Vreau si eu asa ceva !
![]() ![]() ![]() |
Vreau si eu asa ceva !
ovidiu98 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 March 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) 62c3_27.JPG ( Size: 76.64k ) Number of downloads: 325 |
||
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si.... o visezi des?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ovidiu98 |
![]() ![]()
|
Stii de cate ori pe zi se gandeste un barbat la sex ?
Eu ma gandesc mai des la masini de genul asta. |
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi îți vând un pont: în Marea Britanie se vând astfel de mașini, sub formă de kit sau mașină asamblată...
Știam un nume de firmă care face așa ceva: Westfield. (http://www.westfield-sportscars.co.uk/) Pe mine mă încântă un astfel de kit: adică primești toate piesele, iar tu asamblezi mașina. Kitul costă până la 10 mii de lire, în funcție de motor și destinația mașinii. Problema în România cred că ar fi cu omologarea RAR pentru circulația pe drumurile publice...În Anglia se poate omologa foarte ușor...La noi nu știu... Oricum cu 10 mii de lire, un garaj, ceva scule și pricepere, poți face o mașină cu performanțele unui Porsche ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 14 Apr 2007, 19:13 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ovidiu98 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
masina visurilor tale este chaterham .
http://www.caterham.co.uk/assets/html/preowned.html |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ovidiu98 |
![]()
|
Dar cu un sasiu homemade,motor Dacia 1300(modificat desigur),punte spate de papuc si caroserie de fibra ce-ar iesi ?
|
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
ovidiu98 |
![]()
|
Pui pariu ca nu caterham ?
|
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
ovidiu98 |
![]()
|
0-100 km/h in 3.7 sec (!)
Attached thumbnail(s) 7189_27.JPG ( Size: 40.88k ) Number of downloads: 143 7224_27.JPG ( Size: 47.67k ) Number of downloads: 116 |
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
da am avut impresia ca este chaterham ca din spate seamana
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ba pardon ...un mare c@c@t!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Parca pusesera niste romani o caroserie de fibra home made pe un sasiu de solenza sau ceva in genul...era o stire prin ziare acum ceva vreme.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, si a iesit un c a c a t. Macar unii c a c a t i din buda mai prin niste forme interesante, dar aia tot hidoasa a iesit.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
da era la salonul auto de acum 2 ani i-am facut poze
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE Model Range Explained - The Westfield SE is based on a “live” rear axle system, which uses the Ford Mark 2 rear axle located with trailing arms and panard rod. - The Westfield SEi is based on an independent rear suspension system which uses the Ford Sierra “B” type differential or Landrover Freelander differential with Westfield drive shafts and wishbones. - Westfield SDV (single donor vehicle) as the SEi but using the complete rear end of the Ford Sierra QUOTE Westfield offer 2 packages [...] Single Donor Vehicle Build a genuine Westfield Including all parts with no hidden extras for only £6,450 including VAT Because we eat sleep and breathe kit cars our highly trained staff will guide you through every part of your project. We provide honest building costs an excellent back-up service and packages tailor made for you. Models Available Mazda Power - donor vehicle Mazda MX5 (pre 1995, 1600)Donor Components needed: Engine and Gearbox - complete Air box and air flow meter Complete wiring loom Instrument panel Cluster Upper steering column complete Lower steering column (needs to come to WSC for modification) Differential Rear uprights, hubs, discs and calipers Handbrake lever and cables Steering rack track rod end joints and nuts Front uprights, hubs, discs and calipers Wheels and tyres and wheel nuts Propshaft (needs modifying but not by WSC) Driveshafts including joints, lock nuts and hub nuts Front bottom ball joints including castle nuts Horns Cooling Fan Side Repeaters Fuel filter and bracket Carbon Canister, pipe work and mounting bracket Catalyst converter Interior mirror Screen washer bottle and pump Battery V5 Ford Power - Donor vehicle Ford 2.0 Sierra (any SOHC 2.0) £7500.00 inc VAT Donor Components needed: Engine and gearbox Front uprights and discs callipers and hubs (requires modification by Westfield Sports Cars) Differential and drive shafts Rear brakes Handbrake lever Steering column Wheels and tyres (optional) Battery V5 document Multi Donor Vehicle This is the traditional way of building a kit car and is available for those enthusiasts who enjoy sourcing their own components from a variety of sources. Common places of component purchases include the Westfield parts department, auto jumbles, shows, motor factors other suppliers. These cars are registered with a Q-plate. Engine Options You can use the following engines to build your Westfield Starter Kit Pinto / OHC - 2.0 Vauxhall 16V - 2.0 Zetec - 1.8 & 2.0 Rover V8 - 3.5 & 3.9 (SEi Only) Ford Duratec I4 - 2.0 (SEi Only) Honda Blackbird - 1100 (SEi Only) Honda Fireblade - 900 (SEi Only) Suzuki Hayabusa - 1300 (SEi Only) Nu prea merge cu piese de Dacia, din cate imi dau eu seama. Dar poate ma insel... |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ovidiu98 |
![]()
|
La rapandula de la salon i se spunea De Karaso Simplon.
Oricum cultura auto la noi incepe si se termina cu logan. Mult respect |
--------------------
Dacia
break CLi
- B-98-PRC
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiu98 @ 14 Apr 2007, 19:03) Masina visurilor mele.Ce ziceti ? Ia un Stilnox. Eu asa am scapat de cosmaruri. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(paulica @ 12 Aug 2007, 17:36) omu e sentimental, nu a uitat de unde a plecat ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
cred ca si cu un motor de 1300 pe un sasiu de kart ajungi sa bati 3.7secunde pina la suta. (Caterham-ul cam asta si e de fapt, un motor mare pe un sasiu foarte asemeanator cu unul de kart). Desigur, s-ar putea sa-ti trebuiasca un computer care sa controleze tractiunea, altminteri s-ar putea sa faci doar un burnout ceva mai lung.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De ce se aseamana cu un cart?
![]() E drept că este un șasiu ușor, dar are suspensie, chiar reglabilă, se pot pune bare antiruliu, există diferențial etc... This post has been edited by Catalin Marinarul: 12 Aug 2007, 18:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |