Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
![]() ![]() ![]() |
Ce prostii am facut la volan, sau un fel de spovedanie publica
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
La fel ca restul de pe aici care inca au DACIA
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
kaos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
Owner. :P
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O fi de ilfov daca zici tu, dar tot nu sunt logan owner. Daca nu intelegi diferenta, mai bine renuntam.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
poate e doar conducator si nu posesor
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Sony |
![]()
|
Sunt posesor nu owner.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
permiteti-mi...
possessor ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@kaos - vezi ca "dat" e cand ti se face, nu cand faci. Da, stiu ca e ilogic, dar asa e expresia in romana...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
mergeam azi cu nevasta , cu masina lu tata. adica prima masina pe care am condus-o , si pe care am invatat sa conduc.ce credeti ca a zis nevasta la un moment dat -" eeee , daca ar putea vorbi masinuta asta , saraca!"-.daca tot era vorba de spovedanie , cred ca ati prins aluzia subtila.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
Nici macar nu a apucat sa se incalzeasca. Trebuia sa-l mai lasi un pic.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat, mie deja-mi era simpatic, promitea...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nasol pentru el, azi nu sunt într-o dispoziție prea bună.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dariusz @ 18 Aug 2007, 18:03) mergeam azi cu nevasta , cu masina lu tata. adica prima masina pe care am condus-o , si pe care am invatat sa conduc.ce credeti ca a zis nevasta la un moment dat -" eeee , daca ar putea vorbi masinuta asta , saraca!"-.daca tot era vorba de spovedanie , cred ca ati prins aluzia subtila. ![]() Nu stiu daca m-am prins de aluzie, imi traduci si mie ? ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
e faza aia cu masina care topaie si daca ai ghinion dupa 9luni iese unu mic si chelios care urla si plange cat il tin plamanii...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Desi in general circul incet si pe dreapta (stil "batranesc") indiferent daca ma grabesc sau nu raspund la "provocarile din trafic" circulam acum cateva zile pe mihai bravu (cu passatu dar e irelevant) si era destul de aglomerat pe toate benzile.
Eu de obicei las distanta fata de cel din fata si sincer cand e aglomerat nici nu m-agit s-accelerez rau... Ei bine circul pe banda de langa linie vine o tipa cu un Matiz din spate, se aproapie la 1 metru de mine si incepe sa dea flashuri aiurea asa si sa se agite vizibil. De obicei ma dadeam las-o "in boala ei" dar in ziua aia nush ce-am patit dar m-a enervat rau faza si logic ca n-am lasat-o sa treaca si am redus viteza la 40 pe ora (de la 45). Ea agresiva incearca sa ma depaseasca pe linie. O las s-ajunga paralel cu mine si accelerez cat sa nu poata sa ma depaseasca. Mai incearca o data, observa ca nu poate si trece pe banda din dreapta, mai croseteaza si trece de mine dupa ce mi-a tras vreo 20 de injuraturi si gesturi. Dupa aia mi-a parut rau pentru c-am fost idiot... Eh.. asta e inveti din greseli. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.882 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am uitat de trei ori sa dau prioritate, o data la iesire din sinaia cum vii de pe varianta/centura( acum 2 ani,) o data in intersectia elisabeta cu schitu Magureanu (ma intrebam ce cauta ala intors langa mine-acum 7-8 ani), si o data pe centura bucuresti la carffur militari-2-3 ani-sa le dea sanatate D-zeu soferilor si famiilor lor ca m-au evitat in ultim moment.
ieri am venit de la herculane, noaptea, si un tampit statea in spatele masinii de 10 km(Mentionez -cum depaseam, depasea si el si iar in spate)-ma saturasem de farurile lui si de proiectoare desi, l-am rugat sa le sitnga(proiectoarele-erau mai puternice dect farurile). la un moment det depasesc un tir si el dupa mine. cand am depasit tirul, am tras de volan deapta si am franat brusc ca sa treasca in fata mea. CRED ca l-am cam enervat pe soferul tirului, ca era sa imi traga una in spate.dar mi-am cerut scuze. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Poate nu stia drumu
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@C@talin: e oarecum de inteles ca pe o portiune de drum pe care n-o cunosti sa te iei dupa cineva pe care-l mirosi ca stie fiecare curba de pe bucata aia. Tin minte, acum cativa ani, mergand noaptea pe Brasov - Sighisoara, dupa padurea Bogata am stat in spatele unui cap-tractor cu numere de Sibiu pana in Sighisoara, mergea ala absolut demential, cred ca stia fiecare metru de sosea. Nu ne-a depasit nici o masina, cred ca daca Doamne fereste se infigea in vreo rapa pe la Mihai Viteazu / Saschiz ma duceam direct dupa el pe lumea ailalta
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
... la o distanta apreciabila ca sa vad daca ar fi disparut complet din orizontul vizual pentru 10+ secunde, c-atunci ar fi fost bai mare
![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cunosc fenomenu', e "trage-ma dupa tine - show me the way", treaba relaxanta pe timp de noapte dar cum ai zis si tu totodata periculoasa.
![]() This post has been edited by Kojak: 20 Aug 2007, 23:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.882 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 20 Aug 2007, 17:15) Poate nu stia drumu ![]() ![]() adevarul ca era de CT, deci posibil sa se fi tinut in fundul meu, ca sa nu piarda iesirea, dar de pana calului nu oprea proiectoarele alea puternice, dupa ce am aprins si stins consecutiv lampa de ceata de vreo 5-7 ori? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
adip |
![]()
|
Unii nu se maturizeaza niciodata! In seara asta "m-am dat" cu unul cu octavia tdi pe sos. viilor, cu plecare de la semafor. Pur si simplu nu m-am putut abtine cand ala se ambala de zor pe langa mine. Mai avea si cateva linguri de gel prin freza, cred ca asta a pus capac.
Is prost, da' nu mai ziceti la nimeni ![]() |
--------------------
*
*
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si care a fost deznodamantul?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
andrei_2006: PM, destul ca m-am luat cu gealatu' ( Sony)
![]() |
--------------------
*
*
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
a mai adormit cineva la volan ca mine?........
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aoleu...cum ai reusit...si cum ai scapat?
uff,sper sa nu ajung niciodata in situatia asta... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:38 |