faruri de bmw E30 pe dacia 1310 se poate?, sau inele Inele Angel-Eyes pe dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
faruri de bmw E30 pe dacia 1310 se poate?, sau inele Inele Angel-Eyes pe dacia 1310
bodyn |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
break
1988
- vn 01 xzp
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
merg puse pe dacie de aia "aragaz cu patru ochi"...merg fara probleme...dar cam scump si nu stiu daca se merita...
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vrei sa fi taranu Number One al orasului? Sau ce e cu ideile astea tampite si ilegale pe deasupra?
Pe un topic este un link in care se prezinta montarea de engial aizurile pe un Reno 12 cu 4 ochiuri. Arata infect...da' infect rau. Daca tu crezi ca arata bine, e grav. Mai cizelati-va oameni buni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bodyn |
![]()
|
am vazut topicul ala si filmuletul..cel de acolo avea o masina naspa rau de tot plina de rugina si mai erau si albastre fiindca si le-a facut acasa singur nu si-o cumparat inele speciale...inele functioneaza ca pozitii deacea nu are nici o treaba daca vrei le aprinzi daca nu, nu..iar respectivul nu si-a montat la toate cele 4 faruri.la toate si mai ales cu lumina alba ar arata oarecum beton.daca vrei sa au o masina mai speciala ti le montezi daca vrei sa ai aceiasi masina cu vecinul de scara dar sa difere numerele de inmatriculare asta e nu ai decat sa nu montezi
![]() This post has been edited by bodyn: 6 Aug 2007, 15:12 |
--------------------
dacia 1310
break
1988
- vn 01 xzp
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Eu zic sa montezi faruri cu lupa de urs, si sa le pui xenon. Aia e smecherie, va arata demential, si va fi si practic. Angel eyes merge doar la bmw.
Acum o sa sara lumea ca este ilegal ce faci,dar nu ii baga in seama. Reglezi bine farurile, si nu vei deranja pe nimeni. Poti sa le si omologhezi. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca faruri de TIR MERCEDES
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Bulan parca avea tir Mercedes.
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa fim sinceri asta este o aberatie cu faruri de alte masini pe dacie si/sau angel eyes pe dacie eu unul am preferat becuri halogen de faruri
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ramon_1300 |
![]()
|
![]() Remus Group: Members Posts: 188 Joined: 4 June 06 From: Brasov ![]() |
pentru ignoranti, ar fii bine sa stiti ca farurile de e30 au acelasi diametru ca cele de dacie si merg montate foarte bine pe dacie, daca mai dai si 4 mil pe un kit de xenon ai rupt gura targului. Bodyn cumpara un set cu incredere (cele cu lupa pe faza scurta ar fii perfecte) si monteazale, pe urma vor fii invidiosi
![]() |
--------------------
dacia
1310
1984
- BV13OOR
|
|
bodyn |
![]()
|
merci mult eu stiam ca se potrivesc cele de bmw ca m-am documentat si eu am masurat ca sa nu nea pucam asa degeaba de lucru,stiu ce reconand la cei care isi dau cu parerea sa se documenteze foarte bine inainte si pe urma sa spuna ceva...maine poimaine or sa zica ca se potrivesc faruri de bugati pe dacia
![]() |
--------------------
dacia 1310
break
1988
- vn 01 xzp
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
am auzit si eu ce merg alea de bmw....masoara si vezi...oricum tre sa le adaptezi un pic....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate vad eu, sunt mai departate
![]() ellipsoid.jpg Asta inseamna ca trebuie modificata masca de plastic a farurilor, masca de tabla de pe caroserie si masca de plastic de la radiator. Sau modificat suportul farurilor, ori facut unul artizanal. My Pictures0016.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sobolan |
![]()
|
ei ce chestie....doar nu era sa se potiveasca la fix....se pot adapta si merg....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
ramon_1300 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Aug 2007, 13:15) Din cate vad eu, sunt mai departate ![]() ellipsoid.jpg Asta inseamna ca trebuie modificata masca de plastic a farurilor, masca de tabla de pe caroserie si masca de plastic de la radiator. Sau modificat suportul farurilor, ori facut unul artizanal. My Pictures0016.jpg Mai talamba, iei doar proiectoru in sine |
--------------------
dacia
1310
1984
- BV13OOR
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Prealuminatule, cum prinzi "proiectorul" de caroserie?
Da, stiu... il legi cu sarma ruginita, culeasa de prin colbul satului... c-asa face si nea Gheorghe tractoristu' cand nu-i pe camp la arat sau nu le face copii, viitori posesori de dacii galbene la avatar, mamelor din sat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sobolan |
![]()
|
usurel bre
![]() se poate adapta frumos daca ai un tinichigiu bun care stie ce face si ai idei bune....spor de treaba sa fie... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cea mai buna ideea e din start o idee proasta. Niciun Michelangelo in ale tinichigeriei nu va putea sa faca faru' ala nenorocit sa stea mai bine ca in suportul lui original.
Da la tara merge, conteaza sa ai far de BMW, nu conteaza ca el se balangane si arunca lumina-n toate partile, mai rau ca ambulanta lu' SMURD. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Aug 2007, 01:38) ![]() ![]() ![]() acu ,pe bune, daca gandim asa nu se ajunge la mare lucru...eu am auzit ca se poate pune dar nu am vazut....la o adica sunt dacii cu faruri de golf4 si nu e belea...adica chiar arata si se vede noaptea destul de ok....cate dacii modificate sunt in tara ? raspuns : multe....si jumate din ele chiar merita tot respectul...poate mai bine de jumatate... This post has been edited by sobolan: 14 Aug 2007, 00:44 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
ramon_1300 |
![]()
|
Preamaritule, se pot confectiona suporti, mai bine zis surubele de reglaj cu cap sferic, ar trebui sa fie usor de imaginat la o minte ca a ta, ah..... sau pe taicatu il cheama Ghio
Ce dracu, altii au montat f3n, nu se pot monta 4 faruri. Tre sa gandesti intrun fel anume, da Gheorghe nu stia. This post has been edited by ramon_1300: 15 Aug 2007, 19:40 |
--------------------
dacia
1310
1984
- BV13OOR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:46 |