DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Daciaclub a aparut la ANTENA 1 !

Jack Daniel's
post 25 Oct 2004, 14:38
Post #1

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Azi noapte am vazut reluarea emisiunii Danei Deac - Cutia Neagra unde se vorbea despre legalitatea firmelor care vand masini , apartamente in sistem CAR . Acolo au fost citati mai multi membrii ai forumului printre care : Marty , Aviasol , Sod si altii . Referirea era la acest subiect al acestor firme mai mult sau mai putin fantoma , ce sa discutat si pe forum . Sper ca ati vazut si voi . Salut si mai vorbim .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaspersky
post 25 Oct 2004, 14:44
Post #2

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

mda, cred ca asta era pagina http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t1828.html
bineinteles nu s-a mentionat nicaieri ca ar fi de pe daciaclub.ro (sau cel putin eu nu am auzit)

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
paulp
post 25 Oct 2004, 16:26
Post #3

Bagator de seama!

From: Iasi

Pai la cit injuram noi aici PSD-ul si ai lui aliati, mai vreti sa spuna si de unde sint informatiile.

ANTENA 1 e un RAHAT!

Na, acu da-ti sursa!

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
mil
post 25 Oct 2004, 17:59
Post #4

ocupat

From: x

mai baieti, exista o deontologie profesionala, un text care apare intr-un ziar, post tv...etc., poate fi citat in virtutea drptului la info cu conditia ca, coperta ziarului sa apara in medalion (daca e foto), sau sursa sa fie mentionata explicit. asa am citit eu undeva.

Eu as propune ca cei care sunt mai moderatori si mai pregatiti in domeniu (era sa zic mai scandalagii sefi) sa le trimita un e-mail in care sa ceara o mentionare intr-o emisiune viitoare...in virtutea legii dreptului la autor...etc.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
sod
post 25 Oct 2004, 19:04
Post #5

Membru autentic

From: Iasi

da? cu ce m-au citat pe mine? nu de alta, dar chiar si eu consider ca am niste posturi destul de neinteresante

--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 01:39
Forum Renault