DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> recomandare service, imi poate recomanda cineva un service de incredere?

pgeorge_p84
post 21 Aug 2007, 20:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut!
am o dacia nova la care as vrea sa fac ceva reparatii. nu sunt destul de pasionat si priceput incat sa o mesteresc eu in fata blocului si m-ar interesa cateva sugestii in privinta unui service bun din bucuresti.
m-am saturat sa merg la tot felul de mesteri sau service-uri din spatele blocului. vreau sa fie aprovizionat (mi s-a intamplat sa merg eu dupa bujii pentru ca ei nici macar atat nu aveau.) si sa-mi ofere factura si garantie pentru reparatie.
reparatiile ar fi cam urmatoarele:
- schimbare aripa spate
- un pic de vopsire pentru ca are cateva pete de rugina
- instalare aprindere electrica
- segmentare motor
- schimbare frana
- verificare instalatie electrica
de asemenea m-ar interesa un cost estimativ in cazul in care ati remediat probleme de genul acesta .

Ps:
nu vreau sa fac din dacie racheta dar daca aveti idee cam ce ar mai trebui schimbat sau verificat pentru a functiona bine pentru o perioada mai lunga de timp , orice propunere este bine venita.

multumesc!

--------------------
Renault 19 1993
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mastersync
post 24 Aug 2007, 17:20
Post #2

Membru incepator

te`as ajuta cu mare placere , dar banuiesc ca esti din buzau , iar eu sunt din bucuresti .motorul are rost sa`l segmentezi ?

--------------------
Dacia NOVA GT 1999-2000 - PH 99 CDR
+
apollo
post 24 Aug 2007, 19:05
Post #3

Membru autentic

From: Focsani

mastersync , are numere de BZ dar e in bucuresti si el.Ajuta-l

--------------------
Ex - Dacia Nova GT 1.6 L 1997 - VN - ?? - ???
+
gti98
post 24 Aug 2007, 19:44
Post #4

Membru autentic

Si eu caut service/mecanic mai priceput la probleme specifice de Nova (In Iasi)
Aveam o cunostinta la "Athos', pe Str. Semnului sau Semnalului (din Ypsilanti) si am ajuns si la un domn Costica, vizavi de Green Park ("Venetia"- Tatarasi) Mesterul de la Athos s-a dedulcit la marci straine si diagnoza computerizata si incepe sa-i displaca murdaria pe maini (si nu pot sa nu-l inteleg!). Domnul Costica e cam ocupat si mi-a "programat" o intalnire dupa 1 Sertembrie, dar nu stiu cam ce scoruri practica...
Daca aveti vreo informatie (cei din Iasi), rugamintea s sa mi-o impartasiti
Multumiri anticipate si multumiri pentru intelegere (e o problema destul de "locala")
Sa auzim de bine!

--------------------
Dacia Nova GTI GTI 98 - IS 57 ENB
+
mastersync
post 24 Aug 2007, 19:57
Post #5

Membru incepator

id : kristal_radio , da`mi buzz si zi ca esti in legatura cu nova . pt cei din bucuresti . am un prieten bun , care lucreaza SUPER bine , si acceptabil la buzunar . omu e mecanic la rally`uri ce reprezinta romania , si printre masinile de acolo , megane rally , si mitsubishi evo 8 , cu sute si sute de cai , are si`o nova , care e modificata in totalitate . nush exact ce e modificat la ea , dar cred ca e cea mai tare din tara smile.gif cand mai vine cu ea pe acasa, o sa`i fac niste poze smile.gif promit sa rup forumul cu ea smile.gif) . cei cu probleme la nova , inclusiv cutie , la care nu se baga mai nimeni , DOAR DACA SUNTETI DIN BUCURESTI , sau sunteti dispusi sa faceti acest drum , buzz me smile.gif pt tine george , tine minte ca prietenul meu nu te poate ajuta decat la mecanica , si tinichigerie , la instalatie electrica nu cred , o sa intreb si te anunt . have fun

--------------------
Dacia NOVA GT 1999-2000 - PH 99 CDR
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 11:53
Forum Renault