PDA Mio P550 vs. PNA Mio C720
![]() ![]() ![]() |
PDA Mio P550 vs. PNA Mio C720
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Eu as alege (am si ales
![]() This post has been edited by Amedeus: 17 Jul 2007, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Intreb si eu, cu C720 te poti da pe net?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu cred. (din specificatiile gasite pe net)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
petrenicolau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 July 07 ![]() |
Parerea mea e ca un P550 e mai indicat (asa mi-am luat eu de curand), pentru ca
1 ..are wi-fi, deci te poti conecta la net mai usor, hoteluri, aeroporturi, etc, poti instala skype sau alte programe similare si da telefon cu PDA-ul la preturi mai mici decat GSM (mai ales daca circuli in strainatate si vorbesti cu roaming) 2... e mai ieftin ![]() Alte motive probabil ar mai fi, insa cel putin pentru mine chestia cu wi-fi a fost hotaratoare, ....asta si faptul ca P550 mi-a fost recomandat calduros de catre un prieten care are de mai mult timp. |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0 dci lux privilege /
- CT 20 SRN
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Da e bun pentru net doar in cazul in care nu te deranjeaza rezolutia!
In rest un PDA are mai multe facilitati si de ce sa nu te bucuri de ele daca tot faci o investitie.Doar pentru navigatie nu cred ca merita sa dai asa o suma de bani.Cel putin asa am gandit eu cand am cumparat PDA-ul meu,de care in treacat vorbind,ca sa revin la subiect,merge foarte bine si eu sunt super multumit de el! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:19 |