Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
![]() ![]() ![]() |
Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
colombina29
No offence, dar atitudinea ta e infecta. Mie imi pari super OK, atata timp cat nu e vorba de Fiat-ul tau eu zic ca aduci valoare la acest forum. Chiar personal m-ai ajutat cu sfaturi. Dar ce faci tu acum e de tot rahatul. Incearca sa intelegi ca fie ca avem Dacii sau nu, fie ca Avem logan sau nu, la tine tot se vede gradul mare de subiectivism cand vine vorba de Fiat. Ziceai de aia cu Accent-uri care probabil nici morti nu ar recunoaste ca au probleme cu masina lor straina. Pai incearca si nu repeta greseala asta ca si ei, recunoaste ca nu ai vrut sa scrie dacia pe radiatorul tau, pentru asta + 2-3 nimicuri ai decartat ceva mii euro in plus si cu asta basta. In primul rand cu tine sa fi sincer, apoi eventual si cu noi. Sunt atatea topicuri care au chiar ani de zile si exista si azi, si au informatie si nu s-au denaturat in caterinca. Dar cand premisele is absurde, da, probabil pe acest forum acel topic are sanse sa degenereze in caterinca. Personal eu nu vad ca unu lucru rau acest aspect. De ce? Ca oricum nu ar avea rezultat si asa macar ne mai si destindem. Cred ca peste jumatate din userii de aici nu stau sa se planga de etriere si rusina la CLT sau UCE mort la SN sau tampenii la Logan. Ci pentru altceva. Si nu cred ca ma insel. So....relax, have fun si gata. Batistele nu le scoatem...sa stii.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Why can't we all just get along???!!!!!
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
group hugggggggggg
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
gang bang...
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pe topicul asta cam e
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Alea nu cred ca vor vrea sa intre in contact cu tine, pentru ca ai solenza...deci tot la gay suck fuck whore bizzare insertion animal sodom logan solenza o sa se ajunga...
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 17 Aug 2007, 13:55) Dar s-a degenerat si m-am simtit jignit de acuzele unora (n-am sa le dau numele) Nici eu nu-a de acord cu jignirile...iar daca le dai numele poate mai clarificam cumva situatia...asa planeaza suspiciuni asupra multora |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
colombina, la revedere si sanatate !
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:41 |