Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
![]() ![]() ![]() |
Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fie! Broscoi italian!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bre Sony de cand are Loganul hayon....cine are probleme cu mansarda ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 23:29) brocoli italian QUOTE(Sony @ 13 Aug 2007, 23:30) Fie! Broscoi italian! Asa sa-i ramana numele lui colombina29!This post has been edited by IRONICK: 14 Aug 2007, 09:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@colombina29 Nu-ti mai bate capul, ca cei care au Logan au impresia ca nici reviziile nu trebuie sa le mai faca la masina..asa de buna e.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Colombina, vinde naibii gioarsa aia de fiat si cumpara repede, repede, ca e la oferta, mirobolanta solenza a lui nh1980ro, care-i masina de masina, vorba aia...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unde mai pui că are și hidroforul, ăăă, pardon, pompa de apă schimbată!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(adip @ 13 Aug 2007, 22:49) Pai, prietene, all due respect, dar la masini e ca si la femei: de ce sa-mi iau de la inceput una urata pentru ca apoi sa ma amagesc toata viata punandu-i romania libera pe fata in momente de intimitate? Pentru mine personal Albea e un cosmar punct. Nu am dece sa trec mai departe in evaluare daca mi se pare respingatoare la prima vedere. Noroc cu forumul Daciaclub căci are adip (nu te supăra prea tare, dar nu m-am putut abține) cu cine purta o conversație "după"... După cum bine zicea formația Parlament: Am cunoscut-o de pe Internet .... E aproape clar și este chiar vital S-o țin cu ochii în tavan Refren: E frumoasă foc, Îmi poartă noroc Nu știe ea prea multe Dar e frumoasă foc. QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 23:24) Decat sa regulez un frigider, prefer sa regulez o femeie, chiar daca e mai urata decat Nicoleta Luciu ![]() Nu e cazul să-ți strigi apartenența la mișcarea în șapte culori, dar eu încerc să fiu o minte deschisă, așa ca nu mă deranjează... Hai să nu facem discriminări... dacă sunt unii care regulează rațe, oi, câini, cămile, cadavre, de ce n-ar face-o alții cu frigidere?!?!? (deși e mai bine așa) Oricum, la cum iși susțin partea unii dintre forumiști, parcă și-au luat mașina ca să și-o pună CU ea, în loc să se cenzureze ÎN ea. Erau hilari, dar riscă să cadă în penibil: unul cu o slută, altul cu o balcâză, înca unul cu o hidoasă se ceartă între ei care care o are mai (era să zic "mare") frumoasă :puke: Mai bine puneți de o adunare ![]() Eu unul cred că sunt destui ca mine la care criteriul estetic (și mai ales culoarea) contează muuuult mai puțin decât necesitatea de a ajunge de la A la B în condiții de siguranță la un cost rezonabil. Și ca fapt divers vă mărturisesc că Fiat Multipla e o mașină care îmi place (pentru configurabilitate), iar pentru mine una din cele mai hidoase mașini este Porsche Cayenne (arată ca o culturistă cu țâțe siliconate și buze colagenate cam așa ceva) Ba a mea e mai frumoasă! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu vand Solenza..inca. Astept sa se rablageasca. Stiu ce-o sa aberati voi dupa afirmatia asta, dar cum spuneau si Parazitii parca..Ma doare-n...pompa de apa
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 14 Aug 2007, 12:33) Astept sa se rablageasca. Pai la cat de buna e o sa astepti nenica ani buni. Cand loganu` o sa fie oale si ulcele solnita ta va triumfa prin veacuri ca spiritul lui Burebista. vezi ca mai e una p`acia cu linie fluida, lichida sau gazoasa... ![]() QUOTE(bion @ 14 Aug 2007, 12:44) pui un bradulet d-ala cu poza cu Logan pe el si sa vezi cum urca... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(driverx @ 14 Aug 2007, 11:48) Atunci e asa? ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Cautati filmuletul cu Mercury Mistress.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bion |
![]()
|
Tu joci acolo!?
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
colombina29 |
![]()
|
SUNTETI CRIMINAAAAAAAALI
![]() N-am stiut ca asa se verifica daca ai scapari de gaze la esapament. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Cam asta e efectul cand ai o masina mai mare si mai potenta. Zicea bine cine zicea ca unii considera masina o extensie a "sculii".
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, vezi ca acea Kia e mai mare decat Solenza...
Sa nu insemne ceva orientarea ta spre masini mai mari ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Dar e ceva mai mica decat Logan..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 09:02) 1)@Klaus, Aphophis: E foarte adevarat ca nu sunt un profesionist ca Domniile voastre in ale industriei auto, sunt un simplu sofer pasionat, ceea ce nu-mi ingradeste dreptul de a-mi exprima opiniile referitoare la "fenomenul Logan". Si daca voi considerati ca articolul cu pricina e o manipulare ordinara,... 2)..sunt convins ca in sinea voastra, chiar daca nu recunoasteti, acceptati ca are si o parte de adevar. Iar faptul ca eu imi sustin afirmatiile pe baza unor dovezi, mincinoase dupa unii, habarnamiste dupa altii, care sunt preluate din realitate si nu sunt inventate de mine, iarasi da dovada ca nu sunt ca loganarii! 3)Eu n-am spus niciodata ca Logan e o masina proasta (aratati-mi postul unde am scris asta) ci, din contra, am sustinut ca fiecare conduce masina pe care si-o poate permite! 4)Asta nu inseamna ca masina nu are probleme, ca oricare alta! E adevarat ca nu mi-am gasit locul unde sa gasesc sustinere pentru afirmatiile mele, dar de aici si pana a ma face mincinos, mi se pare cam mult 5). Si asta fiindca toate afirmatiile mele au sustinere in realitate. Voi nu acceptati ca Albea a fost testata dupa Protocol EURONCAP, 6)nu acceptati ca in clasa Loganului exista masini mai bine lucrate decat el, chiar daca mai scumpe si ca diferenta de pret se justifica. 7)Ramane doar un singur semn de intrebare: Renault a jucat la cacealma DOAR in privinta pretului? 1) pai e o manipulare ordinara, nedocumentata, a unui habarnist auto care prinde doar la altii fara cultura auto 2)in sinea noastra nu admitem porcariile care nu au sustinere reala. cat despre sustinerea ideilor tale, una e sa crezi tu ca ai dreptate si alta e realitatea. fara suparare. 3) corect 4) corect 5) lasa protocolul ala. asa si eu pot sa fac un filmulet, relativ asemanator si sa zic ca am aplicat protocolul euroncap. ma vei crede? cum vei cerceta daca am respectat protocolul? deci orice ar fi albea nu are 3 stele euroncap oricat ai vrea tu. deoarece nu a fost testat de euroncap, deoarece protocolul ala e vax albina si in final pt ca o masina bazata pe o masina lansata acu vre-o 20 de ani nu are cum sa ea 3 stele euroncap. 6) mai bine lucrate? kia rio sedan, hyundai accent, albea e doar cu putin peste. chiar aia dinainte de facelift consider ca e la fel de penibila ca loganul la interior. 7)pai.. ti se pare loganul scump? privind la ce ofera raportat la concurenta? mie mi se pare chiar ca are un raport pret/dotari/motor si chiar calitate (fara ergonomie) superior celorlalte masini. 15 Aug 2007, 00:13: QUOTE(os @ 13 Aug 2007, 11:38) Desigur, Albea e mai cu mot (decit, ca sa ne intelegem: Ford, Saab, VW/Audi/Skoda/Seat, Jaguar si Porsche). Mda. da de unde, albea e la origini un palio cu portbagaj, care palio are la origini fiat uno, care pare-mi-se a fost lansat la mijlocul anilor 80. deci.. ![]() QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 14:28) 1)Statul roman si-a cam luat teapa. Deh ce poti face cu o spaga mica. Se vorbeste de scutire de impozite pe o perioada de cativa ani si alte chestii. Ori impozitele in Romania sunt un procent semnificativ si dac anu le dai la stat le bagi in buzunar nu? Dar pretul masinii tot creste si cifra de afaceri la fel. 2)Vestea buna e ca apar din ce in ce mai multe modele de la producatori consacrati care desi sunt putin mai scumpe, ofera garantie mai mare, calitate mai buna etc. 1)si-a luat o laie. uita-te ce exporturi sunt .. si calculeaza cu salariile. sa zicem ca sunt 15.000 de oameni (habar nu am cati sunt in realitate)x(300 euro-salar/2-taxele care sa zicem ca sunt jumate, insa nu cred ca scuturile sunt cam atatea)=2.250.000 de euro/luna adica cam 27 de milioane de euro anual. poti socoti cat castiga statul din exporturi, din reteaua de furnizori, din plus valoarea aduagata? 2) si unde is modelele alea? ![]() ![]() 15 Aug 2007, 00:16: QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 20:35) @LC_TM: Da, e adevarat ca am o supurare la garnitura capacului culbutorilor, insa problema la mine e rezolvabila, doar ca nu am avut eu timp sa ma ocup de ea, insa cei de la service mi-au spus ca se rezolva fara probleme, se pare ca au mai avut cateva probleme si e din cauza ca s-a strans prea tare capacul , insa e o problema minora in comparatie cu desele scurgeri de ulei pe la capacul distributiei de la Logan. La mine se va rezolva cu un capac si o garnitura, la Logan trebuie schimbat semeringul, cureaua de distributie, la unii chiar de mai multe ori, asta e, fiecare masina cu punctele ei slabe si forte ![]() QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 22:26) Am schimbat 2 garnituri si fiindca tot nu s-a rezolvat problema, o sa imi schimbe capacul culbutorilor. Totul gratis, pe garantie. eu unul nu am avut probleme la motor pana acum. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 15 Aug 2007, 00:16 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nh1980ro |
![]()
|
@aphophis Statul si-a luat teapa pentru ca nu colecteaza cat ar trebui. Contractul e confidential (de ce oare?), desi e vorba de bani publici pana la urma. Se vorbeste de scutirea unor impozite si care avand in vedere vanzarile Dacia sunt importante ca suma.
Statul ia din salarii o suma infima raportata la PIB. Banii adevarati vin din alta parte, nu de la salariati. Si golani cu probleme la simeringul ala de la distributie sunt destui. Si mai sunt vreo cativa cu probleme la pompa de apa, in special cele cu motor 1.4. This post has been edited by nh1980ro: 15 Aug 2007, 10:14 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unii golani au probleme cu drogurile.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
si autosugestia poate fi un drog...
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 12 Aug 2007, 18:53) QUOTE(colombina29 @ 12 Aug 2007, 19:35) BTW, Renault n-au si ei prin garaj un alt motor diesel? Ca eu numai de 1.5dCi stiu: si de 65, si de 70, si de 85 si de 100 CP. La fel, vreun 1.4 16V care sa mearga pe Logan? Si daca tot era vorba de eufemisticul LOGAN de 5000 de E, oare nu puteau sa scoata si ei un Logan EUROPA sau PRIMUS dupa modelul DSN sau SLZ? Simplu: fara nimic pe el, fara i.c., fara turometru, fara bricheta, etc. tu totusi sti despre ce vorbesti? renault, masina aia cu un romb in fata logo_renault3851.jpg apropo, ce motor e asta? main.jpg eu as vrea sa vad o cutie de viteze sa se pupe cu un motor, indiferent de producator, am cautat pe net "gearbox engine kissing" si n-am gasit nimic. a si pe aia cu motoare tehnologic mai "avansate" de la cine ai luat-o, de la gdm? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 07:48 |