa pe care o ai. asa ca , pana una alta sa judecam masina in clasa ei de pret nu in aia la care mai dai 3000 de euro in plus pe putin Pai pe mine fix pentru asta ma tot judeca lumea, ca ce prost am fost eu ca n-am mai dat 2600E in plus pe un Logan. Pai si daca eu voiam o masina ceva mai mica? Puteam sa mai pilesc ceva la Logan? Si daca voiam hatchbag? Mai taiam putin din portbagaj sau cum? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nh1980ro, ca sa ma exprim pe scurt:
PENTRU TINE slz a fost o alegere mai buna. Insa tu peste tot ai generalizat, ca si cum si pentru altii ar fi fost acelasi lucru. Aici e problema cu tine (dupa parerea mea): generalizezi cazul tau particular. Plus ca argumentele pe care le aduci in discutie (multe dintre ele, nu toate) sunt fabulosenii. Asta pe scurt |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bine, asta e parerea ta.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
In sfarsit am gasit si eu un topic LOGAN vs. SOLENZA...
![]() de cand il caut si el era chiar aici... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, e topic logica/utilitate vs. cap patrat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
Deci pe scurt: sunt amabili
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
78/65, deci mistocaresc cu amabilitate..
@klaus Tre sa-ti schimbi semnatura: Desi pare, nu mai ai Dacia... ![]() This post has been edited by nh1980ro: 16 Aug 2007, 12:54 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@nh1980ro:
cam intreci masura cu Solenza vs. Logan... Klaus ti-a explicat mai sus foarte frumos, concis si la obiect. Tu nu crezi ca polemica ta sterila e de ajuns? Repet si eu: Fiecare are masina despre care a socotit, la momentul achizitiei, ca i se potriveste cel mai bine: financiar, conform utilizarilor tipice, estetic samd. Asta nu inseamna ca ceilalti sunt niste fraieri, ci inseamna ca fiecare are optiuni si posibilitati diferite (si pentru societate e bine ca-i asa). Nu vreau sa interpretezi cele scrise de mine ca pro-ceva sau contra-ceva. Dar o sa-ti marturisesc opinia mea personala: n-am condus nici Solenza, nici Logan (eu am altfel de masina). Am mers insa cu taxiuri de ambele modele; si - sa ma ierti - Loganele mi s-au parut superioare (or fi fost si ceva mai noi, nu contest). Despre estetica - mie Loganul in 3 volume nu mi se pare genial (ast aca sa nu spun de-a dreptul ca-i cam urit). Dar - sa ma ierti - nici Solenza nu-i (pentru mine, gusturile sunt subiective) vreo regina a frumusetii. Dimpotriva, mie Loganul MCV mi se pare ca design chiar reusit, desi trage cam tare in directia "furgon". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am votat.
Sunteti amabili ..... doar ca uneori mai raspundeti la misto. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonykel |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
@os Pai toata lumea imi zice ce fraier am fost eu ca mi-am luat Solenza si ca ce varza e Solenza (desi multi nici macar nu s-au urcat in vreuna) si tot eu sunt exagerat?
P.S: Taxi Solenza de obicei sunt Solenza Europa (adica volan si 4 roti). La Solenza chiar e o diferenta intre modele si asta nu consta numai in optionalele adaugate. Si ca sa-l citez pe vis-a-vis: "Nu, e topic logica/utilitate vs. cap patrat..." Si eu exagerez? Ok. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si care e diferentele dupa matale bobocule ca prea le stii pe toate.
Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mane da din cate vad multi nu zic de rau despre solenza ci de faptul ca tu minimalizezi diferentele dintre logan si solenza: securitate, motor diesel reusit, abs, airbaguri laterale, spatiu interior mai bun, portbagaj mai mare, etc. unii zic ce zic pt ca pui egal intre solenza si logan ceea ce.. nu cred ca e adevarat
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@nh1980ro: Mai, te cam bagi singur in beleaua asta.
Recunosc, o faci cu umor si cu oarece gratie si tocmai din cauza asta nu am intervenit mai din vreme. Dac poti sa îi/ne "suporti", bine. Daca te deranjeaza - nu te mai urca pe prajina asta. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 16 Aug 2007, 16:51) mane da din cate vad multi nu zic de rau despre solenza ci de faptul ca tu minimalizezi diferentele dintre logan si solenza: securitate, motor diesel reusit, abs, airbaguri laterale, spatiu interior mai bun, portbagaj mai mare, etc. unii zic ce zic pt ca pui egal intre solenza si logan ceea ce.. nu cred ca e adevarat Motorul 1.9D a fost folosit pe destule modele si acum e depasit, dar nu poti spune ca nu e reusit. Si mergea excelent cu biodiesel facut in casa.. ![]() @os Problema e ca atunci cand colegii (unii) isi termina argumentele trec la atac la persoana. Eu am incercat sa evit pe cat posiil atacurile la persoana, dar sunt unii pe aici care n-au nici o problema cu asta (adica sa atace persoane si nu idei). Numai bine. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Aug 2007, 11:39) Bai frate, asta-i obsedat de costuri, cred ca si la WC se sterge c-o bucatica de hartie si trage apa o data la 3-4 ... "deversari"... cred ca nu ai prins ideea pana la capat, hartia aia cu siguranta ca e fol de 2-3 ori si apoi iar reciclata ![]() nu inchideti usa la topicul asta va rog eu, ma dixtrez prea bine.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
SLZ -ul, ca si DSN -ul, sunt niste masini foarte bune si reusite in segmentul lor de piata si pret. Nici eu nu am avut nici o problema cu a mea si chiar imi laud masina pentru treaba asta.
Dar, trebuie sa nu cadem in alta extrema si sa uitam unde se afla, pe o anumita scara, cele doua modele de mai sus. Loganul e clar ca este superior SLZ -ului si DSN -ului; cina afirma contrariul ori e nebun, ori nu are de-a face cu masinile. Si, mai mult, exista pacatul de a elogia mai mult decat trebuie SLZ, DSN si chiar Logan. Cei care o fac e clar ca au dat Berlina 1310 pe SLZ, DSN sau Logan si au impresia ca s-au urcat in Mercedes. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacia 1100 e peste Logan da? Avea frane pe discuri la toate rotile, na.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si suspensie independenta, asisderea...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:39 |