highway
![]() ![]() ![]() ![]() |
highway
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
c a c a t
Atat va poate mintea. Chiar incep sa ii inteleg pe unii cand vad filmari de genul si zic "Precis is niste romanasi". Mergeti in tara straina si va manifestati toate tampeniile. Atat va poate capul...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
daca ati fi facut treaba asta pe o pista ar fi fost ok. asta e problema la noi: cand aveti o masina va credeti la raliu, fara sa va ganditi la posibilele consecinte.
P.S.: am vazut un interviu cu un pilot de raliu care insista ca pe drumurile publice sa se mearga in mod civilizat si cu limita de viteza adecvata. el se simtea mai in siguranta pe pista unde rula cu peste 250 la ora. si asta datorita faptului ca masina si pilotul sunt echipati corespunzator. soselele si masinile de serie nu sunt pentru intreceri de viteza! drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Care germanica bre? E plin de LADA in germanica si nu stiam eu ?
![]() This post has been edited by preghicialex: 5 Sep 2007, 09:10 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ati cazut 2 in capcana
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
minciunica, rusinica
![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aha, urmeaza sa aflam ca de fapt nu vitejii astia 2 or facut chestia asta...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca nu si-au luat Audi RS4 si BMW M5, nu-s ei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() ![]() ![]() ba da ca am castigat la loto 6 din 49 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ai pus filmul aici sa vezi cati o sa puna botu' ?
e si asta un scop in viata. (am un furtun de gradina pe care scrie "rehau" si de fiecare data cand il folosesc ma enerveaza ca se stranguleaza ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=49474&hl=rusia
Germania, Rusia...pana mea...tot aia. Eu sunt in kamazu' de pe banda 2 la secunda 18! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
De moralisti chiar nu duce lipsa forumul asta.As vrea sa vad cati dintre voi ar putea fi la fel de buni ca astia doi si nu vreau sa aud comentarii de genul "daca as avea masinile alea si eu as putea" sau "pot dar nu vreau",pentru ca 90% dintre noi n-am avea atata indemanare si sange rece.Nu sunt de acord cu ce fac ei dar ii admir pentru indemanare la fel cum ii admir pe toti cei care forteaza din cand in cand limitele si la fel cum ii dispretuiesc pe "baietii lu' mamica" care nu depasesc 90 la ora pentru ca sunt "responsabili" cand defapt le e foarte foarte foarte frica.
P.S.:Holograma cunosc cativa piloti de raliuri din CNR si crede-ma ca toti conduc ca nebunii pe drumurile publice. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
![]() ![]() Mai ala nu e audi e supernova mea albastra ... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by AlinREHAU: 5 Sep 2007, 22:18 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ce taguri
Audi RS4 vs BMW M5 on highway Audi RS4 vs BMW M5 on highway Tag-uri: drfting super xxx femei sexy =)))) |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
holograma |
![]()
|
hei, Bogdy, acei cativa "piloti" nu sunt etalon in soferie. si sa faci asa ceva pe drumurile publice nu inseamna indemanare, cum spui tu, ci inconstienta.
am vazut destule masini facute zob si destule victime din cauza "indemanarii" excesive. think again and please drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Daca ar fi doar asta , sa conduc eu ca nebunul ,dar veneam ieri dinspre Iasi si mergeam normal cu 150 pe bord deci 140 real ... si ma bag sa depasesc o duba al carei sofer statea cu o mana spanzurata pe cupola , veneam de mult pe banda 2 si din fata , camion si un BMW clasa 5 in depasire . Cand ajung la 50 m in spatele lui dobitocul cu duba , incepe sa vireze lin la stanga spre banda 2 (fara nimic in fata ) . Nu mai aveam cale de intoarcere si am aproximat distantele si am trecut . Daca ar fi stat "soferul" pe banda lui nu strangeam din fund ca era loc berechet . Si se mai cred soferi , conduc sute de kilometrii anual cu dubele lor si habar nu au sa conduca , vad ca sunt predestinat sa ma intalnesc cu "soferi" de dube . Anul trecut in octombrie a costat reparatia la DSN 100 mil din cauza unui bou cu o duba , plus 3 luni de stat cu una din masini pe dreapta .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Nu mai aveam cale de intoarcere si am aproximat distantele si am trecut. La fel de bine puteai sa aproximezi distantele si sa-ti dai seama ca in cativa metri o sa mori . Nu mai aveai cale de intoarcere . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AlinREHAU |
![]()
|
Lasa ca nu cred ca sunt singurul care a trecut prin așa ceva ... Și știu eu vre-o doi pe aici care nu s-ar fi supărat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu nu inteleg cata indemanare iti trebuie sa faci ce au facut cei din primul clip..Da, trebuie sa fii un pic nebun pentru ca risti destul de mult (pana la urma depinzi de soferii din jur), dar nu am vazut nimic care sa necesite indemanare...parerea mea...
Uite aici vad eu indemanare! ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
VALENTIN incearca sa faci tu treaba aia si daca reusesti mai mult de 3-4 slalomuri si mai traiesti sa pui si filmuletu pe net atunci RESPECTELE MELE!Nu vreau sa fiu rau dar toti credem ca suntem supersoferi dar cand vine vorba sa o demonstram(in situatii limita gen accidente) cam facem ..... pe noi.
Repet NU sunt de acord cu ce au facut dar admir indemanarea. Cat despre pilotii care spun sa mergem incet pe drumurile publice pot sa imi pun Daciuta la bataie pt un pariu ca e numai asa sa dea bine la TV. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
holograma |
![]()
|
parerea mea e ca nu vorba de mers incet, ci de a pastra anumite limite de bun simt.
drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ce-i al lor, e alor, dom'-ne ce sa mai...
chiar daca nu e vorba de cei 2 baieti rehau ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Da cu ce ? cu break-ul ?
![]() ![]() This post has been edited by AlinREHAU: 6 Sep 2007, 19:06 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ce-nseamna masina de firma!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vladrehau |
![]()
|
asa e cand esti patron ti se rupe.....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
poate vroia sa o mai curete de calamina sau fininginea din tobe
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu prea apuca sa se depuna
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Bogdy @ 5 Sep 2007, 19:02) De moralisti chiar nu duce lipsa forumul asta.As vrea sa vad cati dintre voi ar putea fi la fel de buni ca astia doi si nu vreau sa aud comentarii de genul "daca as avea masinile alea si eu as putea" sau "pot dar nu vreau",pentru ca 90% dintre noi n-am avea atata indemanare si sange rece.Nu sunt de acord cu ce fac ei dar ii admir pentru indemanare la fel cum ii admir pe toti cei care forteaza din cand in cand limitele si la fel cum ii dispretuiesc pe "baietii lu' mamica" care nu depasesc 90 la ora pentru ca sunt "responsabili" cand defapt le e foarte foarte foarte frica. P.S.:Holograma cunosc cativa piloti de raliuri din CNR si crede-ma ca toti conduc ca nebunii pe drumurile publice. Probabil ca 90% din cei care fac ce fac cei 2 nu au atata noroc si nu mai apuca sa puna filmele pe youtube. Cine-i opreste sa mearga pe o pista special amenajata si sa se intreaca? A, acolo nu mai apar fraierii a caror viata o pun in pericol 2 imbecili? Cel mai simplu vedeti o statistica cu accidente grave datorate vitezei si comparati cu numarul de filmulete reusite cu viteji de genul asta. O sa vedeti ca numarul de accidente e mult mai mare. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:11 |