Masina pe firma in lichidare - iesire din tara
![]() ![]() ![]() |
Masina pe firma in lichidare - iesire din tara
Nemesis |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5Dci
2006
- b-52-UMT
|
|||
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ei nu sunt in stare sa opreasca urmaritii general si crezi ca au baze de date cu firme in lichidare?
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergi linistit, nici nu o sa te intrebe nimic, la ultimile 4 iesiri din tara, si intrari in 10 de tari, cu vama, cu vize cu tot, nic nu mi-a cerut talonul, si era cu o masina a unui prieten.
E bine sa ai totusi la tine o delegatie in romana si in engleze, prin care firma iti da voie sa iesi cu masina din tara, pe o perioada mentionata pentru...... , semnata stampilata cu antet, in rest, relaxeaza-te. si concediu placut ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Nemesis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 July 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc frumos pentru raspunsurile prompte.
problema cea mai mare este ca firma fiind in lichidare nu mai e in puterea directorului sa imi dea acea procura ...ci lichidatorul, persoana ce nu vrea sa faca asta fara niste garantii. Pot sa scot o procura cu stampila si semnatura dar va fi pe ..."naspa" daca imi permiteti o astfel de exprimare (din cauza ca directorul nu mai are putere in firma) si vroiam sa stiu daca au o baza de date si sa ajunga la concluzia ca procura nu e semnata de o persoana in masura sa confere astfel de drepturi. Si apropo de plecare ....vine cineva spre grecia in data de 09.08.2008 ? sa facem cumva o coloana pentru siguranta? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5Dci
2006
- b-52-UMT
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei nu au cum sa verifice o situatie de genul acesta. Atata timp cat ai o foaie in romana si recomandabil si in engleza, cu antetul firmei in care scrie ca societatea x acorda dreptul dl Y ca in perioada de sa foloseasca masina pentru deplasarea in concediu de odihna in tara cutare , etc..... nu ai nici ceam mai mica problema, dar sunt convins ca nu iti va cere delegatia nimeni, doar daca dai de vreun nebun plin de zel.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 03:25 |