intrebare telecomanda inchidere
![]() ![]() ![]() |
intrebare telecomanda inchidere
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie oare vorba de alarma cumva?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pai treaba e simpla:
ti-ai montat alarma nu? bun deci ai 2 telecomenzi la alarma si 2 chei (unca cu butoane pe ea si una fara) corect? corect bun pai atunci foloseste telecomanda de la alarma cu, cheia fara butoane e normal sa urle pt ca tu inchizi din alarma masina si o deschizi de pe cheia din butoane (atunci practic folosesti doar centralizata masinii alarma ramanand cuplata ) si evident ca vei deschide usa si va face ca trenu' ai inteles? ![]() p.s. acum am vazut, pai alarma foloseste inchiderea centralizata a masinii doar ca in momentul de fata tu ai 2 sisteme rf : unul al masinii care descuie si incuie din cheia originala, indiferent daca alarma este armata sau nu Si cel al alarmei care automat foloseste inchiderea masinii This post has been edited by speed_fane: 21 Aug 2008, 10:31 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@speed_fane, ia mai citeste o data ce a scris initiatorul topicului, ca ai cam incurcat borcanele, iar pe el l-ai incurcat de tot...
".... daca inchid masina cu butoanele de pe cheie si o deschid cu cele de pe telecomanda se deschid usile dar incepe sa urle..." This post has been edited by mariuscond: 21 Aug 2008, 11:48 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Pe scurt, alarma foloseste si inchiderea centralizata (inchide sau deschide automat usile), dar inchiderea centralizata nu stie sa foloseasca alarma (sa armeze sau dezarmeze automat).
|
--------------------
.
.
.
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ms roland
![]() ![]() |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(noo_yd @ 20 Aug 2008, 21:27) daca inchid masina cu butoanele de pe cheie si o deschid cu cele de pe telecomanda se deschid usile dar incepe sa urle si trebuie oprita din telecomanda, Adica: fie butonu de pe cheie armeaza alarma, dar la apasarea deschiderii din alarma nu se si dezarmeaza (desi eu nu am inteles cum "se deschide cu butoanele de pe telecomanda" si apoi "se opreste cu butoanele de pe telecomanda", ca ar tb sa fie unul si acelasi buton), fie alarma se armeaza cand... se deschide, nu cand se inchide (inversare de polaritati la actuatoare) QUOTE(noo_yd @ 20 Aug 2008, 21:27) dar daca incui masina cu butoanele de pe telecomanda o deschid cu cele de pe cheie si nu zice nimic In suportul ideii mele de mai sus, poate cand "inchizi" de fapt alarma are starea de "deschis" si nu e armata.Eu as banui legaturi de comanda inversate pe actuatoare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
eu sustin ideea lui speed_fane. a zis cam tot ce trebuie acolo... cand incui masina cu telecomanda alarmei si o deschizi cu telecomanda inchiderii centralizate (ma refer atunci cand deschizi din butoanele de pe cheie), este normal sa urle pt ca alarma nu a primit impuls de dezarmare...
LE: in cazul in care incui masina cu butoanele de pe cheie si cand o deschizi cu cele de pe telecomanda alarmei,incepe sa urle...probabil alarma este setata la autoarmare dupa un anumit interval de timp...si chiar daca incui din cheie,ea se autoarmeaza si cand o descui (tot din cheie) urla...asa am patit eu la un eaglemaster. This post has been edited by Marso: 21 Aug 2008, 17:56 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce spune @speed_fane si cu @Marso are logica atunci cind alarma este conectata corect: daca incui din alarma si descui din cheie - alarma urla. Problema lui @noo_yd este cea expusa de @Klaus - alarma este cu siguranta montata aiurea (niste fire legate pe dos).
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
merci frumos pentru rapunsuri oricum o incui si o descui cu telecomanda dar am vrut sa aflu de ce face asa merci
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Asta e inca bine,la mine e si mai frumos: daca inchid cu cheia masinii, iar dupa aceea mai fac acelasi lucru si cu telecomanda alarmei la deschidere trebuie iarasi sa le folosesc pe amandoua ca altfel a. deschid cu cheia masinii si urla alarma(pe asta o inteleg) b. deschid cu telecomanda alarmei: se dezarmeaza, dar nu se deschid usile.
Chestia interesanta e ca daca armez alarma usile se inchid, daca o dezarmez ele se deschid, insa daca mai apas si pe butonul de inchidere de pe cheie usile nu se mai deschid din telecomanda alarmei. Sper ca ati inteles. asta de la ce poate fi? |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
multi cand monteaza alarma se leaga la butonul de inchidere din plansa de bord ptr ca baga firu direct in mufa...
deci daca inchideti din butonul de pe cheia masini nu ve-ti putea descuia din alarma ptr ca asa e inchiderea la logan. faceti un test inchideti masina din butonul de pe cheie si apasati pe butonul din bord , nu se va intampla nimic |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:10 |