Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
![]() ![]() ![]() |
Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E, vezi? De ce s-au trezit cu tine-n fata?
Nu te retine nimeni sa-l vezi ca vrea sa te depaseasca pe dreapta, sa dai semnal dreapta, sa te angajezi pe prima banda, caz in care, 99,99% din soferi te vor depasi pe stanga. Apoi, daca e musai sa te depaseasca pe dreapta, adica pe banda de urgenta in timp ce tu mergi regulamentar, iei la cunostinta si-l lasi. Il lasi in plata lui. De ce trebuie sa te pui tu gigi contra? Sau de ce trebuie sa accelereze unii? Ca sa ce? This post has been edited by Victoras2001: 17 Aug 2011, 11:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sunt curios daca cei care considera ca limitele de viteza de pe sosele nostre sunt prea mici ... ce ar zice dupa ce ar petrece cateva zile intr-un spital de recuperare ca insotitor al cuiva care a suferit in urma unui accident auto.
De cateva zile am cunoscut un tanar (statea in spatele soferului in timpul accidentului) care in urma accidentului a ramas la pat, misca putin doar mana stanga, necontrolat, in rest nimic, nici macar nu simte cand face pe el, are un copil de 2 ani pe care acum il cresc niste rude pt. ca sotia sta cu el in spital 24/24. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca s-au trezit cu el in fata, rezulta erau pe la spate, deci surpriza e alu' merced
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu esti mai rau decat dacia liberta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
iooo, cand stau la coada la semafor si vine vreunu pe stanga cu intentia sa se bage in fata (si cand am posibiliatea) merg paralel cu el pana se pune galben la semafor si apoi tzust trec... (merge doar cand e squar). Mai fac glume de santierist cand sunt primul la semafor si se baga aia in fata (si nu vad semaforul). Clanxonez si dau sa plec cat sa ma vada ala in oglinzi.. sa o taie pe rosu (doar in cazul in care nu-l pun in pericol - ca nu-s chiar atat de cretin).
La o faza din aia de am mers paralel cu el, m-a alergat unu cu un G Klasse de la Lia Manoliu pana la Morarilor in dreptul Bisericii. S-a dat jos si a venit sa dea in masina. Cand a vazut ca eram cu "spraiul" in mana, geamul intredeschis, s-a sucit. Eu, curajos din fire, asa, zic: Aha, ti-e frica ca te vede Dumnezeu? L-a pufnit rasu, mi-a bagat vreo 2 cuvinte neintalnite in biblie si s-a tirat... (eram zmeu) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aseara mi-am luat niste claxoane, dar chiar nu-s convins ca le-am meritat...
Pe la orele 23, mergeam spre casa dinspre Deva. La un moment dat vad tras pe dreapta un camion cu avariile aprinse si triunghiul de semnalizare in spate. Il depasesc, si in fata camionului coloana (2, 3 masini) care statea la un semafor (drum in lucru). N-am avut intentia sa-i fentez pe cei care asteptau la semafor, dar in prima faza nu mi-am dat seama de combinatie (camion defect + coloana la semafor). Cand am realizat era deja prea tarziu, iar in spatele meu venea o alta masina. m-am pus in fata coloanei si mi-am luat "multumirile" de rigoare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mi-am adus aminte de una, era seara tarziu, astia noaptea in Bucuresti se apuca de udat verdeata cu apa din Dambovita si se mai strang si balti inclusiv pe strazi. Se sta la semafor, masina de pe banda 2 pleaca rapid ca se grabea sa ajunga casa, pe banda trei un bmw decapotabil, interior deschis la culoare, decapotat. Bmw-ul ajunge din urma masina de pe banda 2 exact cand trecea printr-o balta ... urmarea v-o inchipuiti si voi. Ala cu bmw-ul plin de apa, si apa aia din Dambovita numai curata si cu arome de lacrimioare nu este ...
This post has been edited by IRONICK: 17 Aug 2011, 16:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca sa ne intelegem. Sunt diferite tipuri de oameni. Unii nu inteleg unele lucruri pana nu se intampla cumva sa o pateasca in vreun fel. Sau sa fie aproape de a o pati. Sunt sigur ca dintre aia care "s-au trezit cu mine in fata" macar unul s-a invatat minte si de atunci n-a mai incercat sa depaseasca pe banda de urgenta. Macar unul si tot e bine. Si eu m-am invatat minte sa mai accelerez la depasiri chiar si in glume, cand era sa-mi iau omoru' de la un ditamai "badigardu'". O sa revin pe asta ulterior, ca acum am niste treaba.
Mi-a mai placut de un grup de "italieni" ieri, aproape de casa. S-au bagat oamenii pe cealalta banda cand ieseau din parcare. Mai vad oameni grabiti care se baga acolo, cand sunt si alte masini pe banda normala, dar acum chiar nu era cazul. Am oprit frumos langa ei(asta pentru ca nu erau niste locuri de parcare ocupate si aveam pe unde sa-l ocolesc), romanasi de-ai nostri care probabil nu mai stiu limba, deh, si i-am zis soferului "Melteanule, stii ca nu suntem in Anglia?". Ba erau vreo patru insi in masina aia, ma gandeam ca o sa urmeze sa se dea vreunu jos la mine, da' n-a schitat ala niciun gest, cred ca si-a dat si el seama cat de penibil se pusese pe drum. Nu stiu nici eu ce am avut cu omul, probabil o refulare a unei alte suparari din cursul zilei. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Ba ce dracu' ai de insulti meltenii?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Glumite de calitate... De ce nu ma mir?
This post has been edited by Victoras2001: 18 Aug 2011, 00:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
hai ma, ca puricatu inscrisurilor oficiale, prezente, trecute si viitoare tine de "mijloace specifice" ale unei anumite profesii...
le inscrisuri oficiale = de pe forum ![]() This post has been edited by neumann: 18 Aug 2011, 00:30 |
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Au gatu'
PS. Au gatu' = ooof mama. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
neumann |
![]()
|
ierea o met amfora
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Metamfora, metamfora. Da a cam parasit-o inspiratia. O inteleg. N-ar fi stat nimeni cu ea.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Aug 2011, 01:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Ce sensibilos esti coane Victorase, nici glumele nu le mai gusti de cand te-au izgonit provincialii din capitala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca ti se pare tie o gluma buna sa spui ca daca ma faci pe mine meltean insulti meltenii, apoi te caci pe tine de ras...
Mie-mi suna a gluma ruseasca. Dar daca tii tu mortis sa ne alintam, o facem. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca nu l-ai batut cand era mic.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
As putea sa-l intreb cum se cheama ala care face glumite meltenesti, da nu-l intreb.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
tribunul |
![]()
|
Vrei sa-l intreb eu?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Mea culpa, nu mai zic nimic despre dumneavoastra. Inca un simt al umorului dezvoltat doar intr-o directie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Aug 2011, 08:53) Daca ti se pare tie o gluma buna sa spui ca daca ma faci pe mine meltean insulti meltenii, apoi te caci pe tine de ras... Mie-mi suna a gluma ruseasca. Dar daca tii tu mortis sa ne alintam, o facem. Io n-am zis asa ceva, ba chiar din contra. Cand am zis de PV si amenda, chiar m-am gandit ca ai fi un bun model! ![]() (o alta gluma proasta, recunosc) |
--------------------
...
..
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce se ataca unii p-aci
![]() This post has been edited by kog: 18 Aug 2011, 10:20 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:55 |