nedumerire carte de identitate logan
![]() ![]() ![]() |
nedumerire carte de identitate logan
sionut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- asd
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
da. dar de ce nu citesti cu atentie ce scrie acolo? Scrie asa:
Categoria: autoturism caroseria: Berlina, 4 usi ( asa scris al logan) ( la slz berlina cu hayon, 4 usi) marca: DACIA deci in nici un caz asa cum ai specificat de la inceput. Da este o masina berlina in 4 usi ( la RAR nu vei gasi denumirea de SEDAN) p.s. vai vai ce tragedie mare ... crezi ca esti primul care NU CITESTE CU ATENTIE?? Rog moderatorii sa inchida topicul |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
sionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 July 05 ![]() |
Multumesc mult pentru reply. Am citit cu atentie, insa nu aveam de unde sa stiu ca o sa scrie Berlina si nu Logan. In definitiv caroseria este de Logan, nu de Berlina.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- asd
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sionut @ 11 Jul 2005, 18:42) Multumesc mult pentru reply. Am citit cu atentie, insa nu aveam de unde sa stiu ca o sa scrie Berlina si nu Logan. In definitiv caroseria este de Logan, nu de Berlina. ( berlina este un model de carosierie si nu o model de masina). Dacia berlina pe care toti o stiu este defapt dacia 13xx/14xx Berlina = sedan ( intalnit in vest). De asemenea vei vedea ca scrie asa cum am spus mai sus precum si logan la tipul / varianta scrie un numar si apoi Logan |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:56 |