lichid servo, curge...
![]() ![]() ![]() |
lichid servo, curge...
george251 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 31 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1,4 MPI
2005
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
NEAPARAT rezolva.daca va ceda si nu iti dai seama,ulterior iti va curge tot lichidul din borcan si se va duce servo.nasol
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ala este presostatul... e o treaba cam generala la slz cu servodirectie sa piarda pe acolo. Si a mea face la fel, pierderile sunt insignifiante si nu ai cum sa pierzi tot lichidul pe acolo. E destul de scumpa dracia aia..Nu este chiar foarte urgenta schimbarea.
This post has been edited by CIPTUNING: 24 Feb 2008, 23:37 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Uneori nu e strans suficient. Pune mana pe o cheie si strange mai bine acel presostat. Poate se rezolva asa. Daca nu merge... tb sa il schimbi. Dar incearca mai intai asa. Nu forta foarte tare dar nici domnisoara sa nu fii.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
din cate stiu eu, ii spune nanocontact (daca gresesc, scuzele de riguare), si eu am avut proble cu el si l-am schmbat, si nu mai am treaba, dar problea este cu nu se prea gaseste de cumparat separat, trebuie cumparata cu tot cu teava, yo am rezolvat problema fiind ajutat de mecanicul meu, care m-a "ajutat" cu un nanocontact nou
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
george251 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 31 October 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc tuturor, dar sa ne intelegem: nu am ce strange cu cheia ca e vorba de o chestie de plastic, care la mine are culoarea gri si are simbolul renault pe ea, si care se gaseste sub radiator, si este prinsa pe tabla aia de dedesubt radiator. daca o desfac, pentru ca e din doua bucati, se mai gasesc si niste fire prin furtunul ala, care se vede ca sunt in contact. poate pun si o poza ca sa ne intelegem mai bine...
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1,4 MPI
2005
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
daca e un furtun - teava care pleaca de la bidonasul cu lichid la pompa e conducta de joasa presiune si costa cam 100 lei si da trebuie schimbata, altfel ramai fara lichid, implicit dupa un tinp de arde pompa
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
george251 |
![]()
|
deci poza... e vorba de chestia de plastic gri! aia dinainte de surub
This post has been edited by george251: 25 Feb 2008, 19:07 Attached thumbnail(s) dacia_003.jpg ( Size: 677.01k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1,4 MPI
2005
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ok, tot de asta vorbeam si noi! Intr-adevar, desi toata chestia aia se infileteaza in conducta, degeaba incerci sa strangi, pentru ca se vede ca pierderea de ulei nu se face pe la filet, ci pe unde este ea capsulata.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
george251 |
![]()
|
si asta e piesa care costa foarte mult? ce pot face?sau ma agit prea tare?
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1,4 MPI
2005
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Strange mai intai piulita aia mare, sterge cu grija si vezi de se mai pateaza iar.
Nu e graba, nu se intampla nimic grav daca o mai lasi asa doua luni. Doar sa supraveghezi nivelul de ulei de servodirectie in borcan. Eu zic ca se prelinge pe acolo asa ca incearca asta cu stransul. Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |