Daciaclub a aparut la ANTENA 1 !
![]() ![]() ![]() |
Daciaclub a aparut la ANTENA 1 !
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mda, cred ca asta era pagina http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t1828.html
bineinteles nu s-a mentionat nicaieri ca ar fi de pe daciaclub.ro (sau cel putin eu nu am auzit) |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai la cit injuram noi aici PSD-ul si ai lui aliati, mai vreti sa spuna si de unde sint informatiile.
ANTENA 1 e un RAHAT! Na, acu da-ti sursa! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai baieti, exista o deontologie profesionala, un text care apare intr-un ziar, post tv...etc., poate fi citat in virtutea drptului la info cu conditia ca, coperta ziarului sa apara in medalion (daca e foto), sau sursa sa fie mentionata explicit. asa am citit eu undeva.
Eu as propune ca cei care sunt mai moderatori si mai pregatiti in domeniu (era sa zic mai scandalagii sefi) sa le trimita un e-mail in care sa ceara o mentionare intr-o emisiune viitoare...in virtutea legii dreptului la autor...etc. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
da? cu ce m-au citat pe mine? nu de alta, dar chiar si eu consider ca am niste posturi destul de neinteresante
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:39 |