viteza mare pe DN1, mi-e frica sa nu raman fara permis
![]() ![]() ![]() |
viteza mare pe DN1, mi-e frica sa nu raman fara permis
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Poți pune problema și altfel: dacă era vreun bețiv adormit pe drum și-l luai cu 120 într-un sat?
Dacă-l iei cu 50-60, atunci una la mână: poate scapă, și a doua: dacă nu scapă rămâi cu el pe conștiință, dar în libertate. Însă la 120 e nașpa tare! Așa că sfatul meu prietenesc e s-o lași naibii mai încet prin satele patriei. Știu că e frustrant să mergi sute de kilometri cu 50-60, dar pe tine te protejezi în primul rând. Nu zic că-s eu ușă de biserică, dar am deja oleacă de păr alb și ceva kilometri făcuți. Recunosc că nu gândeam așa la 20 de ani. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da uite ca eu asa gandesc la 20 de ani.
Bine, daca as avea un Seat Leon Cupra R poate as gandi altfel. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
buge |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
QUOTE(lulu_tanase @ 14 Aug 2007, 20:01) Poți pune problema și altfel: dacă era vreun bețiv adormit pe drum și-l luai cu 120 într-un sat? Dacă-l iei cu 50-60, atunci una la mână: poate scapă, și a doua: dacă nu scapă rămâi cu el pe conștiință, dar în libertate. Însă la 120 e nașpa tare! Așa că sfatul meu prietenesc e s-o lași naibii mai încet prin satele patriei. Știu că e frustrant să mergi sute de kilometri cu 50-60, dar pe tine te protejezi în primul rând. Nu zic că-s eu ușă de biserică, dar am deja oleacă de păr alb și ceva kilometri făcuți. Recunosc că nu gândeam așa la 20 de ani. -ai perfecta dreptate, numai ca prin satele patriei am mai mers, dar sincer nu am putut sa depasesc 70km/h pt ca - ba apare vre-o vaca , ba sare cate unu' beat in strada , ba duce altul roaba cu gunoi , ba e drumul prea aglomerat. -DN1 fata de un drum obisnuit (prin sate) e mult mai bun, pot spune mai bun chair si decat autostrada B-Pit, plus ca eu mergeam noaptea cand nu erau mai mult de 3 masini pe sosea iar satenii se cam culcasera - nu sunt adeptul vitezei mari si sincer sa fiu nici n-am cu ce sa merg prea tare - in acest topic m-am plans de faptul ca nu am stat cu ochii pe chilometraj sa nu trec de 70 si pe alocuri am depasit cu mult aceasta viteza, iar temerea mea era ca o sa iau prea multe amenzi pt ca am mers cu >70km/h avand in vedere nr mare de camere . -- in condittile de fata si daca as fi mers constant cu 71km/h era acelasi lucru -am inteles ideea din acest thread -- Viteza nu face bine nici la sanatate nici la buzunar ! ![]() |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pana la 80 nu iti face nimeni absolut nimic (eu am luat o singura amenda, pentru 83 km/h, in 11 luni in care eram "abonat" la DN1 in fiecare weekend) ... Daca ai avut mai mult, fii sigur ca vei primi "scrisorica" sau "scrisorelele" in decurs de cateva luni.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(buge @ 15 Aug 2007, 23:15) - in acest topic m-am plans de faptul ca nu am stat cu ochii pe chilometraj sa nu trec de 70 si pe alocuri am depasit cu mult aceasta viteza, iar temerea mea era ca o sa iau prea multe amenzi pt ca am mers cu >70km/h avand in vedere nr mare de camere . -- in condittile de fata si daca as fi mers constant cu 71km/h era acelasi lucru Concluzia: Stai cu ochii pe chilometraj ca sa nu stai cu ei pe portofel! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 16 Aug 2007, 07:41) Pana la 80 nu iti face nimeni absolut nimic [...] Pina in 80 afisati pe radar, nu 80 reali. De fapt, la 80 esti pasibil de amenda, 79 e limita. Daca radarul ala e decalibrat, poti avea 80 pe el si la 75 reali. This post has been edited by diaconuliviu: 17 Aug 2007, 10:53 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
@buge te-ai uitat in cutia postala?
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
buge |
![]()
|
pai parca ziceati ca vin in cateva luni !
![]() |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(houser @ 14 Aug 2007, 07:27) Ba oamenilor nu va inteleg de ce folositi voi in continuare DN 1 asta(Bucuresti-Ploiesti) cand exista o ruta ocolitoare foarte linistita, cu doar 5 km mai lunga dar unde se poate merge si cu 140, timpul de deplasare ajungand la jumate. Vezi Bucuresti-Buftea-Ploiesti. hmmmm ..... tu chiar ai fost pe acolo? si chiar ai mers cu 140 Km/h? ..... mie mi se pare ca trece prin prea multe sate , iar in satele alea limita este de numa 50 Km/h, este mai nasol si-n plus e plin de camioane QUOTE(driverx @ 14 Aug 2007, 09:37) You're fucking right. De fapt, nu ar putea fi denuntat la politie mai ales ca a recunoscut aici tipul? Stiu, e cam subtire treaba, dar altii cica ar fi patit-o dupa ce youtube i-a dat de gol ![]() mda .... iara-si incep justitiari ... chiar nu inteleg de ce nu puteti voi dormi noaptea de grija aluia de merge cu 200 Km/h |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai poate cand merge ala cu 200km/h pe acolo sunt si eu pe drum si nu ma vede imbecilul? La asta nu te-ai gandit nu?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
buge |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 17 Aug 2007, 21:52) Pai poate cand merge ala cu 200km/h pe acolo sunt si eu pe drum si nu ma vede imbecilul? La asta nu te-ai gandit nu? --oricum nu poti tu sa-i schimbi viteza cu care merge chiar daca esti sau nu pe acolo --si daca nu te vede, asta e, ce poti face !! -- "lumea va zice asta i-a fost soarta " -- au fost destule cazuri cand au murit (Doamne' fereste) oameni nevinovati , iar faptasii nu au fost pedepsiti pe masura faptelor comise (pile aranjamente etc) |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 17 Aug 2007, 21:52) Pai poate cand merge ala cu 200km/h pe acolo sunt si eu pe drum si nu ma vede imbecilul? La asta nu te-ai gandit nu? pai ... in primul rand sa-i spunem vitezoman, nu de alta dar termenul de imbecil eu mai degraba l-as pastra ptr aia de merc cracanati pe 2-3 benzi o data si cui viteze inferioare in al doilea rand - ala de nu te vede .... adica are pbe la acest capitol te poate face muci si la 60 Km/h in al treilea rand - daca si aici aduci in discutie SLZ vs LGN eu dau sign-out in al patrulea rand - este mult mai sanatos ca in trafic sa te bvazezi doar pe propriile resuyrse si reactii, fara a avea pretentii de la ceilalti participanti sa te ocoleasca. eu de exemplu conduc ca si cum as fi invizibil ptr ceilalti, adica .... la depasiri sunt tot timpul pregatit sa ma feresc daca "depasitul-ui" ii vine aceeesi idee, etc |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 17 Aug 2007, 06:44) Pina in 80 afisati pe radar, nu 80 reali. De fapt, la 80 esti pasibil de amenda, 79 e limita. Daca radarul ala e decalibrat, poti avea 80 pe el si la 75 reali. Pai da asa ca e asa greu sa mergi cu 68 sau ceva de genu, pentru siguranta ta? Pana la urma ce mai conteaza 30 min cat timp ajungi sanatos la destinatie... Eu fac f. des DN1 si n-am avut niciodata nici o problema cu politia... Si bun sa zicem ca nu incetinesti la fiecare indicator de comuna/viteza. Dar macar mai reduci si tu viteza ca IN CAZ ca te prinde.. sa nu-ti ia permisu. Asta e valabil in orice comuna nu neaparat DN1. Daca limita e 50.. mergi si cu 70 si tot asa... (daca chiar nu se poate sa mergi legal) Deci se poate. Mai multa grija pe viitor, radarele merg sigur... ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ha? Pai cine spunea ca nu reduc? Ce spuneam e ca acei 80 la care primesti amenda sint CEI AI RADARULUI.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 17 Aug 2007, 22:31) mda .... iara-si incep justitiari ... chiar nu inteleg de ce nu puteti voi dormi noaptea de grija aluia de merge cu 200 Km/h Asa, simplu, ca unii mai mor din cauza unor zmei dinastia. Si si daca ajung acasa fara a fi remodelati (conserva sau moaca lor), degeaba, ca tot stresati trebuie sa conduca din cauza unor asemenea zmei..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Ca sa-l parafrazez pe tarzy, "mda, iarasi incep justitiarii care-i apara pe vitezomani".
Stii cite masini am vazut facute "frigare" prin cite un parapet din ala metalic? Si, mai nou, cite accidente facute de unii cu numere de Italia, Germania, Spania si mai stiu eu ce alte natii? E perioada vacantelor acolo si capsunarii, portocalistii si altii au aparut la noi; pentru ca probabil acolo nu-si permit viteze asa mari, fiind camere cacalau, aici isi etaleaza frustrarile. Saptamina trecuta unu rasturnat in sant pe Valea Oltului si in fata un tir oprit. Din cit am dedus, tirul era palit in spate, probabil de ala rasturnat. Doamne fereste, nu e placut, chiar daca ai gresit sa ti se intimple asta; dar, pentru ce sa stau acolo 5 minute pina dirijeaza politia circulatia pe numai o banda dispoibila? A, pentru un "viteaz" sustinut de tarzy, ca si ei au drepturi, ba isi aroga chiar infinit mai multe. This post has been edited by diaconuliviu: 20 Aug 2007, 09:42 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasoala treaba si cu radarele astea si eu am plecat pe 31dec2005 din Bucuresti sa fac revelionu la Busteni si am cam dat si eu in ea pe DN1 ( 70 - 80 ) in localitati ca am p;ecat la orele 20.00 din B si ma gandeam si eu cate amenzi primesc pe urma insa pe atunci era doar zvon cu camerele de pe Dn1. Asa cam scapat se pare. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
![]() ![]() Tu nu ai vazut ca poti merge pe DN1 cu maxim 70km/h in localitati ? Ai condus cu capu-n sac ?! |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Credea ca cifrele alea scrise mare pe drum erau limite de tonaj, dar la cazanul lui nu se punea problema, asa ca le-a ignorat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Depinde de nevasta! Unele sunt de tonaj mare.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Apropo a vazut careva ca la Saftica e limitare de 50 si nu 70 cum e in rest?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
Poate o fi doar pentru Solenzele albastre.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
@hash, driverx - in lege nu este prevazuta vreo penalizare in cazul depasirii cu mai putin de 10 km a vitezei legale. 70+10=80 km/h in localitate, 100+10=110 in afara. Da, merg la limita legii. Astept morala de rigoare.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Sony |
![]()
|
Asteapta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
@BlaueCorsa: ma amuza ca nu si-a dat seama ca n-a calcat deloc pe bec, ce treaba are ce-ai zis tu aici
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 5 Sep 2007, 11:53) ![]() ![]() Tu nu ai vazut ca poti merge pe DN1 cu maxim 70km/h in localitati ? Ai condus cu capu-n sac ?! ...NU te hazarda aiurea in afirmatii eronate, omu' are dreptate ![]() Ia adu-ti aminte, de-abia dupa o luna - doua, au bagat 70Km/h. ![]() Asa ca nu stiu cine a tinut capu-n sac. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
He, he, dragii mosului, noi spunem aproape acelasi lucru... Hash, scuze, eu am inteles altceva din post-ul tau. Kojak, sunt cel putin doi ani de cand limita e de 70...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:34 |