Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
![]() ![]() ![]() |
Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu aseara mergeam un pic trosnit pasager pe o "mobra" cu 150 prin oras. Fara casca. Pilotu' nu bause decat vreo patru beri, ajunsese mai tarziu.
Nici pe noi nu ne-a oprit nimeni. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io cand vedeam militia trageam pe dreapta si ma dadeam jos.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Norocu' lui ghinionul nostru.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi-era lene sa mai merg pe jos pana acasa, si asta oricum statea in zona cu mine. E singurul om cu care m-am simtit in siguranta pe motor, chiar si treaz. Celalalt era elefant.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 Aug 2011, 23:12) Tu parca ai mai facut niste ghidusii d-astea si dupa ce ai luat permisul, venind sau mergand catre o intalnire DC Constanta... ![]() Aaaa da. Si aia ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 31 Aug 2011, 22:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu am intors o data masina pe linie continua. Pana aici nimic prea ciudat. Problema e ca drumul avea 3 benzi pe sens si eu am intors de pe prima banda de pe un sens pana pe prima de pe celalalt sens (am taiat 6 benzi) ziua la pranz. Toata lumea a oprit si se uita la mine (probabil nu le venea sa creada cat de prost puteam sa fiu) astfel am putut executa manevra de intoarcere in deplina siguranta.
A fost o chestie din aia : "nu ai tupeu sa ... " ![]() Asta se intampla pe Calea Bucuresti din Brasov inaite sa fie sens giratoriu la intersectia cu Carpatilor. This post has been edited by Shush: 31 Aug 2011, 22:26 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 31 Aug 2011, 23:24) Eu am intors o data masina pe linie continua. Pana aici nimic prea ciudat. Problema e ca drumul avea 3 benzi pe sens si eu am intors de pe prima banda de pe un sens pana pe prima de pe celalalt sens (am taiat 6 benzi) ziua la pranz. Interesant era daca intorceai de pe banda unu pe trei si-ti continuai linistit drumul. Asa e banal. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai eu am intors de pe unu pe unu cum ar veni si mi-am continuat drumul linistit
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Cica, daca īntorcea de pe banda trei pe banda unu, avea si prioritate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Numai daca se incadra pe doi.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:22 |