DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> batai in timpul accelerarii mașinii

powertodacia
post 30 May 2012, 20:08
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

ca sa se rupa planetara intr o depasire...tre sa dea semne cu mult inainte ca e pe duca, iar apoi e decizia ta ce faci.

--------------------
supernova Clima 2003
Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC
Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 31 May 2012, 08:57
Post #32

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Club12TRS @ 30 May 2012, 19:39)
klaus, nu suporta comparatie planetara cu telescopul de hayon.
*

Ba suporta.
Cand te dovedesti chetrosul chetrosilor de n-ai schimba nici un amortizor de hayon, sa dai sfaturi altora cu cumparatul de piese noi mi se pare usor ipocrit...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Club12TRS
post 31 May 2012, 23:36
Post #33

Coupe Maniac

@powertodacia Ford Fiesta - nu batea, nu troznea, a crapat planetara la plecare de pe loc, toata articulatia Zeppa s-a spart, fusese "reparata" de "meseriasi", bagate cu japca bile mai mari. Deci, se poate. Mai ales ca la noi se mai bea, la noi merge si asa...

@klaus Chitros? La Alfa mea, amortizoarele de hayon sunt aproape 400 lei bucata si tin maxim 6 luni, sunt extrem de proaste (na, mai plangeti-va de Dacia!). Da' hai sa-ti spun cat de chitros am fost in prima luna dupa ce-am achizitionat masina: termostat - 200 lei, pompa centrala de frana - 460 lei, racorduri etrier - 156 lei, cilindri receptori spate - 410 lei. In afar' de termostat, care era pa, restu' le-am schimbat din principiu, ca sa stiu ca nu omor pe nimeni si sa dorm linistit.
Nu compari transmisia, directia sau sistemul de franare cu amortizoarele de hayon!

--------------------
Alfa 145T.Spark / Citroen Saxo / Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS - B xx xxx
+
klaus
post 1 Jun 2012, 15:01
Post #34

步步

QUOTE(Club12TRS @ 1 Jun 2012, 00:36)
@klaus Chitros? La Alfa mea, amortizoarele de hayon sunt aproape 400 lei bucata si tin maxim 6 luni, sunt extrem de proaste
*

Pe topicul ala in care dadeai "sfaturi" ( wacko.gif ) cetatenii depusesera niste minime eforturi sa gaseasca niste inlocuitori (de hayon de octavia, de hayon de golf). Matale, om cu experienta in mecanica, dadeai sfaturi cu "dati gaura si bagati cuie in tija pe post de opritor". Poate ai putea sa incerci si tu sa cauti un inlocuitor la amortizorul ala de hayon, poate chiar un amortizor de logan de la suspensia fata. Poti pune chiar 3 la pret de amortizor de hayon de alfa...

Sau mai bine, incerci sa fii baiat destept, sa nu te mai prosteasca toti vanzatorii si sa mergi pe la magazinele de piese auto. Stii cat e la ele un amortizor de alfa 145?
Sa nu te mai chinui, iti zic eu: 64 de lei. Au aia de la unixtrade.

Auzi tu, 400 lei...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Club12TRS
post 1 Jun 2012, 16:43
Post #35

Coupe Maniac

Original este 84 euro bucata. Eu nu montez decat piese originale. La 64 de lei cine stie ce ciorba o fi... Incearca sa-ti tii parerile strict pt tine, mai ales cand implica piese ieftine, de calitate indoielnica. Astept un sfat din partea ta cand vei stii sa achizitionezi piese direct de la producator (nu din magazine gen Unix, Autokarma sau alte ieftinaciuni execrabile).
Pana atunci, mai invata mecanica, poate asa nu vei mai confunda transmisia cu telescoapele de hayon.
Oamenii n-au bani - exemplu clar planetare reconditionate. E de preferat sa umbli cu cuiu-n telescopu' de hayon si cu partea mecanica in stare buna, decat cu telescoape noi si cu planetare praf, bucse rupte si jocuri in directie.
Sau, poate tu vinzi piese forumistilor si esti deranjat de o solutie simpla care te lasa fara clienti. Da' nu fii trist, te va iubi si pe tine cineva smile.gif

This post has been edited by Club12TRS: 1 Jun 2012, 16:51

--------------------
+
klaus
post 2 Jun 2012, 00:47
Post #36

步步

QUOTE(Club12TRS @ 1 Jun 2012, 17:43)
Eu nu montez decat piese originale.
*

radmasa.gif
Da, nu stiam eu de ce stii niste centre de dezmembrari.
Acum m-am lamurit, iei piese originale de la ei.
Oricum e bine ca folosesti doar piese originale, dar la altii dai sfaturi sa inlocuiasca cu piese de la alte masini...E bine, suntem pe drumul cel bun.

A, si sunt convins ca numai piese originale se mai gasesc la alfa aia care nu se mai produce de mai mult de 10 ani.

Pana atunci, mai invata mecanica, poate asa nu vei mai confunda transmisia cu telescoapele de hayon.
*

Pss: vezi ca eu ziceam de telescop fata logan, ala de la suspensie (o ironie, probabil prea fina).
Transmisia e altceva decat suspensia.
Zic si eu, ca economist, poate la tine, mecanic, o fi acelasi lucru, si oi vorbi eu prostii.
Da' si sa vorbeasca un economist corect si un mecanic prostii pe domeniul mecanicului, rusine mare pentru mecanic...

PS: vezi ca alfa nu face piese "originale" la telescoapele alea si la multe altele. Tot de la terti le cumpara, doar ca le ambaleaza "original". Important e sa gasesti producatorul. Dupa aia gasesti si de la altii, nu doar "de origine". Dar probabil stiai asta.
Parerea mea.

This post has been edited by klaus: 2 Jun 2012, 00:55

--------------------
+
Club12TRS
post 2 Jun 2012, 03:37
Post #37

Coupe Maniac

Bietul de tine, deja delirezi... Unde am pomenit eu de suspensie? Unde am facut eu confuzie intre suspensie si transmisie? Unde am pomenit EU de amortizorul de Logan? Ai incercat tu o mangleala, dar nu te-am luat in seama. biggrin.gif Ia-ti pastilele, amice!

Cat despre fabricarea pieselor, esti 100% depasit de subiect. Nici o firma auto nu-si produce singura toate piesele si subansamblurile. Sau, poate-mi arati tu niste bucse Mercedes, ce zici? (Mercedes foloseste bucse fabricate de Lemforder).

Deci, copile, ia notite, nu explic de 2 ori: pt orice model de autoturism / duba / camion, deschizi catalogul original si cauti producatorii. Exemplu Alfa Romeo (ca pt Gaga): rampa injectoare Magneti Marelli; senzor MAF Bosch (cu codul aferent). Si lista continua...

Esti economist... Am un unchi economist, tocmai si-a achizitionat un BMW 525 nou, plata integral, nu leasing. Tu ti-ai permis un Scenic, probabil SH. Bun economist esti... Probabil ca esti casier la vreun supermarket...

P.S. Te rog sa ma scuzi daca ti-am stricat afacerea cu amortizoare de hayon. dar poti incerca pe alt forum. Eventual, pe Forum Renault, ca tot esti posesor de cotet ieftin, Scenic. Cat priveste centrele de dezmembrari, cred ca le bati saptamanal, avand in vedere ca piesele noi pt Scenic sunt extrem de proaste. Hahahahahahah!!!

P.S.2: Astept warn sau ban, ca doar esti moderator (bineinteles, ma vei amuza teribil cu asta biggrin.gif ). Hai sa-ti dau motive: pe alte 2 forumuri se rade si se face caterinca de tine si cunostintele tale. Cativa useri ai acelor forumuri vor sa (citez) contribuie la hrana ta zilnica (sandwich-uri) cumparand telescoape de hayon de la tine. radmasa.gif

This post has been edited by Club12TRS: 2 Jun 2012, 03:47

--------------------
+
klaus
post 2 Jun 2012, 08:57
Post #38

步步

QUOTE(Club12TRS @ 2 Jun 2012, 04:37)
Unde am pomenit eu de suspensie? Unde am facut eu confuzie intre suspensie si transmisie? Unde am pomenit EU de amortizorul de Logan?
*

Sa-ti amintesc, mi-ai zis:
*

Ca raspuns la mentiunea mea:
QUOTE(klaus @ 1 Jun 2012, 16:01)
Poate ai putea sa incerci si tu sa cauti un inlocuitor la amortizorul ala de hayon, poate chiar un amortizor de logan de la suspensia fata. Poti pune chiar 3 la pret de amortizor de hayon de alfa...
*

Eu nu am vorbit de transmisie.
A, ca ai vrut tu sa faci o gluma sa spui ca-s nestiutor si ca ai avut impresia ca le confund, e impresia ta de mecanic pre subtil intelectual pentru nivelul meu. Da sa stii ca in viata nu toti sunt mai prosti ca matale...

In rest, e bine. Esti foarte tare, sa le spui la altii ca ai tu un unchi care are nu stiu ce are fata de altii care sunt niste sarantoci etc. Frustrarea e teancuri, sa te lauzi cu altul, si ala imaginar. Beton console.gif

--------------------
+
Club12TRS
post 2 Jun 2012, 11:52
Post #39

Coupe Maniac

Sa-ti amintesc EU, ca tu esti in lumea ta:

QUOTE(klaus @ 30 May 2012, 13:25)
Da, chiar, de ce sa dai banii pe un amortizor de hayon cand poti baga un cui in el pe sistem de zavor?
*

QUOTE(Club12TRS @ 30 May 2012, 18:39)
klaus, nu suporta comparatie planetara cu telescopul de hayon. Daca crapa telescopul, tii de hayon, daca crapa planetara intr-o depasire, zici Doamne Ajuta si speri la o inmormantare frumoasa.
*

Repet: n-am luat in seama ce ai batut tu campii cu amortizorul de Logan, poate zilele astea bagi la cap!
Ma laud cu cineva imaginar? Ai dovezi, sau doar minti ca un posesor de Renault?
Esti in lumea ta, amice, te compatimesc sincer. Fa o vizita la psihiatru, apuca-te de un tratament.
Se observa frustrarea, te rog, inca odata, sa ma scuzi ca ti-am stricat afacerea cu amortizoare de hayon. biggrin.gif Ma pot revansa? Sa-ti trimit niste bani, ca sa nu mai plangi? Fa un calcul, cate telescoape de hayon n-ai vandut din cauza mea si trimite-mi pe privat, o rezolvam. Mi-e mila sa te stiu plangand ca o fata mare biggrin.gif

This post has been edited by Club12TRS: 2 Jun 2012, 11:58

--------------------
+
gabriel.bv
post 2 Jun 2012, 12:18
Post #40

Membru autentic

From: Brasov

mda..uite unde s`a ajuns...de la o amarata de afirmatie la o pagina plina de replici in contradictoriu..am eu impresia sau postarile deja au deviat foarte mult de la subiectul topicului? Pe buna acuma, suntem oameni nu animale.Parerea mea e ca s`a ajuns prea departe cu jignirile si rog un moderator sa faca putina curatenie pe aici .

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie 2002 - BV xx NIG
[B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
+
Club12TRS
post 2 Jun 2012, 12:27
Post #41

Coupe Maniac

Ar fi o idee... Ar fi de dat si un avertisment "domnului" moderator:
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2012, 08:57)
Da sa stii ca in viata nu toti sunt mai prosti ca matale...
*

Insulte? Din partea unui moderator? Parca moderatorii trebuiau sa dea exemplu. Asta e, atat poate, nu-i cerem mai mult.

--------------------
+
gabriel.bv
post 2 Jun 2012, 12:49
Post #42

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(Club12TRS @ 2 Jun 2012, 12:52)
Ai dovezi, sau doar minti ca un posesor de Renault?
*

nu tin parte nimanui, consider ca ati jignit amndoi(mai mult sau mai putin).

Legat de avertismente, cred ca moderatorii stiu mai bine ce este de facut.eu semnalez doar ca acele posturi nu isi au rostul

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie 2002 - BV xx NIG
[B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
+
Club12TRS
post 2 Jun 2012, 12:58
Post #43

Coupe Maniac

Pardon! Forumul Renault este cunoscut ca Forumul Mincinosilor; cand cineva isi cumpara un Renault, se spune ca "a trecut la mincinosi". Toate cluburile auto stiu "zicalele" astea. Nu consider ca am jignit, deoarece este renumele lor.

--------------------
+
Maskatu
post 2 Jun 2012, 22:58
Post #44

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Mda. Iar inchidem la non stop.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 15:40
Forum Renault