sfaturi legare furtune la carburator
![]() ![]() ![]() |
sfaturi legare furtune la carburator
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am pus furtunul inapoi(carter-carburator)-nu scotea fum deloc, am schimbat furtunu lipit cu scoci(laba de urs-carburator), schimbat filtru ulei(nu mai miroasea benzina, a revenit la nivel, sub maxim)
urmeaza sa spal motorul, ca mi-a mai spus cineva ca e foarte jegos si ca o sa ma fac de rusine cu el vreau sa curat si aeroterma, poate, prin absurd o sa bage aer(inainte baga praf, acum nu mai baga nimic) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci mai bine speli motoru acasa incet,si frumos decat la spalatorii:)
deci,da jos grila de la baza parbrizului si vei vedea praf,gunoaie,curata acolo:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
daca il spal acasa sa il spal cu benina(cu pensula) sau tot cu jet de apa?
cum ajung eu sa spal pe langa baia de ulei(e plin de ulei pe acolo)? la spalatorii, ce trebuie acoperit? alternatorul, delcoul, relee , bobina inductie...altceva?(il spal acolo, sa fie curat, si dupaia ii mentin eu curatenia) sub grila aia sunt frunze, praf, pene de pasari, gainati, noroi, aia chiar trebuie spalata |
--------------------
Dacia
|
ydaniel |
![]()
|
spala acasa.cu spray de curatat motoare
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
brigada_diverse |
![]()
|
cu spray de motoare o sa mentin curatenia, momentan vreau sa spal si pe langa baia de ulei(e cat de cat ulei pe acolo) si as vrea sa vad daca exista scurgeri
cu spray de motoare "cade" noroiul si jegul de pe el usor? la un mic jet de apa? |
--------------------
Dacia
|
ydaniel |
![]()
|
nu prea.dar da jos scutu de la motor si razuie baia de ulei;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:38 |